03-11-15 06:58 PM
349 ... 121314
tools
  1. ralfyguy's Avatar
    I noticed one thing concerning power consumption.
    On 10.2 when placing a phone call, Battery Guru showed about 0.75W consumption in a regular basis. In this build it draws about 1.5W. That is double.
    That is calling the same people in the same service area as before.

    Posted via CB10
    02-25-15 11:09 AM
  2. Paul86's Avatar
    I noticed one thing concerning power consumption.
    On 10.2 when placing a phone call, Battery Guru showed about 0.75W consumption in a regular basis. In this build it draws about 1.5W. That is double.
    That is calling the same people in the same service area as before.

    Posted via CB10
    Thanks for noticing. Something in this build was draining my battery, while using mobile or wireless network. I ended up going back to 2243 with better results on my Z30

    Posted via CB10
    02-25-15 11:40 AM
  3. ralfyguy's Avatar
    Thanks for noticing. Something in this build was draining my battery, while using mobile or wireless network. I ended up going back to 2243 with better results on my Z30

    Posted via CB10
    I kinda don't understand why in this build a simple thing as a phone call would need double the power all the sudden.

    Posted via CB10
    02-25-15 12:10 PM
  4. eywong's Avatar
    Another thing I noticed: It shows no info on available LTE bands. Anybody else have this?
    Attachment 336129
    I had that. I got LTE bands after I reinstalled radio 10.3.1.1155.
    Attachment 337040
    Z10STL100-3/10.3.1.2267
    Attached Thumbnails Findings and Fixes for Leaked OS 10.3.1.2267-img_20150225_221552_edit.png  
    02-26-15 03:21 AM
  5. madh263362's Avatar
    Only issue I having with this build is flickering in message app some times.

    Posted via CB10
    02-26-15 05:55 AM
  6. nfsw's Avatar
    Only issue I having with this build is flickering in message app some times.

    Posted via CB10
    Same here. Otherwise, everything is just fine.

    Posted via CB10
    02-26-15 09:39 AM
  7. Khizer Hayat2's Avatar
    I have tried 2243 but that was draining my battery and radio wasn't good. As it is official now should I go back to 2243?

    BB Z Ten | 2267
    02-26-15 11:22 PM
  8. Paul86's Avatar
    I have tried 2243 but that was draining my battery and radio wasn't good. As it is official now should I go back to 2243?

    BB Z Ten | 2267
    10.3.1.2267 is a carrier release in Canada. Use what works best for you

    Posted via CB10
    Khizer Hayat2 likes this.
    02-26-15 11:53 PM
  9. Khizer Hayat2's Avatar
    I am using 2267 from last few days but when I use it heavily or do browsing or start taking pics it heats up. Secondly it is also heating up randomly.... any solutions?

    Rest it's one of the best OS so far

    BB Z Ten | 2267
    02-27-15 03:23 PM
  10. texn884's Avatar
    Just loaded it on the Beast. Now setting up the phone again
    02-27-15 05:57 PM
  11. hennesseystealth's Avatar
    Anyone having issues with iHeart Radio? I get a lot of drop out (buffering) and pixelation. Sometimes the words are scrambled like the packets of data are out of order and other times it sounds like more than one channel is playing. This was never an issue in the past.

    EDIT: I had to delete the stations and re-add them and that cleaned up the issues.
    Last edited by hennesseystealth; 03-04-15 at 01:47 PM.
    02-27-15 06:26 PM
  12. Khizer Hayat2's Avatar
    My mobile is heating up randomly and specially when I am travelling but whatever app I am using now temperature rises to 34 normally and even to 40
    Findings and Fixes for Leaked OS 10.3.1.2267-img_20150228_162949.png

    BB Z Ten | 2267
    02-28-15 12:38 PM
  13. KemKev's Avatar
    Am on Rogers as well and the LTE information is missing.
    You have a Z10?
    Yep.
    02-28-15 06:35 PM
  14. ralfyguy's Avatar
    Seems to be Z10 thing then.

    Posted via CB10
    02-28-15 06:46 PM
  15. nightridah's Avatar
    I'm on Z10STL100-2 and my light and proximity sensors aren't working

    Z10STL100-2/10.3.1.2072
    03-01-15 05:03 PM
  16. tp0d's Avatar
    Anyone having to tap a contact 2-3x before it will display the # to dial? (directly from the phone app itself). When the contact is hit the first time, it seems to do something, but the # doesnt show up. Scrolling down just shows the next contact. The contact has to be hit again to close, then again to re-open, and the number is displayed.

    Otherwise 2267 is working well..

    on a q10 here, contacts imported via ContactsImEx, 2267 via autoloader

    -j
    Last edited by tp0d; 03-02-15 at 11:16 AM.
    03-01-15 10:28 PM
  17. Paul86's Avatar
    Out of curiosity, I have loaded this radio on 10.3.1.2267. It was always solid for me. Will see how it effects battery life


    Findings and Fixes for Leaked OS 10.3.1.2267-img_20150302_094536.png

    Posted via CB10
    raj281977 likes this.
    03-02-15 10:08 AM
  18. Core_Frequency's Avatar
    I am having problems with my proximity sensor. I had this same problem with the 10.3.1 OTA, while it has gotten better with .2480 I still need to restart from time to time for it to work properly. Hopefully there is a fix for this soon. I did a full wipe as well...still happens.

    Posted via CB10
    Last edited by Core_Frequency; 03-03-15 at 10:19 PM.
    03-03-15 06:33 PM
  19. DigiAngel's Avatar
    Calendar syncing with a local baikal server is just wonky. My z10 picks up some of the items, but not all. I didn''t have this issue before the update, which I tried both ways...Sachesi upgrade which stopped syncing altogether, then doing an autoloader upgrade instead and started fresh...that now gets me where I'm at now....only picking up some items and not others. Meh.
    03-04-15 10:51 PM
  20. jdesignz's Avatar
    Findings and Fixes for Leaked OS 10.3.1.2267-img_20150305_121651.png

    Amazing battery!

    Sent from Mighty Q10SQN100-3/10.3.1.2267/2244
    03-04-15 11:17 PM
  21. Rustybronco's Avatar
    Only issue I having with this build is flickering in message app some times.

    Posted via CB10
    I just now ran into the flickering issue on my Z10 STL100-3 upon opening a text message. It flickered about a second and a half.
    03-06-15 10:35 AM
  22. Ducati-88's Avatar
    Loaded this leak when it first became available. No issues until last night.

    Now certain emails in 1 of my email accounts (out of 4) will not mark as read after reading the email. I have tried to delete from hub and they eventually return and same issue occurs.

    Any suggestions?
    Thanks!

    *Edit*
    Never mind, I deleted and then re-added that account and all is working as should be.

    Posted via CB10
    Last edited by Ducati-88; 03-07-15 at 04:55 PM.
    03-06-15 10:47 AM
  23. cupid4ig's Avatar
    Loaded this in my z30 but having hotspot issue it will turn on and connect but can't browse. Pls anyone else having this issue?

    Posted via CB10
    03-11-15 02:58 AM
  24. Paisley Pirate's Avatar
    Other than the random crashes and reboots at every turn (7 today that I've counted - loaded it in at midnight via Sachesi) I am not very impressed at all right now. I did a simple load over... I'm going to roll everything back and try again.

    EVerything else seems to work fine near as I can tell... but rebooting at random is simply unacceptable.
    03-11-15 06:58 PM
349 ... 121314

Similar Threads

  1. Passport and universal search and 10.3.1
    By imcurved in forum BlackBerry Passport
    Replies: 7
    Last Post: 03-01-15, 04:36 AM
  2. Leaked OS 10.3.1.2267 *Blitz* Package for QC8960 Devices
    By tryfe in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 234
    Last Post: 02-17-15, 08:05 PM
  3. Sys.android.shell.bar and sys.android.bar? for 10.2.1.3062
    By Salah Feriani in forum BlackBerry Q10
    Replies: 9
    Last Post: 02-12-15, 02:19 AM
  4. Is there a pill for that?
    By SeeBeeEss in forum Rehab & Off-Topic Lounge
    Replies: 4
    Last Post: 02-07-15, 03:58 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD