05-31-15 05:25 PM
440 ... 1314151617 ...
tools
  1. deltact's Avatar
    - better sound and notification settings
    But 10.3.1 allows cycling through multiple profiles, creation of custom profiles, and has LED colour customization (if you haven't already been using a third party app).

    Posted via CB10 on Passport.
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 09:20 AM
  2. xpppx's Avatar
    [QUOTE=sbx9900;11527017]Is this the issue that you were talking about?



    Nope, just says disabled but I didn't notice that it was really disabled. Suddenly 2 or 3 wifi profiles will have the it is disabled message but when I look it up, it is still enabled.

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 11:05 AM
  3. madh263362's Avatar
    i found two issues on my Z3, 1. reply to a text seems slow, key board is not appearing immediately though i press, it takes 3 to 4 secs, 2. new contacts saving taking time even after pressing save option, it takes 15 to 20 secs to save the new contact. and again it s a clean install, first few days i went really well and even now OS seems faster to previous builds.
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 12:27 PM
  4. thurask's Avatar
    Okay, here's the only thing that's 100% changed with 2708:

    Radio QCT
    Issue Description: In some cases, if your device is connected to a mobile network, you're unable to call *677.
    Fix Description: Fixed in this release.

    http://docs.blackberry.com/en/smartp...e_Notes-en.pdf

    So I don't think this OS is particularly relevant outside of Ontario...
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 01:32 PM
  5. maxideus's Avatar
    Presumably you have already tried deleting and re-creating the pairing with your car?
    I actually did delete the pairing from the phone and the head unit and no luck. I can stream music from it, make calls, look at my address book, but no Bluetooth controls or music info. In the settings of the pairing, the Bluetooth controls are turned on so I don't know what is wrong other than it being a bug.

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 02:06 PM
  6. 00_Agent's Avatar
    This OS is doing Great for me I'm on Q10SQN100-3/10.3.1.2708...

    And used to be on 1.2558 and this OS was OK.. after doing a simple non destructive update from 1154 to 2558 I was experiencing bad signal, bad battery life and os feels laggy. After a 2 weeks I got tired and did a sic wipe+autoloader update to 2558 again and to my surprise, the bad signal was gone the phone was performing smoother but the battery life wasn't still that good, but I was ok with it.. and then 2708 hit and after a friend tested it out, he reccomende it to me, so I once again did a sic wipe+autoloader update and BAM! Bad battery life is gone and the device start operating smoother, better than ever before on 10.3 os's.. No battery draining or WiFi connection issues etcc. This is the best OS I've experience since 10.3/10.3.1..

    My battery life on a barely usage just for test purposes..


    Finding & fixes Thread for OS 10.3.1.2708 (SR 10.3.1.1865)-img_20150402_163237.png

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 02:32 PM
  7. cukierkas's Avatar
    True indeed.
    On 2558 used two had 3sec lag after call pick up, wirh this version, somentimes none, sometimes not more than 2. Strange.
    Z30.

    Posted via CB10
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 03:56 PM
  8. Green_Hornet's Avatar
    Got a brand new white Z30 over a week ago to replace my old black Z30, autoloader 2582, no restore and then install apps.

    2 days later Sachessi only core OS and radio to 2780 and monitored for 3 days. Had only BaSA and device monitor active frame on all the time and noticed when phone is idle the battery temp will only stay as low as 26C vs 22C in 2582. Also noticed the temp will quickly go to range of 34 to 36C when using browser or CB10 app. Had hard reset and restart phone couple of times and same.

    Sachessi back 2582 core OS and radio, idle phone battery temp will stay as low as 22C again. Anyone else noticed the same?
    anon(9208252) likes this.
    04-03-15 04:32 PM
  9. KorChi_JapThai's Avatar
    This error keep on appearing

    "Your login information for account(Carddav : Gmail) has changed or in incorrect. Update your login information and try again."


    I tried to change my password and I will observe if will fix the problem.


    PДSSPФЯT 10.3.1.2708
    Last edited by KorChi_JapThai; 04-04-15 at 09:31 AM.
    04-04-15 09:16 AM
  10. tufcustomer's Avatar
    Lag in what way?

    All you do at the home screen is slide everything either left or right, and on my Z10, it's as smooth as can be.

    Posted via CB10
    Lag in siding left or right. It's noticeable though not something that decreases functionality of the device. I have the same issue.

    Posted via CB10
    04-04-15 09:26 AM
  11. KorChi_JapThai's Avatar
    pДsspФЯt 10.3.1.2708
    04-04-15 09:28 AM
  12. BMCruiser's Avatar
    I actually did delete the pairing from the phone and the head unit and no luck. I can stream music from it, make calls, look at my address book, but no Bluetooth controls or music info. In the settings of the pairing, the Bluetooth controls are turned on so I don't know what is wrong other than it being a bug.

    Posted via CB10
    It does look that way. When I get time I'll see if I can replicate your issue.

    Posted via CB10
    04-04-15 01:07 PM
  13. maxideus's Avatar
    It does look that way. When I get time I'll see if I can replicate your issue.

    Posted via CB10
    Thank you BMCruiser!

    Posted via CB10
    04-04-15 02:15 PM
  14. cheetahlm's Avatar
    I've found it is too slow if I opened anything in setting. What is the causes?
    04-05-15 12:47 AM
  15. BMCruiser's Avatar
    Thank you BMCruiser!

    Posted via CB10
    Ok max, I just tried it out on my car's audio system. I wasn't completely sure from your initial post, which BT controls were not working (the car audio system or the phone music player app controls), so I tried combinations of play, skip to next track, and pause. Here are my findings :

    When selecting BT audio input on the car's system, the phone's music player loaded up and started playing the track which was playing at the time of last use.. Track info was displayed, both on the phone, and on the car's head unit. Using the app on the phone, I tried playing another track, selected from the phone's music library. It loaded up and played, also correctly displaying the track info at both locations (car and phone app). Skip to next track also worked in the same way, as did pause.

    I then tried the same functions using the car's head unit controls, and all worked exactly the same.

    I think we are both on the same OS version (2708/1865), on Z30 (mine is the STA100-6 variant), so not convinced it is a general OS bug.

    I wonder if could have anything to do with the method used for upgrade. I was previously on 2582, which I loaded using the BB Web install, directly from BB web page (In my case this proved to be a destructive install which wiped the device). My upgrade to 2708, was done using Sachesi, and the Blitz file (core OS/radio only).

    Reading these forums, it is clear that different types of upgrade can produce different behaviours from similar devices.

    Sorry I can't provide you with a fix or workaround. It may be worth your while to try and redo your upgrade, and see if that helps.
    Also, have you had a look in the BB support knowledge base? Might be something there (I would post the link, but my connection is lousy today and I can't seem to get the BB support KB page to load.)

    Edit : After reading post 366 below from PHughes, I should add that I have rSAP turned off. I think his advice has merit though, so maybe try turning it on, if it is not already on.
    Last edited by BMCruiser; 04-05-15 at 10:32 AM.
    04-05-15 04:58 AM
  16. PHughes's Avatar
    I actually did delete the pairing from the phone and the head unit and no luck. I can stream music from it, make calls, look at my address book, but no Bluetooth controls or music info. In the settings of the pairing, the Bluetooth controls are turned on so I don't know what is wrong other than it being a bug.

    Posted via CB10
    Do you have rSAP turned on? Some have had the same issue and turning on rSAP resolved the issue.

    Let your car kit use your device's network credentials - User Guide - BlackBerry Z30 Smartphone - 10.2
    04-05-15 09:41 AM
  17. Paul86's Avatar
    Still experience issues with memory on Z30, apps will start to close when memory gets low, and never the app I don't mind closing! This seems to happen to me all the time now, where it wasn't issue on 10.2.1. Darn, those Android apps seem to leak memory like crazy though . Doesn't help when Spotify or Instagram are running. Why don't we have a page file, or do we? Not sure how QNX works

    Posted via CB10
    04-05-15 10:14 AM
  18. KorChi_JapThai's Avatar
    Crazy battery graph, going up and down without even charging.
    Any idea about this?

    Finding & fixes Thread for OS 10.3.1.2708 (SR 10.3.1.1865)-img_20150405_181623.png

    PДSSPФЯT
    04-05-15 10:22 AM
  19. TimJohnSmith's Avatar
    Anyone having screen freeze with 10.3.1+ on a Z10?

    Tim Smith from my Z10 on Rogers
    04-05-15 04:08 PM
  20. snoop tiger's Avatar
    Crazy battery graph, going up and down without even charging.
    Any idea about this?

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150405_181623.png 
Views:	2003 
Size:	71.8 KB 
ID:	345691

    PДSSPФЯT
    Cuz this is OS not for passport dude

    Posted via CB10
    04-05-15 04:27 PM
  21. fishlove73's Avatar
    Cuz this is OS not for passport dude

    Posted via CB10
    40% after almost 13 hours? Don't you wish your Droid or Iphone did that snoop? This OS works great on my ATT passport. Even better than when I first got the device.

    (`[ ḅḷċḳḅṛṛ ṗṡṡṗṛẗ ]״)SQW 100-3
    04-05-15 05:12 PM
  22. NRB's Avatar
    Anyone having screen freeze with 10.3.1+ on a Z10?

    Tim Smith from my Z10 on Rogers
    Hello, I had that with .1779 ones but with current OS never again.
    Regards

    Z10 STL100-3/10.3.1.2708/CB10
    04-05-15 06:18 PM
  23. anon(9208252)'s Avatar
    Cuz this is OS not for passport dude

    Posted via CB10
    I'm using it on my Passport and it's great. No problems what's so ever.

    Posted via CB10
    04-05-15 06:22 PM
  24. KorChi_JapThai's Avatar
    I'm using it on my Passport and it's great. No problems what's so ever.

    Posted via CB10
    Just that graph is my problem, so far so good on my passport.

    PДSSPФЯT
    04-05-15 11:55 PM
  25. KorChi_JapThai's Avatar
    Cuz this is OS not for passport dude

    Posted via CB10
    And what do you think is the better OS for passport? Any suggestion?

    PДSSPФЯT
    Last edited by KorChi_JapThai; 04-06-15 at 01:32 AM.
    04-05-15 11:58 PM
440 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. SR 10.3.1.1865 Available on Telus
    By BB-JAM215 in forum Telus Canada
    Replies: 9
    Last Post: 04-14-15, 12:57 PM
  2. Why isn't my BBM Video working on 10.3.1?
    By avraam75 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 04-03-15, 12:26 PM
  3. Just got os update notice
    By silversmith75 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 03-28-15, 05:49 PM
  4. How to get notifications for Instagram via Blackbullet?
    By Zain Hardy in forum Ask a Question
    Replies: 0
    Last Post: 03-27-15, 03:30 PM
  5. 10.3.1 on Z30 convinces me -- I'm done with Blackberry.
    By dreamstate7 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 1
    Last Post: 03-27-15, 02:41 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD