05-26-15 04:14 PM
199 ... 5678
tools
  1. theonecid's Avatar
    Agreed, something didn't download /install correctly in the Core OS. I would reinstall as a first step and then go from there.

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    I wonder if attempting to reinstall just the core OS using Sachesi (overwriting old 2744) would fix the issue.. Hmm.
    05-13-15 09:35 AM
  2. Norg's Avatar
    I wonder if attempting to reinstall just the core OS using Sachesi (overwriting old 2744) would fix the issue.. Hmm.
    I've done this successfully on a couple of occasions, takes so little time to give it a try in my book.

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    05-13-15 10:24 AM
  3. eyeb's Avatar
    Agreed, something didn't download /install correctly in the Core OS. I would reinstall as a first step and then go from there.

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    I thought it was a bug in os, I had same problem and fixed it with going to a different os version while keeping radio
    05-13-15 12:46 PM
  4. Khizer Hayat2's Avatar
    Can I use 2745 radio with OS 2576? And which one is better OS 2576, 2585, 2708 or 2744?

    STL 100-1 | 10.3.1.1779
    05-13-15 01:04 PM
  5. theonecid's Avatar
    I've done this successfully on a couple of occasions, takes so little time to give it a try in my book.

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    I reloaded 2744 core and 2745 radio using Sachesi, getting same issue.
    05-13-15 02:53 PM
  6. ArneyBB's Avatar
    Installed via autoloader. 3rd day,the best of the best!

    Posted via CB10
    05-13-15 03:19 PM
  7. Arth Patel's Avatar
    I had this for about a week and it was perfect except it got hot when on a call so had loaded the 2709 radio and it got better and then 2 days later I had issues with the phone freezing and especially anything that used headphones or speakers like I would close the music app and then it would keep on playing for a good 30-40 seconds after and the surprising thing is that I would not be able to find it in the memory or cpu usage , did a hard reset a couple times and still no luck, I think it is spotify which was giving me the issue since it was always in the ram usage, I use this phone for work and emails are much much important for me so have up and went back to my official os from TELUS, but it is stable enough for a daily driver and it's also good with battery life, worth a try, loading this on the z30 which is a toy now

    Posted via CB10
    05-13-15 04:06 PM
  8. mithrazor's Avatar
    I had an issue where my headphones were plugged in but it was still playing music from the phones speakers.

    I couldn't fix it.

    Odd.

    Posted via CB10
    05-13-15 04:07 PM
  9. crimsonking's Avatar
    I had an issue where my headphones were plugged in but it was still playing music from the phones speakers.

    I couldn't fix it.

    Odd.

    Posted via CB10
    Happened to me with a BBM voice call. When I disconnected the call and started a new one with the headphones plugged in it worked fine.

    Posted via CB10
    05-13-15 05:56 PM
  10. Norg's Avatar
    I reloaded 2744 core and 2745 radio using Sachesi, getting same issue.
    Ain't that a slap in the head, always corrected things for me in the past...and I almost always exclusively install via Sachesi.

    To offer some hope, I've been running 2744 for several weeks now, and by far it's been the most stable and energy efficient OS on my kick@ss Passport. From what I've been reading it's been working pretty much the same for most other folks too.

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    05-13-15 06:04 PM
  11. Niels B's Avatar
    Phone calls are eating my battery. And the device gets very hot.

    (used the autoloader)

    Passport
    05-13-15 06:09 PM
  12. snoop tiger's Avatar
    Phone calls are eating my battery. And the device gets very hot.

    (used the autoloader)

    Passport
    Wait until settle in

    Posted via CB10
    05-13-15 06:55 PM
  13. eyeb's Avatar
    Ain't that a slap in the head, always corrected things for me in the past...and I almost always exclusively install via Sachesi.

    To offer some hope, I've been running 2744 for several weeks now, and by far it's been the most stable and energy efficient OS on my kick@ss Passport. From what I've been reading it's been working pretty much the same for most other folks too.

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    so does your wifi hotspots connect? I mean at like public wifi spots?
    Did you use Sachesi this time as well or autoload it? I went to older version to get hotspot to work
    05-13-15 09:10 PM
  14. NRB's Avatar
    Hello,

    Just wanted to share this issue that started happening today.
    BlackBerry maps just stopped working.
    Keep loading and nothing happens
    Any ideas?


    Finding & Fixed for OS 10.3.1.2744 ( SR 1889)-img_20150514_031202.png

    Z10 STL100-3/10.3.1.2744/CB10
    05-14-15 01:14 AM
  15. Niels B's Avatar
    Wait until settle in

    Posted via CB10
    How much longer than a week do I have to wait?

    Passport
    05-14-15 02:38 AM
  16. Magnetox's Avatar
    How much longer than a week do I have to wait?

    Passport
    Usually, 2-3 days max should be enough. Week or even more is quite strange and very rare.
    05-14-15 03:29 AM
  17. snoop tiger's Avatar
    How much longer than a week do I have to wait?

    Passport
    Did you use autoload?

    Posted via CB10
    05-14-15 04:39 AM
  18. snoop tiger's Avatar
    I'm with this version and I can say it is the best and stable os ever

    Posted via CB10
    05-14-15 04:40 AM
  19. Niels B's Avatar
    See next
    05-14-15 06:07 AM
  20. Niels B's Avatar
    Did you use autoload?

    Posted via CB10
    Autoloader -> wipe -> no restore. Like I did already with about 30 previous leaks on my Z10, Q10 and now my Passport.
    05-14-15 06:09 AM
  21. theonecid's Avatar
    so does your wifi hotspots connect? I mean at like public wifi spots?
    Did you use Sachesi this time as well or autoload it? I went to older version to get hotspot to work
    For those having wifi connectivity issues for certain hotspots, try going into the specific Wifi and edit the parameters. Enable Inter-Access point Handover and check if it helps.
    05-14-15 10:12 AM
  22. NRB's Avatar
    Hello,

    Just wanted to share this issue that started happening today.
    BlackBerry maps just stopped working.
    Keep loading and nothing happens
    Any ideas?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20150514_031202.png 
Views:	1417 
Size:	14.5 KB 
ID:	352787

    Z10 STL100-3/10.3.1.2744/CB10
    It's working again

    Z10 STL100-3/10.3.1.2744/CB10
    05-14-15 12:50 PM
  23. GodGibson's Avatar
    This update for me is not very good battery life not very good even after been 3 days wiped it again and started over still very poor battery life.

    I will wait a little longer to see if it improves if not back to the previous OS.
    05-14-15 01:04 PM
  24. snoop tiger's Avatar
    This update for me is not very good battery life not very good even after been 3 days wiped it again and started over still very poor battery life.

    I will wait a little longer to see if it improves if not back to the previous OS.
    Strange this os best battery life ever

    Try reload os via autoloader

    Posted via CB10
    05-14-15 07:48 PM
  25. GodGibson's Avatar
    Strange this os best battery life ever

    Try reload os via autoloader

    Posted via CB10
    Used Auto Loader twice with fresh wipe I will try again I guess
    05-14-15 08:16 PM
199 ... 5678

Similar Threads

  1. OTG cable for bb Passport
    By portal in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-15, 04:42 AM
  2. Live links 10.3.1.2744
    By BlackScorpion3 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 220
    Last Post: 06-07-15, 06:20 AM
  3. Battery Percentage Readings for extended batteries
    By skstrials in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-15, 01:12 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-01-15, 04:12 PM
  5. 10.3.1.2744 live links
    By JJCordero in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-15, 10:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD