05-07-15 03:38 PM
408 ... 151617
tools
  1. arfahshad's Avatar
    Loaded it today. Working perfectly, except for the following observations so far:
    1. One cycle of vibration after receiving the call
    2. Advanced interactions are not working - none of them
    3. Custom notifications for selected contacts do not work. They also even vanishes from the custom notifications menu after adding them for some contacts
    4. Battery is charging slower from 0 to 100 as compared to 10.2.1

    Any fixes, please.

    Z10 STL-3 10.3.1.2726
    04-28-15 08:53 AM
  2. ralfyguy's Avatar
    Loaded it today. Working perfectly, except for the following observations so far:
    1. One cycle of vibration after receiving the call
    2. Advanced interactions are not working - none of them
    3. Custom notifications for selected contacts do not work. They also even vanishes from the custom notifications menu after adding them for some contacts
    4. Battery is charging slower from 0 to 100 as compared to 10.2.1

    Any fixes, please.

    Z10 STL-3 10.3.1.2726
    What OS did you have previously, and did the Advanced Interactions work then?

    Posted via CB10
    04-28-15 09:36 AM
  3. arfahshad's Avatar
    Earlier I loaded .2267 and they didn't work then also (and before that I was on official 10.2.)
    04-28-15 09:46 AM
  4. rickkel's Avatar
    I'm gonna start paying attention to this to see for myself just how much of a delay there is...To be frank, haven't picked up on this, but perhaps I've just gotten accustomed to it.
    I've noticed that my Z30 vibrates one more time after I tap the answer call button, but frankly I thought it did that from day one. By the time I put the phone to my ear there are no vibrates, so I'm not seeing the issue here either.
    04-28-15 03:54 PM
  5. Thorsten Heinsight's Avatar
    What can I do about the pause when answering or calling? Like a 1 to 2 second delay before I hear a voice, I have Z10 STA 100-3, OS 10.3.1.2726
    Nothing, it s there across all the builds.
    I thought this was fixed in 10.3.2?
    04-28-15 03:58 PM
  6. joeldf's Avatar
    I thought this was fixed in 10.3.2?
    It's been reported to be fixed, but I haven't tried that OS yet. Still on the one this thread is about.

    I too still get that delay in answering. In fact, even with the vibration turned off, if I start talking as soon as I swipe to answer - the other end doesn't hear me right away. So it's more than just the vibration that continues after answering, but the actual connection takes, maybe, another second or so.

    It's not an eternity as some here seem to embellish, but it is noticeable.
    05-01-15 08:59 AM
  7. BMCruiser's Avatar
    Just upgraded from 2708 - using this one as a stepping stone to 2744.

    No issues to report (apart from the calendar time travel bug which still remains).

    To me, it seems identical to 2708, which I was quite happy with.

    Posted via CB10
    NRB likes this.
    05-03-15 01:30 PM
  8. gkl's Avatar
    It's amazing what sort of battery life I get on this build if I don't use Flipboard... that seems to be my biggest battery drain.


    Finding & Fixed for OS 10.3.1.2726 ( SR 10.3.1.1877) ‎-img_20150507_133541.png

    Z10STL100-4/10.3.1.2726
    05-07-15 03:38 PM
408 ... 151617

Similar Threads

  1. OS 10.3.1.2726 Live Links
    By mainely_linux in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 344
    Last Post: 04-01-16, 12:30 PM
  2. Bluetooth headset for Passport
    By Sonic300 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 05-01-15, 12:48 AM
  3. Replies: 3
    Last Post: 04-12-15, 09:27 AM
  4. Tabnote for the Q10
    By Allan Milo in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 04-11-15, 08:23 AM
  5. Replies: 1
    Last Post: 04-10-15, 12:45 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD