03-30-15 03:22 PM
451 ... 678910 ...
tools
  1. fattyacid's Avatar
    Pebble battery life fixed. From 1 day to 3-4 days!
    03-14-15 09:46 AM
  2. madh263362's Avatar
    Passport
    Keyboard light still flickering
    Confirm with Z3

    Posted via CB10
    03-14-15 09:47 AM
  3. -Puck-'s Avatar
    After patching android wear and using the latest Cobalt apps it now allows you to ignore the reinstall error, doesn't throw the play store error, and let's you access the android notifications page to check the box for android wear.

    Looks like it should allow pairing, then it may be possible for an app to push notifications to it. You probably couldn't get all the google service stuff working, but maybe pebble style basic notifications may be possible?

     Posted in CB10 from my amazing SQUARE OG Passport 
    03-14-15 09:59 AM
  4. amclanejr's Avatar
    ICYMI:

    http://docs.blackberry.com/en/smartp...e_Notes-en.pdf

    A lot of small (and not so small) annoyances have been ironed out.

    Z30STA100-5/10.3.1.2558

    Posted via CB10
    m1kr0 likes this.
    03-14-15 10:05 AM
  5. Tano Tagliareni's Avatar
    Confirm with Z3

    Posted via CB10
    today it happened 2 times!! passport
    pvphooman likes this.
    03-14-15 10:13 AM
  6. moosbb's Avatar
    are you satisfied with the radio module of this 2588? the reception is better or worse?
    Really carrier depending thing...you have to test to see.

    Posted via CB10
    03-14-15 10:17 AM
  7. sclift's Avatar
    I have this too. It had stopped with that patch installed but now it's back at it. I'm to have to downgrade.

    Posted via CB10
    03-14-15 10:19 AM
  8. mirage22's Avatar
    As before,

    1) BBM Video, voice and even skype calls open a blank black screen. No calls go through.
    I can't make calls on either applications.

    2) I have to click the disconnect button multiple times to ensure that the phone call actually disconnects.

    This phone is suddenly useless since 10.3.1 launched.

    Z10- stl100
    03-14-15 10:22 AM
  9. a_bateman's Avatar
    I've noticed that my phone does not seem to overheat nearly as much. Also I don't have the issue I had where my phone would turn off if the battery was at 15% and I was running an intensive app.

    Posted via CB10
    03-14-15 10:27 AM
  10. Apollo_IV's Avatar
    Which version of Z10 you are using?
    STL100-2

    Posted via CB10
    03-14-15 10:35 AM
  11. conite's Avatar
    As before,

    1) BBM Video, voice and even skype calls open a blank black screen. No calls go through.
    I can't make calls on either applications.

    2) I have to click the disconnect button multiple times to ensure that the phone call actually disconnects.

    This phone is suddenly useless since 10.3.1 launched.

    Z10- stl100
    Sounds like you have some corrupt settings that will never be cleared without running an autoloader or performing a security wipe.

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    mania626 likes this.
    03-14-15 10:39 AM
  12. ralfyguy's Avatar
    I have yet to receive the update. I am hoping that advanced interactions and the home screen lag will be fixed for my z10. (Z10STL100-3/10.3.1.2267)

    ~.Posted using CB10 on my Z10 running 10.3.1.~
    I got the same phone. Did not fix it.

    Posted via CB10
    03-14-15 10:49 AM
  13. ralfyguy's Avatar
    "Toggle Notifications" keyboard shortcut still only toggles between normal and silent... I guess we keep waiting. How hard can that be to fix? It didn't seem to be that hard for the "inferior" legacy devices to get right...
    Go to settings, notifications, on the bottom to advanced and toggle off silent, then toggle on vibrate. Now it will alternate between normal and vibrate.

    Posted via CB10
    voiceover likes this.
    03-14-15 10:51 AM
  14. Ibegbulem Onyebuchi's Avatar
    Facebook Messenger now working without Glitches and Lag, Improved Android Runtime, Android Apps open almost instant

    Posted via CB10
    03-14-15 10:53 AM
  15. mania626's Avatar
    Can anybody confirm if Facebook messenger (from snap)work with this built? Thanks!

    Posted via CB10
    03-14-15 10:54 AM
  16. mania626's Avatar
    Facebook Messenger now working without Glitches and Lag, Improved Android Runtime, Android Apps open almost instant

    Posted via CB10
    Where did you downloaded from?

    Posted via CB10
    03-14-15 10:55 AM
  17. dviles's Avatar
    Question from a former blue LED devices that never got Setup.

    Once the device was fixed (blackberryfix.exe), I got the Setup screen with each autoloader that I installed, ending with. 2267. Now, I've upgraded with Sachesi 2.0 to. 2558. I didn't get a Setup screen.

    Is this normal. No Setup with Sachesi upgrade?

    Thanks. It's been a while since I've done Sachesi, and never had Setup before. Just don't know what to expect.

    Posted via CB10
    03-14-15 11:00 AM
  18. conite's Avatar
    Question from a former blue LED devices that never got Setup.

    Once the device was fixed (blackberryfix.exe), I got the Setup screen with each autoloader that I installed, ending with. 2267. Now, I've upgraded with Sachesi 2.0 to. 2558. I didn't get a Setup screen.

    Is this normal. No Setup with Sachesi upgrade?

    Thanks. It's been a while since I've done Sachesi, and never had Setup before. Just don't know what to expect.

    Posted via CB10
    Updating with Sachesi is similar to an OTA update from your carrier. It is non-destructive, and does not require the setup procedure.

    Z30STA100-5/10.3.1.2558
    03-14-15 11:02 AM
  19. Legal Eagle's Avatar
    Question from a former blue LED devices that never got Setup.

    Once the device was fixed (blackberryfix.exe), I got the Setup screen with each autoloader that I installed, ending with. 2267. Now, I've upgraded with Sachesi 2.0 to. 2558. I didn't get a Setup screen.

    Is this normal. No Setup with Sachesi upgrade?

    Thanks. It's been a while since I've done Sachesi, and never had Setup before. Just don't know what to expect.

    Posted via CB10
    Yes, quite normal as Sachesi install is non destructive, same as OTA updated from your carrier.
    03-14-15 11:02 AM
  20. kadthekid's Avatar
    Question from a former blue LED devices that never got Setup.

    Once the device was fixed (blackberryfix.exe), I got the Setup screen with each autoloader that I installed, ending with. 2267. Now, I've upgraded with Sachesi 2.0 to. 2558. I didn't get a Setup screen.

    Is this normal. No Setup with Sachesi upgrade?

    Thanks. It's been a while since I've done Sachesi, and never had Setup before. Just don't know what to expect.

    Posted via CB10
    Correct. No setup with sachesi upgrade.
    03-14-15 11:02 AM
  21. Ibegbulem Onyebuchi's Avatar
    Where did you downloaded from?

    Posted via CB10
    Download Using Snap


    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150314_160412.png

    Posted via CB10
    03-14-15 11:04 AM
  22. mania626's Avatar
    Download Using Snap


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150314_160412.png 
Views:	2066 
Size:	106.2 KB 
ID:	341091

    Posted via CB10
    Hmm mm I still get this error....did you do a fresh install?(autoloader).


    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150314_111221.png

    Posted via CB10
    03-14-15 11:13 AM
  23. dviles's Avatar
    Thank you

    Posted via CB10
    03-14-15 11:31 AM
  24. D3C0D3R's Avatar
    Simpsons Tapped out kinda works... it keeps dropping server connection every few minutes... don't know what extent it worked before...
    Instagram installs and loads but I didn't try to login.

    Z10 STL-3
    For me it hangs while loading updates. I haven't updated to the newest leak yet
    Okay, so it went from dropping every couple seconds to every few minutes. I'll take that!

    From what he said, the latest leak fixes that

    Others in the TSTO crash thread have been saying the same though, so good to hear many people with the same results!

    Generally sounds like a more refined Android runtime, everyone here's comments sound really promising.

    I'll have me phone a good 'ole non-desctructive update tonight it seems

    Praise be unto our Lord Squircle | Passport SQW100-1/10.3.1.2072
    03-14-15 11:36 AM
  25. uaegangster111's Avatar
    I can confirm that the low notification volume bug is fixed on the passport

    Posted via CB10
    03-14-15 11:37 AM
451 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.2558 live links
    By usman_hidayat19 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 617
    Last Post: 05-28-15, 08:21 AM
  2. How can I use iOS apps on BlackBerry OS 10.3 ?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-15, 11:54 AM
  3. Why can't I add new contacts after installing BB 10.3 on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 10:52 AM
  4. Softwate update from10.2.1 to 10.3.1and settings issue
    By sri charan in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 10:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD