06-24-15 03:19 PM
674 ... 1112131415 ...
tools
  1. ucee1's Avatar
    i'm currently running 10.3.2.500 and i want to go back to 10.3.1 , is that possible ??
    05-14-15 09:00 PM
  2. ubizmo's Avatar
    I added a new contact to my outlook.com account but it's not syncing to the actual cloud account. I haven't seen this problem before this build.
    05-14-15 09:01 PM
  3. ppeters914's Avatar
    i'm currently running 10.3.2.500 and i want to go back to 10.3.1 , is that possible ??
    It's been stated multiple times in multiple threads: Not possible.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.500
    gfondeur, Blacklatino and pttptppt like this.
    05-14-15 09:10 PM
  4. Bash_Man's Avatar
    i'm currently running 10.3.2.500 and i want to go back to 10.3.1 , is that possible ??
    Nope.. once you go 10.3.2.*, there's no going back to any other OS.
    05-14-15 09:10 PM
  5. Likeberry's Avatar
    It irritates the hell out of me Passport, like talking on the phone and Bluetooth Passport is on the desk, it was to end the conversation I must first unlock the screen and then end the conversation.
    I know I can push a button on the handset or wait until the other party ends the call, but for me it's not comfortable.
    In my opinion, they need to get out of the way.
    05-15-15 02:25 AM
  6. andre3030's Avatar
    Did the hub work in landscape mode earlier?
    And do you think we will see landscape for all windows?

    Posted via CB10
    05-15-15 04:41 AM
  7. Niels B's Avatar
    Did the hub work in landscape mode earlier?

    Posted via CB10
    The hub rotates in 10.3.1.2744

    Passport
    andre3030 likes this.
    05-15-15 04:49 AM
  8. sylvaing's Avatar
    [QUOTE=BruceFlea478;11636289]
    This latest release has corrected the double typing issue my Passport had developed with 500. Waited until now to make sure I was not imagining things but no, double typing issue is gone for me. That alone is worth the upgrade...and no going back.

    Upgraded via Sachesi from Autoloader 500 version.

    ...

    My double type issue is still there, although not near as much as it was. Seems to have changed letters as well, but alas, I was able to type this message without one double type. That probably would have had three or four by the time I typed this on .500. Hopefully they will get it sorted sooner than later, for the users that have software related issues anyway.

    Maybe the autoloader will fully fix the issue on this build, not wanting to redo everything just yet though.



    Posted via CB10
    I'm also using a Passport and I have never experienced a double typed with either 10.3.2.500 and 10.3.2.680.

    Posted via CB10
    Last edited by sylvaing; 05-15-15 at 11:33 AM.
    05-15-15 07:12 AM
  9. djsvet's Avatar
    [QUOTE=sylvaing;11637759]

    I'm also using a Passport and I have never experienced a double typed with either 10.2.500 and 10.2.680.

    Posted via CB10
    Was there before. I really hope this isn't the case for you folks but for many of us with Q10 it was sad to find out that it is hardware issue (that could foxed with a software patch of they want).

    Posted via CB10
    05-15-15 07:31 AM
  10. Akure4Life's Avatar
    Did the hub work in landscape mode earlier?
    And do you think we will see landscape for all windows?

    Posted via CB10
    Hub works in landscape mode

    Posted Via CB10 From My Z30 Running On OS10.3.2.680
    05-15-15 07:49 AM
  11. ubizmo's Avatar
    I added a new contact to my outlook.com account but it's not syncing to the actual cloud account. I haven't seen this problem before this build.
    Ha! I retract that observation. The problem wasn't BB10; it was the MailWise app on my Android phone failing to sync! The Passport exposed it!
    saxxman likes this.
    05-15-15 09:38 AM
  12. gfondeur's Avatar
    Okay, thanks for the info. By the next official OS-version I'll switch to Android.
    Good luck, don't let the door hit you on your way out
    blackbird666 likes this.
    05-15-15 11:26 AM
  13. pttptppt's Avatar
    Z30 there?

    Posted via CB10
    Z10

    Posted via CB10
    05-15-15 11:38 AM
  14. pttptppt's Avatar
    It's been stated multiple times in multiple threads: Not possible.

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.500
    You can go to 10.2.2

    Posted via CB10
    05-15-15 11:40 AM
  15. Legal Eagle's Avatar
    You can go to 10.2.2

    Posted via CB10
    You could from .500 but I believe that the 10.2.2 avenue has been blocked in .680
    Blacklatino and blackbird666 like this.
    05-15-15 11:41 AM
  16. conite's Avatar
    You could from .500 but I believe that the 10.2.2 avenue has been blocked in .680
    Correct.

    Z30STA100-5/10.3.2.680
    05-15-15 11:42 AM
  17. tdyhedge's Avatar
    You can go to 10.2.2

    Posted via CB10
    On a Z3? Careful, you might have to explain just how that works to him, step by step.

    Posted via CB10
    gfondeur likes this.
    05-15-15 12:36 PM
  18. bhoqeem's Avatar
    I have just made the jump, installing the infamous .680 without a glitch. Love the additional keyboard track pad capability to zoom in/out in browser AND to slide between pages in the main menu. That's slick, indeed. Running smooth and fast. No lag whatsoever.

    Hopefully this one has BETTER battery life and management. Back to 3 days-ish longevity. At least it's not as hot as .500, that much I notice. Which means less CPU processing, so it SHOULD use less battery power.

    Currently restoring backup data. Will comment more anon.

    Thank you so MUCH for Kang Usman Hidayat for this. Hebat bener euy, si Akang. Gak nyangka urang kita jadi salah satu user paling berpengaruh di CrackBerry.
    Uzi, jdesignz and blackbird666 like this.
    05-15-15 12:41 PM
  19. Paul86's Avatar
    Are you serious when you say 3 days? :-|

    Posted via CB10
    05-15-15 01:05 PM
  20. bhoqeem's Avatar
    Are you serious when you say 3 days? :-|

    Posted via CB10
    I said I hope, bruh. I have just installed it. It was an easy 3 day-ish on 10.3.1.1776, then 2 day-ish on 10.3.2.500. Now, on .680, with the device using less CPU processing (less heating), I HOPE it could get back on that 3 day-ish routine. .500 was kinda weird, I didn't like it.

    Upon restoring my backup data, everything is back on track, like nothing ever happened, only now it's faster and cooler.

    Will post more later on with screenshots.
    05-15-15 01:24 PM
  21. Paul86's Avatar
    Well, there ain't going to be 3 days, ever, if you pick up your device from time to time

    Posted via CB10
    homer1475 likes this.
    05-15-15 01:51 PM
  22. 308hunter's Avatar
    Running 680 on my classic. No problems so far.

    Sent from my Classic using Tapatalk
    Paul86 likes this.
    05-15-15 02:19 PM
  23. gnirkatto's Avatar
    Findings, after ~a week of using .680 on a Classic:

    battery life significantly worse than before. It does no longer get me through an entire day, with the same use profile as before. No new apps installed.
    My home wifi gets deactivated every other day or so. Activating it fails, 'wrong authorization'. All other devices use wifi no problem. The only chance is to restart the phone.

    Quite frustrating. Before the upgrade, the battery lasted until the next day. No wifi problems ever.
    05-15-15 03:24 PM
  24. cottonakin's Avatar
    Anyone had success with a Z30 running 10.3.2.680 and using Miracast or DLNA? I tried using either to connect to my Roku and/or DISH receiver and had no luck. I remember successfully using this capability previously but don't remember what OS version I was on.
    05-15-15 03:53 PM
  25. jwarman's Avatar
    Attachment 352846

    Also receiving notifications from beta zone!

    Q10 - 10.3.2.680  < σиє ℓσνє > 
    Started receiving those too but didn't realize they were related to moving up to 10.3.2. Interesting.

    Also wanted to note that my Clock app is no auto rotating when I place my phone in the cradle I have. Before I loaded this I would have to pick my Z10 and cradle up, turn it vertical and then turn it back horizontal to get the clock to rotate. So it is nice that it is now recognizing it if I place the phone in the cradle and pull down the shade on the lock screen to get to the clock it automatically rotates. That is the biggest fix I have noticed.
    Last edited by jwarman; 05-15-15 at 04:12 PM. Reason: Adding additional finding.
    05-15-15 04:07 PM
674 ... 1112131415 ...

Similar Threads

  1. Update files Z10 STL1 10.3.2.680
    By usman_hidayat19 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 71
    Last Post: 05-30-15, 04:39 PM
  2. Replies: 24
    Last Post: 05-17-15, 12:55 AM
  3. Best 10.3.1 OS for STL 100-1 (2576, 2708, 2744)
    By Khizer Hayat2 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-12-15, 02:05 AM
  4. Does Dubsmash work on 10.3.1?
    By Nanda Kumar7 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 1
    Last Post: 05-11-15, 11:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD