05-26-15 05:14 PM
199 ... 45678
tools
  1. jtmo3's Avatar
    The blue dot on the clock face to set the timer is there on 2744. Works fine here.
    guillotr likes this.
    05-06-15 09:56 PM
  2. theonecid's Avatar
    The blue dot on the clock face to set the timer is there on 2744. Works fine here.
    Same.
    guillotr likes this.
    05-07-15 09:23 AM
  3. guillotr's Avatar
    Thanks for the replies; the 2708 autoloader fixed it. I don't know if 2744 was the culprit ... if it was time to start fresh ... or if a recent water immersion event with resulting 24-hr rice stasis and full disassembly had anything to do with it ... but all is well now. Have a great day, CB Nation.
    05-07-15 10:42 AM
  4. Norg's Avatar
    How do you find the focus with Camera++ as has been suggested to you a number of times?

    Z30STA100-5/10.3.2.500
    Camera Pro is also a pretty good one!!

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    05-07-15 11:51 AM
  5. Norg's Avatar
    Smooth as butter. Fast as lightning. Battery amazing.
    .....what else?

    Passport
    Completely agree, if it were any smoother we'd all be slipping and sliding on our butts... and if it were any faster we'd all be flying to the moon...as for the battery, let's just say that we typically have power when 'you know who' is always looking for a receptacle!!

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    rayporsche and Jake63 like this.
    05-07-15 11:57 AM
  6. John Clark's Avatar
    The slow Dropbox access has been, at least partially, fixed for me. Where it used to take 30-45 seconds to open, it now takes 15 seconds to open Dropbox.
    05-07-15 09:44 PM
  7. VITOS72's Avatar
    Three days with this battery!! Wonderful!!!!
    Finding & Fixed for OS 10.3.1.2744 ( SR 1889)-img_20150508_184809.png

    Posted via CB10
    05-08-15 12:50 PM
  8. Centerman66's Avatar
    The slow Dropbox access has been, at least partially, fixed for me. Where it used to take 30-45 seconds to open, it now takes 15 seconds to open Dropbox.
    I agree....Dropbox access is much faster....still not snappy, but not glacial anymore.
    05-08-15 12:52 PM
  9. tushargkwd's Avatar
    Battery draining like crazy on this build... probably a bad radio... used it for 2 days now..
    Reverted back to 2709 radio.. hoping the drain will reduce.

    Posted via my  z30/2744
    05-09-15 10:30 AM
  10. tigrute's Avatar
    I'm missing all of the data management features on my Q10 updated via autoloader.
    05-09-15 11:32 AM
  11. nuangel2's Avatar
    Just blitzed to 2745 from 2726 which I was very satisfied with.same here. Decent battery life so far. Is running smooth and fast.no issues.


    Posted via CB10
    05-09-15 01:56 PM
  12. piko 72's Avatar
    Amazing, on day 2

    From Le BlackBerry Passport  10.3.1.2744
    05-09-15 04:48 PM
  13. HereticHermit's Avatar
    My Bluetooth connection with my Plantronic's Legend is horrendous. It disconnected at least 8 times during my 45 minute commute. Turning the Legend off then back won't reconnect. I have to turn off and on the Passport BT, then turn on my earpiece for it to reconnect. Yes, I have cleared the stacks, rebooted both phone and earpiece. This is not something I want to do during my drive. I might post this issue on both Plantronics and Blackberry forums to see if there are any fixes or future fixes. Posted using my BlackBerry Passport.
    little OT here but as far Plantronics and Legend in particular is concerned, I have been there done what all I could and trashed the legend. Plantornics have ZERO interest in supporting Blackberry, they give namby pamby stock replies to emails, forums are of no help at all. I tried tinkering with endless possibilities to make it work with my handset. Invested endless man hours and gave it 3 months, No joy. I Just gave up the damned thing to first guy i came across in office having android phone. 2 Months on, he is happy with freebie and no issues.
    Smokeaire likes this.
    05-09-15 07:47 PM
  14. Smokeaire's Avatar
    little OT here but as far Plantronics and Legend in particular is concerned, I have been there done what all I could and trashed the legend. Plantornics have ZERO interest in supporting Blackberry, they give namby pamby stock replies to emails, forums are of no help at all. I tried tinkering with endless possibilities to make it work with my handset. Invested endless man hours and gave it 3 months, No joy. I Just gave up the damned thing to first guy i came across in office having android phone. 2 Months on, he is happy with freebie and no issues.
    What may be my last resort to fix this issue I installed 3.5.2.500. (one way ticket). The reports on that OS Findings & Fixes thread are generally that the BT issues have been fixed or at least minimized. I would hate to give up on the Legend as it has been my favorite BT device (on my retired Note2), and it's not cheap. I'll report back here if there is any or no change.
    05-10-15 07:24 AM
  15. tushargkwd's Avatar
    Loaded the 2709 radio on 2744OS... device is noticeably cooler and much better than 2745 radio..

    Don't know why am I facing the issue with 2745 radio... 2709 radio is perfect...

    Posted via my  z30/2744
    05-10-15 07:26 AM
  16. mithrazor's Avatar
    I autoloaded 2 days ago, and this is one of the most stable builds.

    I'm on Q10SQN100-5/10.3.1.2744

    Battery lasts me a whole day where as previously I had to charge by about 8-12 hours. Now lasts me around 12-16.

    Haven't noticed any lag in UI or hiccups.

    I still get the account errors though. It's pretty annoying but not too bad.

    All in all, I would definitely recommend.
    05-11-15 02:19 PM
  17. tushargkwd's Avatar
    Rolled back to 2708 OS since the 'System' usage was quite high... it was 3 days since I loaded to 2744.

    Yesterday night I slept with about 30% battery... when I woke up after 8-9 hrs.. I only had 6% battery remaining...

    Now I observed that the 'system' is using less CPU and phone is running cooler..

    Somehow the 2744 OS doesn't run with my phone!

    -----
    All updates done with Sachesi... I don't Autoload due to backup/ restore process... I have always used sachesi and this is the first OS to cause issues.

    Posted via my  z30/2744
    05-12-15 03:36 AM
  18. eyeb's Avatar
    I did the Sachesi install for this OS, now I can't connect to wifi hotspots. It used to pop up a prompt asking to connect then launch the browser to let me accept their terms. Now it "connects" and hub says limited connection. I no longer get a prompt.

    I'll try to downgrade the OS see if it comes back. If not I'll try an autoloader install but I don't want to lose my data/apps yet.
    05-12-15 06:20 PM
  19. theonecid's Avatar
    I did the Sachesi install for this OS, now I can't connect to wifi hotspots. It used to pop up a prompt asking to connect then launch the browser to let me accept their terms. Now it "connects" and hub says limited connection. I no longer get a prompt.

    I'll try to downgrade the OS see if it comes back. If not I'll try an autoloader install but I don't want to lose my data/apps yet.
    Omg I've been getting that too. Didn't know it was from this OS upgrade. It seems to connect fine but I can't use Internet services, and then it disconnects and I get the Hub notification that it is limited and to connect to a different network.
    05-12-15 09:00 PM
  20. eyeb's Avatar
    yay for the thread and learning you arent only one with problem

    I loaded the lower OS, kept radio the same. I'll see if it works in the next few days, then I'll flip it, new OS and old radio. I hope I can mix and match them like this, it let me install it anyways.
    05-12-15 11:08 PM
  21. tushargkwd's Avatar
    I found that are issues with 2744 OS itself.. something messed up in the core OS.

    I rolled back to 2708 OS, but kept radio to 2745... and yep.. I can use hotspots now...

    I was facing the same issue connecting to free public wifi on the street which I walk on to office everyday !

    Posted via my  z30/2708/2745 radio 
    05-12-15 11:13 PM
  22. NRB's Avatar
    I found that are issues with 2744 OS itself.. something messed up in the core OS.

    I rolled back to 2708 OS, but kept radio to 2745... and yep.. I can use hotspots now...

    I was facing the same issue connecting to free public wifi on the street which I walk on to office everyday !

    Posted via my  z30/2708/2745 radio 
    Hello,

    I think not everyone has those problems.
    I'm with this OS version from the beginning and don't have any Hotspot nor WiFi problems.

    For me it is the best version at least for the Z10

    Regards

    Z10 STL100-3/10.3.1.2744/CB10
    05-12-15 11:42 PM
  23. kadtheguy's Avatar
    My computer won't recognize my phone

    Posted via CB10
    05-13-15 12:11 AM
  24. katiepea's Avatar
    My computer won't recognize my phone

    Posted via CB10
    What phone? What type of computer? What os are you connecting to? What software are you using to connect? Link? Sachesi? Blend?

    You should probably provide more info if you're looking for help...
    sLumPia likes this.
    05-13-15 02:48 AM
  25. Norg's Avatar
    I found that are issues with 2744 OS itself.. something messed up in the core OS.

    I rolled back to 2708 OS, but kept radio to 2745... and yep.. I can use hotspots now...

    I was facing the same issue connecting to free public wifi on the street which I walk on to office everyday !

    Posted via my  z30/2708/2745 radio 
    Agreed, something didn't download /install correctly in the Core OS. I would reinstall as a first step and then go from there.

    Posted from my Kick@ss AT&T Passport.
    05-13-15 10:22 AM
199 ... 45678

Similar Threads

  1. OTG cable for bb Passport
    By portal in forum BlackBerry Passport
    Replies: 4
    Last Post: 08-21-15, 05:42 AM
  2. Live links 10.3.1.2744
    By BlackScorpion3 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 220
    Last Post: 06-07-15, 07:20 AM
  3. Battery Percentage Readings for extended batteries
    By skstrials in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 05-31-15, 02:12 PM
  4. Replies: 1
    Last Post: 05-01-15, 05:12 PM
  5. 10.3.1.2744 live links
    By JJCordero in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 05-01-15, 11:07 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD