1. Grzesiek Godlewski's Avatar
    Hi

    Someone please share working device monitor bar file from last leak ?. I have to replace old one.

    Q10 PLAY POLAND (EU)
    12-07-14 02:44 AM
  2. Gearheadaddy's Avatar
    Device monitor is broken, needs to be started manually at any reboot by opening it.
    I've reloaded a few different sysmon.bar files. Doesn't help.

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.1154
    moody likes this.
    12-07-14 08:34 AM
  3. pttptppt's Avatar
    Device monitor is broken, needs to be started manually at any reboot by opening it.
    I've reloaded a few different sysmon.bar files. Doesn't help.

    Crackberry Genius on Verizon 10.3.1.1154
    Mines working perfectly on 10.3.1.1151

    Posted via CB10
    12-07-14 08:54 AM
  4. RedMace's Avatar
    Mine seems to work when it feels like it! I'm running 10.3.1.1154, hopefully when the official 10.3.1 comes out the small bugs around the OS will be ironed out, including this one.

    Typed with the awesome Passport
    kbz1960 and James Blight like this.
    12-07-14 09:00 AM
  5. HotFix's Avatar
    Mines working perfectly on 10.3.1.1151

    Posted via CB10
    The scenario most of us are seeing is after a reboot, say you run your battery down 20%, you open the device monitor and the battery will be a flat line starting at the percentage you are currently at. It will not reflect the 20% decline.

    Posted via CB10 on my Z30STA100-5/10.3.1.1154
    12-07-14 09:10 AM
  6. Kaacz's Avatar
    Mines working perfectly on 10.3.1.1151
    Posted via CB10
    Not. You only don't know it. Launching UI after boot make Device Monitor working from that time.
    This bug is in last 3 leaks... Try simple test:
    http://forums.crackberry.com/bb10-le.../#post11116694
    moody likes this.
    12-07-14 09:20 AM
  7. Grzesiek Godlewski's Avatar
    Thx Guys



    Q10 PLAY POLAND (EU)
    12-07-14 11:39 AM

Similar Threads

  1. Is it worth upgrading to OS 10.3 on Q10?
    By muvafaq in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 28
    Last Post: 03-01-15, 05:22 PM
  2. Lost..cut-copy..paste OS 10.3.1.1154 leak
    By MrRtic in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 12-26-14, 11:15 AM
  3. Why is my Z10 running 10.3.1.747 having connectivity issues?
    By Josh Ponte in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 12-07-14, 02:53 PM
  4. I've seen a lot of threads about 10.3
    By Sir Sauron in forum BlackBerry Z10
    Replies: 6
    Last Post: 12-07-14, 02:07 PM
  5. Replies: 1
    Last Post: 12-07-14, 01:58 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD