03-30-15 03:22 PM
451 ... 1011121314 ...
tools
  1. sylvaing's Avatar
    Think you are confusing what I'm saying. I'm not saying from the quick menu, I'm talking about if you set a key to be toggle notifications on the keyboard shortcuts, no matter what settings you have in the notifications, if you are in vibrate or silent, no matter what, it'll only toggle between normal and silent...

    Posted without the aid of AutoCorrect with my physical keyboard via CB10
    I confirm, my Passport does the same thing. Quick menu toggles between Normal and Vibrate Only (like I programmed it) while pressing the Q key toggles between Normal and Silent. And before anyone ask, no, you cannot edit the shortcut behavior.

    Posted via CB10
    03-15-15 02:45 AM
  2. Ibegbulem Onyebuchi's Avatar
    I can Confirm Facebook Messenger (Latest From Snap) working Flawless on my Z30 (10.3.1.2558)


    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150315_080445.png


    Attachment 341259


    Attachment 341260
    03-15-15 03:06 AM
  3. KorChi_JapThai's Avatar
    I can Confirm Facebook Messenger (Latest From Snap) working Flawless on my Z30 (10.3.1.2558)


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150315_080445.png 
Views:	2631 
Size:	59.3 KB 
ID:	341258


    Attachment 341259


    Attachment 341260
    flawless means you have all the features working? like call the feature?
    03-15-15 03:18 AM
  4. Ibegbulem Onyebuchi's Avatar
    flawless means you have all the features working? like call the feature?
    Yeah.. Definitely


    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150315_082108.png

    Posted via CB10
    03-15-15 03:22 AM
  5. KorChi_JapThai's Avatar
    Yeah.. Definitely


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150315_082108.png 
Views:	1596 
Size:	56.5 KB 
ID:	341264

    Posted via CB10
    that's great! you got connected?

    edit: you can call, but never be connected
    Last edited by KorChi_JapThai; 03-15-15 at 04:50 AM.
    03-15-15 03:38 AM
  6. geppoG1's Avatar
    I've same issues with advance interaction on my stl100-2...dont work in any 10.3.x leaked/official release i loaded/update.
    All Test with bbve are passing and all sensor seems work properly in all other situations/app.
    03-15-15 04:10 AM
  7. RubenDM's Avatar
    Ok now this os locked up my phone...
    Could not unlock anymore, no hardreset possible, battery pull did the trick.

    Pretty scary cause my z30 does not have a removable battery...
    Battery was @70%
    After the pull, it went up to 80%....

    Pffff

    Posted via CB10
    03-15-15 04:13 AM
  8. geppoG1's Avatar
    Ok now this os locked up my phone...
    Could not unlock anymore, no hardreset possible, battery pull did the trick.

    Pretty scary cause my z30 does not have a removable battery...
    Battery was @70%
    After the pull, it went up to 80%....

    Pffff

    Posted via CB10
    Try a sic multiwipe by a pc.
    03-15-15 04:28 AM
  9. Chris Degroote's Avatar
    Z10 STL 100-2
    Coming from 10.3.1.2243 to 2558 non destructive with sachesi.
    Installed 81 new bars.
    No issues so far. The latest android version of Facebook works now.
    When i toggle the alarm of this morning in the quick settings the alarm symbol still remain on the screen. I have to go into the clock app to set it of.


    Posted via CB10
    03-15-15 04:29 AM
  10. KorChi_JapThai's Avatar
    Ok now this os locked up my phone...
    Could not unlock anymore, no hardreset possible, battery pull did the trick.

    Pretty scary cause my z30 does not have a removable battery...
    Battery was @70%
    After the pull, it went up to 80%....

    Pffff

    Posted via CB10
    how did it happen?
    what are you doing when it's locked up?
    03-15-15 04:34 AM
  11. RubenDM's Avatar
    how did it happen?
    what are you doing when it's locked up?
    I was looking in this thread.
    My screen dims after 10 sec without touching it.
    I did my unlock swipes, nothing happened.
    Tried unlocking with the button, still black screen, tried hardreset without any reaction.
    Battery pull was the way to go.
    Strange thing : battery went up 10% after reboot...might have something to do with that?

    Posted via CB10
    03-15-15 04:59 AM
  12. KorChi_JapThai's Avatar
    I was looking in this thread.
    My screen dims after 10 sec without touching it.
    I did my unlock swipes, nothing happened.
    Tried unlocking with the button, still black screen, tried hardreset without any reaction.
    Battery pull was the way to go.
    Strange thing : battery went up 10% after reboot...might have something to do with that?

    Posted via CB10
    scary
    What if this thing happens in blackberry's non-removable battery phones?
    03-15-15 05:06 AM
  13. RubenDM's Avatar
    scary
    What if this thing happens in blackberry's non-removable battery phones?

    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150315_101208.png
    You can see, battery went up without charging

    Posted via CB10
    03-15-15 05:12 AM
  14. motec bb's Avatar
    Playing video in android apps now normal! Stl100-1

    Posted via CB10
    Really?
    Explain.

    Q10 on 10.3.1.1581
    03-15-15 05:29 AM
  15. willowbeast's Avatar
    The only issue thus far is in the morning, when I wake, take my phone off bedside mode all ringers stay off.

    Posted via CB10
    03-15-15 05:38 AM
  16. Khizer Hayat2's Avatar
    I followed Usman's instructions and loaded .2558 yesterday and it's been like 14 hours now with this OS. My only problem at the moment is that when I am using CB10 or Twitter for a while it heats up. Should I do security wipe or wait for a few more hours may be days to settle it down?

    Secondly what is this user files thing which is eating 2.3 gb see picture attached

    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150315_144805.png

    BB Z Ten | 2267
    03-15-15 05:49 AM
  17. celalagrili's Avatar
    Advanced Interactions works, finally..))))

    Blackberry Z30, 10.3.1.2558.
    03-15-15 06:04 AM
  18. UrbanGlowCam's Avatar
    I think BlackBerry listened to my recent feedback or something, but they implemented the group text messaging toggle for T-Mobile. Before, I only had this option on Verizon and AT&T. My Classic on T-Mobile would send individual texts to everyone when I tried group SMS. I would have to manually set to always send MMS messages to fix this but it wasn't intuitive at all.

    Nice to see the toggle again, this time on T-Mobile.
    Findings and Fixings OS 10.3.1.2558-img_20150314_234509_edit.png

    Posted via CB10
    pvphooman likes this.
    03-15-15 06:10 AM
  19. arun mohan2's Avatar
    I can Confirm Facebook Messenger (Latest From Snap) working Flawless on my Z30 (10.3.1.2558)


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150315_080445.png 
Views:	2631 
Size:	59.3 KB 
ID:	341258


    Attachment 341259


    Attachment 341260
    Does it shows chat heads like android...?....

    Posted via CB10
    03-15-15 06:19 AM
  20. theGUNNER's Avatar
    Not actually true, radio file has control aspects over wifi, bluetooth, cellular, etc.

    Posted via CB10
    Ok at least I know that no radio works for me I got worse wifi range. My second phone running 10.2.1 has 4 bars wifi stregth and 10.3.1 has 1 or zero bars.
    03-15-15 06:38 AM
  21. jhimmel's Avatar
    Have you tried a couple of reboots? My Z10 had the same symptom, but I now have a silent keyboard again.

    Posted via CB10
    2 reboots, still there.
    03-15-15 06:51 AM
  22. Prince Onos's Avatar
    Latest version of facebook from snap does not work on my z30 on this new os. I just love this os because it fixed my hotspot problem.

    Posted Via Z30
    03-15-15 06:52 AM
  23. Man@Arms's Avatar
    The only reason i'm getting frustrated is because i really tried everything.
    Clean os loading (autoloader, even with extra whipes)
    Excluding app by app..
    Os + other radio combinations...
    It happens with my z10 and z30...
    I just can't get why...
    Thanks in advance for every little bit of help man

    Posted via CB10
    I've been dealing with this also on 10.3.1 and tried anything possible across a few Z10s and a Q10, though the Q10 it is much less of an issue. Others have reported the same UI issues. The OS home screen/app grid and active frames are butter smooth for maybe a whole day and then BAM intermittent choppy animations. It's sometimes really annoying, if quickly interacting between apps.
    03-15-15 07:13 AM
  24. RubenDM's Avatar
    I've been dealing with this also on 10.3.1 and tried anything possible across a few Z10s and a Q10, though the Q10 it is much less of an issue. Others have reported the same UI issues. The OS home screen/app grid and active frames are butter smooth for maybe a whole day and then BAM intermittent choppy animations. It's sometimes really annoying, if quickly interacting between apps.
    Bb10 seems to have a problem with bigger screens.
    Z30 also has problems

    Posted via CB10
    03-15-15 07:31 AM
  25. engrbugs's Avatar
    Still camera is still jerky. And the focus is a blur. Although there is slight improvement. Only very very slight.

    Posted via My Sexy and Bold Passport CB10
    03-15-15 08:14 AM
451 ... 1011121314 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.2558 live links
    By usman_hidayat19 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 617
    Last Post: 05-28-15, 08:21 AM
  2. How can I use iOS apps on BlackBerry OS 10.3 ?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 03-13-15, 11:54 AM
  3. Why can't I add new contacts after installing BB 10.3 on my Z10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 10:52 AM
  4. Softwate update from10.2.1 to 10.3.1and settings issue
    By sri charan in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 03-13-15, 10:14 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD