03-30-15 02:22 PM
451 ... 45678 ...
tools
  1. Paul86's Avatar
    I guess I had a previous version of Endomondo

    Posted via CB10
    03-13-15 11:58 PM
  2. slagman5's Avatar
    "Toggle Notifications" keyboard shortcut still only toggles between normal and silent... I guess we keep waiting. How hard can that be to fix? It didn't seem to be that hard for the "inferior" legacy devices to get right...
    ralfyguy likes this.
    03-14-15 12:07 AM
  3. Apollo_IV's Avatar
    I've had this for about 8 hours now and I'm pleasantly surprised by how cool it's running. It used to heat up like crazy while playing MK on PPSSPP but now it doesn't.

    Posted via CB10
    03-14-15 12:56 AM
  4. FrankIAm's Avatar
    Noticed a weird thing after putting 10.3.1.2558 on my Z30. I always have the keyboard feedback noise turned off. Now even with the feedback volume slider at the lowest setting the keyboard is quietly clicking when I type. This could get annoying.

    Posted from the CB10 app on my BlackBerry Z30 STA100-2/10.3.1.2558 on O2 UK - Activated on BES10.2.5.6
    Damnit why did you have to point that out? Now I can't get over it! Good thing the phone is on silent most of the time.. but what the hell!?
    03-14-15 12:57 AM
  5. FrankIAm's Avatar
    The device monitor app now scales properly with low font size, which I tremendously appreciate. Can't wait until it spreads across the entire OS.

    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150314_000013.png
    03-14-15 01:01 AM
  6. BMCruiser's Avatar
    Think of it like a wife, who will always ask twice before doing anything you ask of her.

    Posted from the all mighty Z30 10.3.1.2267
    ... and then not do it anyway?

    Posted via CB10
    franchise22 likes this.
    03-14-15 01:08 AM
  7. prithvi64's Avatar
    after 10-12 hrs on this latest OS, I can see;
    1. volume is louder
    2. FB is working much better and smoother.
    3. Wifi router connection is more smoother and stable. I had to struggle toggle on/off to connect previously.
    4. Applications installed thru Google Play are working as usual.
    5. Battery drainage will be clear, probably, after one more day of usage.
    03-14-15 01:14 AM
  8. AnthonyOmole's Avatar
    What about 10.3.1.2558

    Posted via CB10
    03-14-15 01:39 AM
  9. RubenDM's Avatar
    What about 10.3.1.2558

    Posted via CB10
    About 2558
    Good an much more stable performances from that os.
    Battery on idle is back to perfect.
    Camera focus fixed.
    Freak fixed.
    Wifi is good (no drops since i loaded it)

    Posted via CB10
    03-14-15 01:46 AM
  10. madh263362's Avatar
    Browser version plz

    Posted via CB10
    03-14-15 01:50 AM
  11. RubenDM's Avatar
    Browser version plz

    Posted via CB10
    10.3.1.58

    Posted via CB10
    03-14-15 01:55 AM
  12. madh263362's Avatar
    Mine showing still. 49

    Posted via CB10
    03-14-15 02:04 AM
  13. madh263362's Avatar
    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150314_123535.png

    Am I missing some thing, I updated using sachesi, debrick file, radio

    Posted via CB10
    03-14-15 02:07 AM
  14. f0xG3's Avatar
    The 5Ghz channel for the Mobile Hotspot is still broken. I can only host a Mobile Hotspot using the 2.4Ghz channel.

    Passport | PassportSQW100-1/10.3.1.2558 | Globe PH
    03-14-15 02:08 AM
  15. RubenDM's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150314_123535.png 
Views:	2355 
Size:	59.5 KB 
ID:	341037

    Am I missing some thing, I updated using sachesi, debrick file, radio

    Posted via CB10
    Already rebooted?

    Posted via CB10
    03-14-15 02:08 AM
  16. madh263362's Avatar
    S, two times, thanks for immediate reply

    Posted via CB10
    03-14-15 02:09 AM
  17. GSM-S's Avatar
    I have yet to receive the update. I am hoping that advanced interactions and the home screen lag will be fixed for my z10. (Z10STL100-3/10.3.1.2267)

    ~.Posted using CB10 on my Z10 running 10.3.1.~
    03-14-15 02:12 AM
  18. RubenDM's Avatar
    Already rebooted?

    Posted via CB10
    Did you autoload?
    If not, take the browserfile again and reinstall that one alone

    Posted via CB10
    03-14-15 02:18 AM
  19. fattyacid's Avatar
    So... any body drained their z30 battery down to 0 then survived?

    Posted via CB10
    03-14-15 02:18 AM
  20. RubenDM's Avatar
    So... any body drained their z30 battery down to 0 then survived?

    Posted via CB10
    I'm letting it drain, only problem is that it lastst long
    Only 11% down during setup + the sync this night

    Posted via CB10
    03-14-15 02:25 AM
  21. FrankIAm's Avatar
    Also, the setting a default app for opening content (say, super tube for YouTube urls) now actually works.

    EDIT: Sometimes works*. Still better than nothing.
    03-14-15 02:42 AM
  22. erezzun's Avatar
    S, two times, thanks for immediate reply

    Posted via CB10
    Check with freakattack.com. If your browser passes, it's newest version.
    03-14-15 03:34 AM
  23. Wissam Karaky's Avatar
    Did anyone check if USB OTG is back to work normally?

    Posted via CB10
    03-14-15 03:58 AM
  24. Raiyan Shahbaz's Avatar
    Bug found with STL100-3 after the second restart data is getting erased, other than that every thing works like a charm.


    Posted via CB10
    03-14-15 04:07 AM
  25. TranSGeniK's Avatar
    Noticed a weird thing after putting 10.3.1.2558 on my Z30. I always have the keyboard feedback noise turned off. Now even with the feedback volume slider at the lowest setting the keyboard is quietly clicking when I type. This could get annoying.

    Posted from the CB10 app on my BlackBerry Z30 STA100-2/10.3.1.2558 on O2 UK - Activated on BES10.2.5.6
    Confirmed, Z30.

    Posted via CB10
    03-14-15 04:13 AM
451 ... 45678 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.2558 live links
    By usman_hidayat19 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 617
    Last Post: 05-28-15, 07:21 AM
  2. How can I use iOS apps on BlackBerry OS 10.3 ?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-15, 10:54 AM
  3. Why can't I add new contacts after installing BB 10.3 on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 09:52 AM
  4. Softwate update from10.2.1 to 10.3.1and settings issue
    By sri charan in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 09:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD