1. maciek226's Avatar
    Hi
    I'm unable to add Facebook account. It simply isn't there. Dose anyone else have such problem?

    Facebook issue on 10.2.0.1725-img_00000213.png

    Posted via CB10
    09-15-13 12:38 PM
  2. SnapzGEG's Avatar
    Now that's weird... I checked and you are correct!
    09-15-13 01:00 PM
  3. caltrmptguy86's Avatar
    Really? I was able to do it. Try uninstalling it and reinstalling it. Or maybe opening the app and see if the log in screen appears there.
    09-15-13 01:05 PM
  4. maciek226's Avatar
    I tried reinstalling Facebook couple of times, but it didn't help. When I try to log in, it transfers me to add about section in settings, and it endlessly loads.

    Posted via CB10
    09-15-13 01:44 PM
  5. sheeraz_aa's Avatar
    Yip happening to me too

    Posted via CB10
    09-19-13 03:20 AM
  6. fruitsalt's Avatar
    Had the same thing, just opened the Facebook app and logged in from there once that was done Facebook popped up on the accounts page.
    09-19-13 03:23 AM
  7. sheeraz_aa's Avatar
    Had the same thing, just opened the Facebook app and logged in from there once that was done Facebook popped up on the accounts page.
    I would do that but it does this and takes me to that endless loading account screen.
    Facebook issue on 10.2.0.1725-img_00001143.png

    Posted via CB10
    09-19-13 03:36 AM
  8. fruitsalt's Avatar
    Don't know what the issue could be. I was having trouble with whatsapp with the latest update, half my contacts wouldn't show. Removed it, restarted the phone and reinstalled. That fixed it for me. Have u tried that with Facebook ??
    09-19-13 04:14 AM
  9. fruitsalt's Avatar
    Disregard that last msg, whatsapp contacts disappeared again. Something weird is going on with the sync, contacts come and go as they please, some even disappeared from Gmail.
    09-19-13 04:43 AM
  10. tomsobon's Avatar
    Try a hard reset,
    Hold the up and down volume buttons pressed until restart!

    Posted via CB10
    09-19-13 11:31 AM
  11. dieselman89's Avatar
    Did you restore from a 10.1 backup? If so, you will need to do a security wipe and start from scratch in 10.2

    Posted via CB10
    09-19-13 12:45 PM
  12. sheeraz_aa's Avatar
    Did you restore from a 10.1 backup? If so, you will need to do a security wipe and start from scratch in 10.2

    Posted via CB10
    I can't even restore the media? :s

    Posted via CB10
    09-19-13 01:55 PM
  13. dieselman89's Avatar
    You can definitely try different combinations of partial backups if you wish; it will not hurt anything. I personally see no reason a restore of the media would affect the Facebook app, so go for it. If it doesn't work, then you'll have to resort to a fresh start from 10.2

    I never tried a partial restore, but I did try deleting FB before my backup and when I restored from it, it did not work.

    Btw, my Z10 version is STL100-4 so it may be different on other versions.

    Posted via CB10
    09-19-13 02:03 PM
  14. dieselman89's Avatar
    Also, if you sync with BlackBerry Link, then you should be able to save most of your media if the restores don't work for you.

    Leaked from my Z10's CB10 app, running off of 10.2.x.xxxx
    09-19-13 02:19 PM
  15. tfb4me's Avatar
    Same problem. Here too.

    Posted via CB10
    09-19-13 03:13 PM
  16. cdnynot's Avatar
    No issues with Facebook on my upgrade to 10.2.0.1725
    The only issue I had was with the CBC app, it wouldn't start, so I reinstalled the app and All is good now.

    Sent from my Nexus 7
    09-19-13 03:31 PM

Similar Threads

  1. Calendar Issue
    By Keith Atkinson1 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 09-16-13, 05:20 AM
  2. Will someone FIX this TWITTER Issue in the HUB? I can't delete it.
    By ronniell in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 2
    Last Post: 09-16-13, 04:48 AM
  3. BlackBerry World issues
    By Karabo26 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-13, 04:17 PM
  4. Bluetooth in 1725 lock screen?!!
    By boshehab in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 09-15-13, 02:53 PM
  5. Refusing to Restore: stuck on 408K ?
    By mikeycollins13 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 09-15-13, 12:48 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD