07-05-15 01:26 PM
515 ... 34567 ...
tools
  1. kadzie's Avatar
    i would like to know about this too.
    03-17-15 10:58 AM
  2. latitude702523's Avatar
    Does anyone else have this issue. Flashlight doesn't have the text in Quick Settings


    Findings and Fixes OS 10.3.1.2582-img_20150317_203044.png

    Posted via CB10 on my Z30
    03-17-15 11:02 AM
  3. jhimmel's Avatar
    Not sure why people keep saying this is an issue. The setting is a slider for volume on the keyboard. It does not state a percentage and it does not have a toggle on/off button so for the volume to be set all the way low then I guess there is going to be a little sound coming out. It doesn't bother me and I didn't even notice it or hear it till someone here complained about it. This is not a bug or problem on the OS! Did they remove the feature to turn off sound on the keyboard feedback, yes, but it is not a bug!
    Of course it's a bug.
    We have always been able to turn the sound all the way "off", and if this was an intended change, it would affect everyone across the board. You think BlackBerry wants some people to be able to turn it off, and some not to be able to turn it off? Sorry, but that makes no sense.
    kbz1960 and paulwallace1234 like this.
    03-17-15 11:11 AM
  4. kbz1960's Avatar
    Do you have a Verizon version?

    Seems like the Verizon version isn't affected by this issue.

    Posted via CB10
    I have a vzw one and it doesn't silence.
    03-17-15 11:15 AM
  5. kbz1960's Avatar
    Not sure why people keep saying this is an issue. The setting is a slider for volume on the keyboard. It does not state a percentage and it does not have a toggle on/off button so for the volume to be set all the way low then I guess there is going to be a little sound coming out. It doesn't bother me and I didn't even notice it or hear it till someone here complained about it. This is not a bug or problem on the OS! Did they remove the feature to turn off sound on the keyboard feedback, yes, but it is not a bug!
    It never made sound before with the slider all the way down for over a year on any OS, now it's a feature and not a bug? Not.
    03-17-15 11:18 AM
  6. kbz1960's Avatar
    Hellomoto921, you are correct ... there isn't an ON/OFF switch to complete shut off the keyboard volume, its a slider!!!

    some people will call anything a BUG these days
    See the post above. So mw it's a feature we don't want?
    yakov116 likes this.
    03-17-15 11:19 AM
  7. drbgd's Avatar
    I am experiencing this issue. The volume is all the way down but I can still hear the keyboard feedback. But, it is not a deal-breaker for me.
    Do you guys reduce the main volume or the keyboard-volume? I did test it on my Z30 by setting the keyboard volume (Settings->Language & Input -> Feedback -> Keyboard Feedback Volume to low) and I don't hear any clicking when typing.
    brookie229 and wobly like this.
    03-17-15 11:19 AM
  8. kbz1960's Avatar
    What is your current Notifications profile?

    The only thing that turns off the keyboard sound is using a Notifications setting that has the "Sound" option turned off. (i.e. Vibrate or Silent)
    Where the heck have all you nay sayers been? Under a rock? On a different platform? My Z30 kb has made no noise with the feedback slider all the way down since I got it until this and the last leak. Really, now you say it only does that on certain profiles. Bull crap!
    03-17-15 11:23 AM
  9. trsbbs's Avatar
    Bad camera driver again! Ahhhhh. Still it has a double typing!!! Waaaah. I want to go back to leak 1154!

    Posted via My Sexy and Bold Passport CB10
    Huh????

    BlackBerry hates America!
    03-17-15 11:25 AM
  10. Kaye_max008's Avatar
    Not sure why people keep saying this is an issue. The setting is a slider for volume on the keyboard. It does not state a percentage and it does not have a toggle on/off button so for the volume to be set all the way low then I guess there is going to be a little sound coming out. It doesn't bother me and I didn't even notice it or hear it till someone here complained about it. This is not a bug or problem on the OS! Did they remove the feature to turn off sound on the keyboard feedback, yes, but it is not a bug!
    I guess I am half deaf, I don't hear anything, even if I did I don't think it would be that loud I can hear even from normal typing position, unless people type with it just a centimeter near the ear

    Posted via CB10
    03-17-15 11:33 AM
  11. JSebasIzquierdo's Avatar
    is the issue with android app video reporduction on STL100-1 has been fixed in this build?
    Yaaz!

    Posted via CB10
    Harsh Tongya likes this.
    03-17-15 11:37 AM
  12. brookie229's Avatar
    Do you guys reduce the main volume or the keyboard-volume? I did test it on my Z30 by setting the keyboard volume (Settings->Language & Input -> Feedback -> Keyboard Feedback Volume to low) and I don't hear any clicking when typing.
    ^^^^This^^^^^ NO CLICK on my z10 when I do this----sometimes you just need some GOOD help. Now I will go change it back because I like the click
    dgzagm likes this.
    03-17-15 11:41 AM
  13. blackbird666's Avatar
    See the post above. So mw it's a feature we don't want?

    Reading your post, I will have to agree then it is BUG
    kbz1960 likes this.
    03-17-15 11:50 AM
  14. blackbird666's Avatar
    It never made sound before with the slider all the way down for over a year on any OS, now it's a feature and not a bug? Not.
    Was this bug present on 10.3.1.1767 on your Z30 ???
    03-17-15 11:58 AM
  15. Bor Navas's Avatar
    I posted somewhere in crackberry.com that this keyboard feedback noise was audible at 0% bug was fixed. I was wrong. It isn't.

    Posted via CB10 using my Z30 STA100-5 on 10.3.1.2582
    Well, it is on my Z30...

    Posted via CB10
    03-17-15 12:01 PM
  16. Bor Navas's Avatar
    Does anyone else have this issue. Flashlight doesn't have the text in Quick Settings


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150317_203044.png 
Views:	3898 
Size:	65.1 KB 
ID:	341923

    Posted via CB10 on my Z30

    Findings and Fixes OS 10.3.1.2582-img_20150317_170200.png
    It has at least in Spanish
    Posted via CB10
    03-17-15 12:02 PM
  17. jhimmel's Avatar
    Was this bug present on 10.3.1.1767 on your Z30 ???
    I run most leaks, but skip some now and then. I did not run 1767. I first encountered the bug on 2558 - of which I am still running. Previous to this I was on 1949.
    03-17-15 12:02 PM
  18. Trini-34's Avatar
    Not sure why people keep saying this is an issue. The setting is a slider for volume on the keyboard. It does not state a percentage and it does not have a toggle on/off button so for the volume to be set all the way low then I guess there is going to be a little sound coming out. It doesn't bother me and I didn't even notice it or hear it till someone here complained about it. This is not a bug or problem on the OS! Did they remove the feature to turn off sound on the keyboard feedback, yes, but it is not a bug!
    Ok, excuse me for my poor choice of words. But, on the previous OS when I slide the volume all the way down- the keyboard did not make a sound. This OS without a change log, I was unaware that they removed that feature/option. But I clearly state in my comment "it is not a deal breaker to me" But thanks for letting us know that this is not a bug but a new feature... smh
    03-17-15 12:07 PM
  19. blackbird666's Avatar
    I run most leaks, but skip some now and then. I did not run 1767. I first encountered the bug on 2558 - of which I am still running.
    10.3.1.2558 is OS and Software Release Version is 10.3.1.1767. I apologise for not being clear.

    I've got 10.3.1.2558 OTA on my Z30 and I can confirm the KB feedback volume when slider set to extreme left, the KB feedback is slightly audible.

    And on my Passport Running 10.3.1.2582, it is the same as my Z30 !!!
    03-17-15 12:08 PM
  20. Trini-34's Avatar
    Do you guys reduce the main volume or the keyboard-volume? I did test it on my Z30 by setting the keyboard volume (Settings->Language & Input -> Feedback -> Keyboard Feedback Volume to low) and I don't hear any clicking when typing.
    Correct. This is where I adjusted the volume and turned/slide it all the way off. But, I still hear it. Not super loud but the sound is there.
    kbz1960 likes this.
    03-17-15 12:13 PM
  21. jhimmel's Avatar
    I guess I am half deaf, I don't hear anything, even if I did I don't think it would be that loud I can hear even from normal typing position, unless people type with it just a centimeter near the ear

    Posted via CB10
    Another explanation is that not everyone is affected by this bug. Hmmm....
    03-17-15 12:14 PM
  22. Pdinos3's Avatar
    10.3.1.2558 is OS and Software Release Version is 10.3.1.1767. I apologise for not being clear.

    I've got 10.3.1.2558 OTA on my Z30 and I can confirm the KB feedback volume when slider set to extreme left, the KB feedback is slightly audible.

    And on my Passport Running 10.3.1.2582, it is the same as my Z30 !!!
    You saying your passport virtual keyboard makes sound when volume set all the way down? None whatsoever on my passport

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    03-17-15 12:14 PM
  23. Pdinos3's Avatar
    Another explanation is that not everyone is affected by this bug. Hmmm....
    You say you're on 2558. This is the 2582 thread, maybe try 2582 and see what happens


    Edit : sorry didn't see that. I stand corrected. I guess you're on 2582

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    03-17-15 12:15 PM
  24. jhimmel's Avatar
    You say you're on 2558. This is the 2582 thread, maybe try 2582 and see what happens


    Edit : sorry didn't see that. I stand corrected. I guess you're on 2582

    Via CB10 PassportSQW100-1/10.3.1.2582 
    I know what thread it is. I was responding to the people who say the issue remained after upgrading, and the ones saying it isn't a bug, it's a feature...lol. Personally, It doesn't bother me too much - it's not very loud.
    03-17-15 12:19 PM
  25. D3C0D3R's Avatar
    STILL NOT FIXED:

    1,WIFI LOW RANGE
    2, VIBRATION BUG
    3,KEYBOARD FEEDBACK SOUND


    Meantime and still on the 10.2.1

    #FailBerry #Fail #epicFail #WfiNotWorking #WifiWasBetterOn10.2 #Still Disappointed #DontForgetToWriteMeThatIShouldReloadTheOS #NoOneCares
    Please, 1. Turn the caps off and 2. Don't use hashtags -.-

    The "I don't care what people say" attitude is something we get enough on twitter and other social media, can we keep it civil and.. more mature here?

    You also failed to mention the device your on, as this isn't an all device bug. And agreeing with everyone else, 10.3.1 really is much better, just go to a previous build! :/

    Praise be unto our Lord, Squircle | Passport SQW100-1/10.3.1.2558
    03-17-15 12:20 PM
515 ... 34567 ...

Similar Threads

  1. 10.3.1.2582 live links
    By JJCordero in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 504
    Last Post: 04-22-17, 12:05 PM
  2. BB OS version 10.3.1.1784 size 746mb
    By cracked1up in forum BlackBerry Z30
    Replies: 18
    Last Post: 03-18-15, 12:48 AM
  3. How can I delete from hub and server only on my Z30?
    By nilocZ30 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 03-17-15, 11:16 AM
  4. How can I get the BlackBerry os 10.3.1 for my Z10 stl100-1?
    By Paul Mndima in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 03-17-15, 06:10 AM
  5. Minor bug in 10.3.1
    By vhl71 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 2
    Last Post: 03-16-15, 03:32 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD