1. Miqdad Raza's Avatar
    I installed 10.3.1.800 using sachesi and I installed all of the 3 files, but apparently after installation, radio did not get installed and my phone stopped being detected by sachesi. So i restarted my phone, and it just wouldn't turn on now, all I get is the red flashing light, which will flash red 2 times in a pattern 5 times, and then it will flash once, so it goes like [flash flash] x5 and then [flash] and the pattern continues. My phone is not being detected by link or any autoloaders also. What do I do?
    10-19-14 10:17 PM
  2. Miqdad Raza's Avatar
    Okay I fixed it, luckily it got detected by link and i loaded the OS
    10-19-14 10:48 PM
  3. quartey30's Avatar
    Can you please send me the autoloader for stl-4 please


    Posted via CB10
    10-21-14 02:31 PM
  4. Gearheadaddy's Avatar
    Can you please send me the autoloader for stl-4 please


    Posted via CB10
    Download an os from these forums...

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.938
    10-22-14 05:28 AM

Similar Threads

  1. DDPB and Q10 Connection
    By droberson69 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 7
    Last Post: 10-22-14, 08:23 PM
  2. Replies: 34
    Last Post: 10-20-14, 10:37 PM
  3. Why is Blend installed on my Z10?
    By RandomSkratch in forum BlackBerry Z10
    Replies: 25
    Last Post: 10-20-14, 10:18 PM
  4. Rogers Blend and IPv6
    By KenFletch in forum Ask a Question
    Replies: 16
    Last Post: 10-20-14, 08:40 AM
  5. Replies: 3
    Last Post: 10-20-14, 05:00 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD