1. Marko M1's Avatar
    On previous official OS I had all accounts disconnecting, but now it's just Facebook, I tried deleting account, deleting and reinstalling app, but whenever I change "internet access" from wifi to gsm or to another wifi it gets disconnected and I have to connect it manualy, it's sooo anoying, I cannot get relly on it for up-to-date fb messages or notifications. (altrough I would like to somehow disable notifications, but no matter if they are ON or OFF, when FB is connected I keep getting them).
    10-13-13 12:57 PM
  2. qbnkelt's Avatar
    On previous official OS I had all accounts disconnecting, but now it's just Facebook, I tried deleting account, deleting and reinstalling app, but whenever I change "internet access" from wifi to gsm or to another wifi it gets disconnected and I have to connect it manualy, it's sooo anoying, I cannot get relly on it for up-to-date fb messages or notifications. (altrough I would like to somehow disable notifications, but no matter if they are ON or OFF, when FB is connected I keep getting them).
    Could be network related somehow? I'm not getting that issue.
    10-13-13 05:54 PM
  3. Marko M1's Avatar
    I don't think so, I live in city, and signal is good. And it's just case with FB account, other email accounts are connected and working properly...
    10-13-13 06:01 PM
  4. Marko M1's Avatar
    I re-deleted and made new account (for 3rd time) for now (while on my home wifi) it's connected. I'm gonna see when I go out today will it disconnect.
    10-14-13 05:01 AM
  5. Marko M1's Avatar
    All the same... Everytime I check it's disconnected and I have to manualy connect it.
    10-14-13 07:57 AM
  6. ChrisAmbrose's Avatar
    This has happened to me also on 10.2.1.575

    Posted via CB10
    10-14-13 08:01 AM
  7. Marko M1's Avatar
    This has happened to me also on 10.2.1.575
    Did you somehow solve it?
    10-14-13 09:06 AM
  8. Marko M1's Avatar
    FB stayed connected after OS reinstall for about a week, and today it got disconnected again. Any ideas?
    10-28-13 01:46 PM

Similar Threads

  1. Autoloader issue on windows xp
    By Mohammed Mostafa in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 24
    Last Post: 01-26-14, 12:01 PM
  2. Verizon Z10 on a GSM network
    By apfx in forum BlackBerry Z10
    Replies: 12
    Last Post: 10-14-13, 11:51 PM
  3. Replies: 1
    Last Post: 10-13-13, 10:21 AM
  4. How to get Push NEWs on my Q10
    By huyhandico26 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 10-13-13, 08:17 AM
  5. Anyone else having this issue on 10.2.1.575?
    By jason9900 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 1
    Last Post: 10-13-13, 06:22 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD