1. ThE G33K's Avatar
    Hi all, hope this is the correct place to post..
    The autoloaders worked fine on my old windows 8, i've upgraded my pc and laptop and when i load up the autoloader the black cmd type screen comes up but then shuts straight off..
    Any ideas anyone, Thank you in advanced..
    12-05-13 11:26 AM
  2. dpw09's Avatar
    1.Disable UAC.
    2.Make sure the file downloaded fully. Try re-downloading again. Make sure file size matches.
    3.when installing right click and run as administrator.

    Posted via CB10
    ThE G33K likes this.
    12-05-13 11:33 AM
  3. thurask's Avatar
    1.Disable UAC.
    2.Make sure the file downloaded fully. Try re-downloading again. Make sure file size matches.
    3.when installing right click and run as administrator.

    Posted via CB10
    In addition, make sure Link is closed and your computer recognizes your phone (i.e. BlackBerry Device Manager is up and running).
    ThE G33K likes this.
    12-05-13 11:36 AM
  4. smelly914's Avatar
    I had the same issue yesterday, install BB link, plug the phone in and let the drivers install. Then close bb link (it will open when you plug in your phone), and right click, run as administrator on the .exe loader
    ThE G33K likes this.
    12-05-13 12:32 PM
  5. ThE G33K's Avatar
    Thanks guys its working now
    Thanks alot for the help and quick replys
    12-05-13 01:25 PM

Similar Threads

  1. Advantage Dual OS!
    By Akshay Borkar in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 136
    Last Post: 04-21-14, 10:05 AM
  2. Replies: 6
    Last Post: 12-06-13, 05:56 AM
  3. how to change the BB OS 10 font (Simplified Chinese)
    By olegsp in forum BlackBerry Q5
    Replies: 2
    Last Post: 12-05-13, 01:20 PM
  4. My Rumor: Playbook 2 will be 12.2 inches with stylus input
    By ocgltd in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 3
    Last Post: 12-05-13, 10:37 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD