06-24-15 02:19 PM
674 ... 1314151617 ...
tools
  1. latitude702523's Avatar
    You can't downgrade now.
    By downgrade I mean to 500.

    Edit: Just saw on the other post. Looks like there is no going back. So, I guess no need to think of going back :-)

    Posted via CB10
    05-16-15 09:25 PM
  2. zeuszues's Avatar
    How do u check if ur in a beta programme? I did take the survey though.

    Posted via CB10
    05-16-15 10:18 PM
  3. shorski's Avatar
    How do u check if ur in a beta programme? I did take the survey though.

    Posted via CB10
    If you didn't receive a mail, you are not in. Simple.

    Keep Calm and Berry On..........
    gfondeur likes this.
    05-17-15 12:06 AM
  4. kbz1960's Avatar
    So any real feedback on this build? Z30 battery life? Any better than 500? Worse?
    05-17-15 06:28 AM
  5. Uzi's Avatar
    So any real feedback on this build? Z30 battery life? Any better than 500? Worse?
    Definitely better Z,device way cooler now

    Posted via CB10
    kbz1960 likes this.
    05-17-15 06:30 AM
  6. kbz1960's Avatar
    Definitely better Z,device way cooler now

    Posted via CB10
    Thanks, guess I'll be diving in lol.
    05-17-15 06:33 AM
  7. blenheimpalace's Avatar
    Been on this build since Friday afternoon EST. Came over from 10.3.1.1949
    I did a full restore of all my settings, apps etc from previous OS, and all apps including my Android ones, came back flawlessly

    - it def runs cooler,
    -battery lasts longer
    -all my Android apps open MUCH faster!( some previous lags were over a minute to load)
    -all Bluetooth settings work

    A good daily driver for sure. Take the plunge, you won't regret it and you won't want to go back.

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    05-17-15 06:57 AM
  8. iCoutinoc's Avatar
    Findings & Fixes for OS 10.3.2.680-img_20150517_091003.png


    My battery isn't that great, this pictures where with not much of a use, mostly standby but when I started using the phone my battery goes very fast.

    Posted via CB10
    Attachment 353265
    Attached Thumbnails Findings & Fixes for OS 10.3.2.680-img_20150517_090951.png  
    Last edited by iCoutinoc; 05-17-15 at 10:13 AM.
    05-17-15 09:13 AM
  9. kbz1960's Avatar
    Installed, so far everything seems fine. Will have to give battery life a few days to see how that goes.
    05-17-15 09:29 AM
  10. pttptppt's Avatar
    You could from .500 but I believe that the 10.2.2 avenue has been blocked in .680
    I know that but the person I told that to, he was running 10.3.2.500 (it said In his signature, so I assumed)

    Posted via CB10
    05-17-15 10:19 AM
  11. KenV54's Avatar
    There were Bluetooth connection problems reported here early on with both 500 and 680, but I haven't seen anything more about that lately.

    BT connection is the main problem I'm having with 680, and it is significant.

    I have two BT devices, one, a Plantronics M165 headset that would randomly disconnect at times under 10.3.1.xxxx but not all that often. Now, under 10.3.2.500 and 680 it won't hold a connection for more than a few seconds, /except/ if I am actually on a phone call, and then it will hold for as long as I'm on the call. Making this a bit more complicated, I started using a replacement (new) unlocked Passport (old one had USB port hardware issue) at the same time I started on 10.3.2.680, so I wondered whether this could be BT hardware related rather than OS related, but given that BT works on a call, I doubt it. I contacted Plantronics, and they said it sounded like an incompatibility with the OS. I've also read here--maybe in this thread, much earlier--that Plantronics headsets don't play nice with BB.

    My other BT device is the Pebble watch with Talk2 Watch. i can make this work, but it won't hold the connection, either, very well. It could be that T2W needs to be updated to work better with 10.3.2, but I think it's a problem with the watch itself not holding the BT connection with the Passport.

    So--is anyone else currently having any BT connection problems with 10.3.2.680, and especially with a Passport? I'm tempted to wipe and then re-autoload 10.3.2.680, but don't particularly want to spend the time and energy required. Also, with the replacement PP I had autoloaded 500 then patched up to 680, but I did restore the Settings I had had on my old Passport that had 500 installed.

    Lots of variables here, as I said in another post much earlier. Any ideas would be appreciated.

    Edit: I'm going to post this as well, in slightly different form, on another thread, "Passport Bluetooth won't disconnect." I hope no one minds, but if so, the Moderator here can feel free to delete this post.
    Last edited by KenV54; 05-17-15 at 11:43 AM.
    05-17-15 11:05 AM
  12. Smokeaire's Avatar
    There were Bluetooth connection problems reported here early on with both 500 and 680, but I haven't seen anything more about that lately.

    BT connection is the main problem I'm having with 680, and it is significant.

    I have two BT devices, one, a Plantronics M165 headset that would randomly disconnect at times under 10.3.1.xxxx but not all that often. Now, under 10.3.2.500 and 680 it won't hold a connection for more than a few seconds, /except/ if I am actually on a phone call, and then it will hold for as long as I'm on the call. Making this a bit more complicated, I started using a replacement (new) unlocked Passport (old one had USB port hardware issue) at the same time I started on 10.3.2.680, so I wondered whether this could be BT hardware related rather than OS related, but given that BT works on a call, I doubt it. I contacted Plantronics, and they said it sounded like an incompatibility with the OS. I've also read here--maybe in this thread, much earlier--that Plantronics headsets don't play nice with BB.

    My other BT device is the Pebble watch with Talk2 Watch. i can make this work, but it won't hold the connection, either, very well. It could be that T2W needs to be updated to work better with 10.3.2, but I think it's a problem with the watch itself not holding the BT connection with the Passport.

    So--is anyone else currently having any BT connection problems with 10.3.2.680, and especially with a Passport? I'm tempted to wipe and then re-autoload 10.3.2.680, but don't particularly want to spend the time and energy required. Also, with the replacement PP I had autoloaded 500 then patched up to 680, but I did restore the Settings I had had on my old Passport that had 500 installed.

    Lots of variables here, as I said in another post much earlier. Any ideas would be appreciated.
    I've posted the same disconnect issue between my Passport and Legend. It has occurred with every OS I've installed including this one. My wife has a Legend so this morning I switched our two Legends and sure enough her's disconnected as well. During calls there aren't any problems.
    This morning I went out and bought a Jabra Extreme BT earpiece, it's charging now. When it's fully charge I'll test it.
    The Legend and Passport issue has also been reported on the Plantronics Forum by myself and others.


    Posted using my BlackBerry Passport.
    05-17-15 11:48 AM
  13. KenV54's Avatar
    I've posted the same disconnect issue between my Passport and Legend. It has occurred with every OS I've installed including this one. My wife has a Legend so this morning I switched our two Legends and sure enough her's disconnected as well. During calls there aren't any problems.
    This morning I went out and bought a Jabra Extreme BT earpiece, it's charging now. When it's fully charge I'll test it.
    The Legend and Passport issue has also been reported on the Plantronics Forum by myself and others.


    Posted using my BlackBerry Passport.
    Hi, Smokeaire. Funny, we both have dogs as our avatar. Maybe that's the problem--I blame most things on my dog.

    I see your post on the other thread, as well. I have the PLT-M165, not the Legend, but it seems to be the same issue. And there's more. If I turn the M-165 off, it still shows as connected on the PP BT screen.

    I just found an old headset--an Altec BT with phones only--no mic--and it connects perfectly to the PP.

    At least it doesn't appear to be a Passport hardware problem, per se. I don't want to go through the return process again with Amazon, although they make it fairly easy. And it doesn't sound as though a re-install via an autoloader of 10.3.2.680 would work, either.
    05-17-15 12:09 PM
  14. Kanishk Amin's Avatar
    What about the text messages threads freezing issue? Is it still there with 10.3.2.500/680?

    Posted via CB10
    05-17-15 12:17 PM
  15. KenV54's Avatar
    One other issue I've had is with the Ebay Android app, whether installed via Google Play Store or Amazon. I can initially open it and sign in, but then it always gives the error message, "Unfortunately, eBay has stopped," and then closes. I've deleted and reinstalled it multiple times--no luck. And sometimes I get the same message when it isn't even open and I'm in some other app. Maybe it's running headless--I don't know.

    Anyone get Ebay working on 680?
    05-17-15 01:08 PM
  16. Mr4aces's Avatar
    Load this build having problem with the time being at Greenwich on my text messages and the phone -8 for Pacific time.

    Anyone also having this problem


    Posted via CB10
    05-17-15 01:15 PM
  17. bhoqeem's Avatar
    Findings & Fixes for OS 10.3.2.680-img_20150518_005540.png

    Battery does improve after 2-3 days of use. The meter plunges down fast when used, but it actually not quite that bad. I actually managed to have 2 days with a rather heavy use for hours of translating and networking.

    This is the one.

    Posted with my BlackBerry Passport SQW100-1, v.10.3.2.680
    05-17-15 01:28 PM
  18. ankitchahal's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150518_005540.png 
Views:	4379 
Size:	86.4 KB 
ID:	353286

    Battery does improve after 2-3 days of use. The meter plunges down fast when used, but it actually not quite that bad. I actually managed to have 2 days with a rather heavy use for hours of translating and networking.

    This is the one.

    Posted with my BlackBerry Passport SQW100-1, v.10.3.2.680
    Looks like u barely touched your phone in these 12 hours and you are saying HEAVY USAGE..

    Posted via my awesome Passport
    Paul86 likes this.
    05-17-15 01:43 PM
  19. bhoqeem's Avatar
    Looks like u barely touched your phone in these 12 hours and you are saying HEAVY USAGE..

    Posted via my awesome Passport
    You didn't see me working, hours ago. Don't blame me if the meter doesn't really show what I actually have done with the phone. I used it, found the battery to be strong, and I like it. Hence my post.
    05-17-15 01:54 PM
  20. zack west's Avatar
    Yeah the % numbers don't add up.

    Z10STL100-4/10.3.2.500
    05-17-15 02:08 PM
  21. Kesharik4's Avatar
    The phone is on Power Save Mode with No!!! use on it at all (idle mode)!!! So please, don"t give a s..t!
    Paul86 likes this.
    05-17-15 02:30 PM
  22. bb8900edit's Avatar
    Findings & Fixes for OS 10.3.2.680-img_20150517_143916.png

    Battery life has been great for me

    From my Jamaican Passport.
    05-17-15 02:39 PM
  23. iCoutinoc's Avatar
    What do you thing guys? Should I reload the OS to try to fix my battery problems?

    Posted via CB10
    05-17-15 02:42 PM
  24. ezeed's Avatar
    great update !!!!!
    mostly the best so far !!


    passport

    Posted via CB10
    05-17-15 02:58 PM
  25. Geraldo Rocha's Avatar
    Hi!! I recently loaded 10.3.2.500 on my BlackBerry Z10 STL 100-2 and I found it pretty awesome and smooth, battery life improved way more than I was expecting, incredibly fast, and with features that are really useful, like opening a new active frame while private browsing
    But... since there's 10.3.2.680.. I searched for differences but couldn't find
    Can someone list what's new in 680 that wasn't in 500? And If I should or shouldn't update it
    Thanks!!

    Z10 STL100-2 / Brazil / 10.3.1.2576
    05-17-15 04:01 PM
674 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. Update files Z10 STL1 10.3.2.680
    By usman_hidayat19 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 71
    Last Post: 05-30-15, 03:39 PM
  2. Replies: 24
    Last Post: 05-16-15, 11:55 PM
  3. Best 10.3.1 OS for STL 100-1 (2576, 2708, 2744)
    By Khizer Hayat2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-15, 01:05 AM
  4. Does Dubsmash work on 10.3.1?
    By Nanda Kumar7 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-15, 10:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD