03-30-15 03:22 PM
451 ... 1516171819
tools
  1. zack west's Avatar
    Battery life SUCKS!

    Z10STL100-4/10.3.1.2072
    03-16-15 07:13 AM
  2. jonty12's Avatar
    Battery life SUCKS!

    Z10STL100-4/10.3.1.2072
    Yup... my Z30 has transformed into a Z10. This is after 2 days:


    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150316_070050.png

    Posted via CB10
    03-16-15 07:18 AM
  3. madh263362's Avatar
    Amazing battery life on my Z3
    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150316_164902.png

    Posted via CB10
    03-16-15 07:20 AM
  4. CharlieV's Avatar
    Just reading here, this appears to be a big update.

    Posted via CB10 on my Passport on AT&T
    03-16-15 07:29 AM
  5. Legal Eagle's Avatar
    Have to say that the .2559 Radio on the Passport does seem to be a good one.

    Had poor battery life on standby with .2244 and .2481 and went back to my best performer .2073, but .2559 looks like being a keeper.
    03-16-15 07:43 AM
  6. ronfc's Avatar
    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150316_194619.png

    Mobile Hotspot was ON for approximately 60% of the time and yet, I still managed to get almost 15 hours of battery life on my Z30 STA100-6 running 10.3.1.2558.

    Cave, cave, moderator videt
    03-16-15 07:48 AM
  7. pttptppt's Avatar
    Does anyone else's battery look this bad?


    Attachment 341428

    Posted via CB10
    My battery is also bad. Know any fix?

    Posted via CB10
    03-16-15 07:56 AM
  8. drucifer's Avatar
    Has anyone else noticed on a Z30 - STA100-5 model that you can only charge to 99% after the update?
    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150316_090307.png

    Posted via CB10
    03-16-15 09:04 AM
  9. wojt7's Avatar
    Normal in many OS versions before. Next time you'll get to 100. Don't worry.
    03-16-15 09:17 AM
  10. kbz1960's Avatar
    Has anyone else noticed on a Z30 - STA100-5 model that you can only charge to 99% after the update?
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150316_090307.png 
Views:	1531 
Size:	112.3 KB 
ID:	341494

    Posted via CB10
    Nope.
    03-16-15 09:31 AM
  11. D3C0D3R's Avatar
    On my Passport I got a solid 24 hrs yesterday on my first day on the leak.

    Not much different than usual for me, even as a high-power user as some say.

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.1.2558
    03-16-15 09:55 AM
  12. ferchu's Avatar
    Unpack and install with Sachesi, from 2267 to 2558 smoothly.

    But recently I encounter a problem that looking in the forum, is old and I did not happen to me, do not appear in the images application the picture's thumbnails.
    Like this topic: http://forums.crackberry.com/blackbe...bnails-996855/
    I have the SD Card encrypted, but NOT ALL FOLDERS and NOT ALL PICTURES has problem.
    I try removing the SD Card, rebooting de phone.... but nothing....

    What is the image viewer application .bar to delete it and put the 2267 version???
    Nothing else has this problem????
    03-16-15 10:11 AM
  13. CyberMan2013's Avatar
    BlackBerry Assistant correctly recognizes new searches now. Before if you typed "wa" and launched it from BlackBerry Assistant and left Assistant open, then you wanted to launch neutron, so you type "ne" at the home screen, what would happen is the ne would appear after the wa and you would have to delete all of that text before you can get your desired results. This is fixed now!!!

    Posted via CB10
    03-16-15 10:15 AM
  14. slagman5's Avatar
    What ralfyguy suggested no longer works because BlackBerry changed the way the notifications are toggled from the Quick Settings menu in 10.3.1. You now have to go into Settings, Notifications, tap Quick Settings, then you can choose which Profiles you would like to be able toggle with using the Quick Settings menu.

    How to add more notification Profiles to Quick Settings in BlackBerry 10.3.1 | CrackBerry.com

    http://crackberry.com/how-add-more-n...31?cb_mobile=0


    Posted via CB10
    But I wasn't talking about the damn quick settings for the umpteenth time... KEYBOARD SHORTCUTS!!!!!! Sorry, but repeating myself just REALLY annoys me...

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    03-16-15 10:44 AM
  15. earthguro's Avatar
    Just updated my z10 stl100-1 using sachesi, its more stable than .1565

    Posted via CB10
    03-16-15 10:52 AM
  16. D3C0D3R's Avatar
    But I wasn't talking about the damn quick settings for the umpteenth time... KEYBOARD SHORTCUTS!!!!!! Sorry, but repeating myself just REALLY annoys me...

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    Seems to work for me on my Passport :/

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.1.2558
    03-16-15 11:07 AM
  17. fkornre's Avatar
    I have been saying the same thing but people are not believing me. They say the volume is fixed.
    I believe you. I have not yet tried the latest leak but after not having a single version of 10.3.1 (and you already know this) that has worked...I'm not quick to jump at installing just yet. I need more people with a Q10 to comment before I attempt to install.
    03-16-15 11:37 AM
  18. bbaleno's Avatar
    As an update. after loading the latest OS update I get the bart screen with lost connection while loading the updates, I click retry and it moved to the next update.. after I got through all the games updates the game loaded. so things are much better.
    03-16-15 12:44 PM
  19. backfire101's Avatar
    You can put it to minimal and you won't hear it.

    Posted via CB10
    It is all ready put to minimal and I hear it very good
    03-16-15 01:19 PM
  20. CharlieV's Avatar
    I think the reception is better, at least on AT&T, than the previous leak. This morning I was riding with a friend who also now has a Passport and when we got to a notorious bad spot for cell coverage he had no signal and I had one bar.

    He might just have a wimpy phone; I don't know. But I usually lose signal at that same spot and the only change has been installing this leak.

    Posted via CB10 on my Passport on AT&T
    03-16-15 01:41 PM
  21. CyberMan2013's Avatar
    But I wasn't talking about the damn quick settings for the umpteenth time... KEYBOARD SHORTCUTS!!!!!! Sorry, but repeating myself just REALLY annoys me...

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    You need to take it down a notch though. I'm only a fellow BB10 user trying to assist. If that's the way you treat people who are genuinely trying to help you, I wouldn't like to see how you treat your enemies. Regardless, show some more respect and maybe add in a little patience and maybe your problem would be solved a little faster. What I said had nothing to do with your particular keyboard issue specifically, I was merely correcting some outdated information which you received. Furthermore, it wouldn't be completely ignorant of someone to think that maybe the toggle in the quick settings menu, might somehow be linked to the same function when using a Keyboard Shortcut.

    Posted via CB10
    03-16-15 02:11 PM
  22. slagman5's Avatar
    Seems to work for me on my Passport :/

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.1.2558
    So if you assign a keyboard longpress shortcut key to toggle notifications, you can get it to toggle between normal and vibrate only? So should I get my phone serviced because mine will only toggle between normal and silent, in the quick settings menu I can get it to toggle between anything I set it to, but using the longpress keyboard shortcuts it only toggles between normal and silent.

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    03-16-15 02:43 PM
  23. slagman5's Avatar
    You need to take it down a notch though. I'm only a fellow BB10 user trying to assist. If that's the way you treat people who are genuinely trying to help you, I wouldn't like to see how you treat your enemies. Regardless, show some more respect and maybe add in a little patience and maybe your problem would be solved a little faster. What I said had nothing to do with your particular keyboard issue specifically, I was merely correcting some outdated information which you received. Furthermore, it wouldn't be completely ignorant of someone to think that maybe the toggle in the quick settings menu, might somehow be linked to the same function when using a Keyboard Shortcut.

    Posted via CB10
    Well, like i've said, I really dislike repeating myself, it's a pet-peave of mine, sorry to have been rude, but it's like I bring up one situation and I keep getting responses that are unrelated. Sorry if that annoys me, I guess I'm weird. I apologize for my odd-ness.

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    03-16-15 02:46 PM
  24. torcheredsole56's Avatar
    Battery, z30, vzw, used sachesi 3-step in op to upgrade non-dest. One of the best ever. I don't use any apps that run in the background except twitter sometimes. Usually disable WiFi during the day at work. Light calls/sms (basically mostly idle most of day)
    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150316_191428.png

    Posted via CB10
    03-16-15 08:17 PM
  25. jdesignz's Avatar
    Deleted
    03-16-15 08:59 PM
451 ... 1516171819

Similar Threads

  1. 10.3.1.2558 live links
    By usman_hidayat19 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 617
    Last Post: 05-28-15, 08:21 AM
  2. How can I use iOS apps on BlackBerry OS 10.3 ?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-15, 11:54 AM
  3. Why can't I add new contacts after installing BB 10.3 on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 10:52 AM
  4. Softwate update from10.2.1 to 10.3.1and settings issue
    By sri charan in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 10:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD