05-31-15 05:25 PM
440 ... 678910 ...
tools
  1. bungaboy's Avatar
    Well Ran this from yesterday and couldn't find any problems on my Passport, but i jumped back up to 10.3.2.281 just cause i don't like to be behind,

    But would have to say 10.3.1.2708 was a great Os.
    Unless it's a sheep's behind?
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 07:13 AM
  2. sdgandhi's Avatar
    In contacts we don't get the copy option... We can select all, share or paste but no copy option...

    Anyone face this issue??
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 07:21 AM
  3. Hobiano's Avatar
    Whats your phone model? And how to install os?

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 07:32 AM
  4. Hobiano's Avatar
    I have only one problem here after 3 days test with this os, I cant restore my purchases stickers.

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 07:37 AM
  5. nfsw's Avatar
    If you're just going to restore anyway, use the Sachesi non-destructive method instead. It works better than autoloader/full restore in my experience.

    Z30STA100-5/10.3.2.281
    Thank you conite.

    Actually I Kinda like Autoloaders for the fresh feel.

    Last couple of leaks before getting official update of 10.3.1.2558, I have done full restore without any problem. Eariler, I used to start from a scratch after using autoloader. Then started partial restore (mainly for games save data). I can skip Blackberry Runtime and settings/contacts/calender data if it is required.

    I have already downloaded thurask's autoloader so will go ahead with autoloader this time. Definitely would like to try Sachesi non-destructive method on next leak though.
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 07:52 AM
  6. KorChi_JapThai's Avatar
    i cant make a call on bbm it says connecting even though it shows the icon on top beside my network, does anyone have the same issue?
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 07:52 AM
  7. vaspat3's Avatar
    On Q10SQN100-5/10.3.1.2708 password keeper didn't restore passwords from cloud. I had to restore manually from an older file on my device. What gives with that?

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 09:35 AM
  8. BarracudaBob's Avatar
    I finally took the plunge on this update yesterday. The biggest thing I've noticed is that custom notifications for contacts don't seem to be working. Initially, it was for everything, but now it just seems to ignore the phone call setting. Other than this, so far this seems to be a great update - although I haven't had a chance to test everything out.

    UPDATE: It seems to be using the contact notification for phone calls from my wife now.
    Last edited by BarracudaBob; 03-29-15 at 02:58 PM. Reason: new info
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 09:59 AM
  9. anon(8557649)'s Avatar
    Does this update fix the copy and paste problem? I cannot copy and paste from browser. Using z10 stl3 on 10.3.1.2243

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 10:49 AM
  10. Paul86's Avatar
    I am prompted for BlackBerry ID password when I try to disable BlackBerry Protect. I thought this was new only in 10.3.2

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 12:39 PM
  11. RubenDM's Avatar
    I am prompted for BlackBerry ID password when I try to disable BlackBerry Protect. I thought this was new only in 10.3.2

    Posted via CB10
    Nope was in 10.3.1

    Posted via CB10
    anon(9208252) and Paul86 like this.
    03-29-15 12:44 PM
  12. Paul86's Avatar
    See the software release for this thread is different. You're posting in the wrong place

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 12:53 PM
  13. NOKJAA's Avatar
    Is #DropBox really that fast??! Of course your answer is based on your OWN personal experience but none the less...On 4G or WiFi or both? Thanks.

    -NoKJAA on Q10*10.3.1.1154-
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 01:07 PM
  14. Bereczki Zsolt's Avatar
    Running smooth on Z10 STL100-2. No problems so far.
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 01:14 PM
  15. RubenDM's Avatar
    See the software release for this thread is different. You're posting in the wrong place

    Posted via CB10
    Is this pointed to me?

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 01:59 PM
  16. DurdenLunarius's Avatar
    Thanks. I gave up on waiting a few hours ago and rolled back to 10.2.1, the MOGA worked, reinstalled 10.3.1 and it stopped working again. Thanks for confirming I'm not the only one experiencing this issue. It was working in earlier 10.3.1 leaks as well right up to the official release, where it broke.

    Posted via CB10
    Yea, last version it was working for me was 10.3.0.1054 I think. Didn't hop on the 10.3.1 train until the recent leaks in the 1500+ range.

    Posted via CB10
    anon(9208252) and EchoesFX like this.
    03-29-15 02:20 PM
  17. KorChi_JapThai's Avatar
    Is this pointed to me?

    Posted via CB10
    Nope, that's for the other guy who deleted his post


    PДSSPФЯT 10.3.1.2708
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 02:29 PM
  18. KorChi_JapThai's Avatar


    i cant make a call on bbm it says connecting even though it shows the icon on top beside my network, does anyone have the same issue?
    BBM issue or OS bug?
    My colleague also can't have a voice call on bbm. His on 2558 OTA.



    PДSSPФЯT 10.3.1.2708
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 02:36 PM
  19. AhmedVitome's Avatar
    guys someone replay me my ****en z10 now can run the autoloader in windows 7 64 bit the my mobile usb connect is working good but when i try to run the autoloader it keep saying resetting device and make a nomral restart without geeting green led whats wrong what i have to do ?
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 03:27 PM
  20. Winstorm's Avatar
    Usually, most devices get a bit warm after upgrading via autoloader but it should return to normal within a few hours so I wouldn't worry about it too much unless the situation persists for more than 24hrs.
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 03:34 PM
  21. RubenDM's Avatar
    guys someone replay me my ****en z10 now can run the autoloader in windows 7 64 bit the my mobile usb connect is working good but when i try to run the autoloader it keep saying resetting device and make a nomral restart without geeting green led whats wrong what i have to do ?
    Try pulling the battery while it's connected to the autoloader.
    That did the trick for me a few times

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 03:51 PM
  22. AhmedVitome's Avatar
    Try pulling the battery while it's connected to the autoloader.
    That did the trick for me a few times

    i had tried it but it gets normal red led then loading my current normal os
    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    03-29-15 04:06 PM
  23. anon(9208252)'s Avatar
    If you have Blackberry link open , close it while your loading.
    03-29-15 04:14 PM
  24. RubenDM's Avatar
    Hm,

    Thats odd.


    Posted via CB10
    03-29-15 04:17 PM
  25. RubenDM's Avatar
    Ok. Try to connect your phone without battery inside.
    So pull your battery, run the autoloader, connect your phone (still without battery).

    If it works, wait to put the battery back until the update is done

    Posted via CB10
    03-29-15 04:19 PM
440 ... 678910 ...

Similar Threads

  1. SR 10.3.1.1865 Available on Telus
    By BB-JAM215 in forum Telus Canada
    Replies: 9
    Last Post: 04-14-15, 12:57 PM
  2. Why isn't my BBM Video working on 10.3.1?
    By avraam75 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-15, 12:26 PM
  3. Just got os update notice
    By silversmith75 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-15, 05:49 PM
  4. How to get notifications for Instagram via Blackbullet?
    By Zain Hardy in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-15, 03:30 PM
  5. 10.3.1 on Z30 convinces me -- I'm done with Blackberry.
    By dreamstate7 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-15, 02:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD