1. Zdanie's Avatar
    Since I upgraded to 10.3.01154 I haven't been able to send or receive any MMS messages. When sending a picture it fails, and when I receive one all I get is a .txt file. I checked my APN settings and see that there is only the APN for data but not for MMS but it won't let me add a new APN (I can edit the data one, but not create a new setting).

    Anybody else have this problem or figure out a solution?

    Thanks
    09-22-14 10:58 AM
  2. kbz1960's Avatar
    What are your text setting? I just tried sending a pic and it worked fine.
    09-22-14 11:03 AM
  3. Zdanie's Avatar
    Text message settings under the Hub are all set to default (except for turning on Dark Theme). Is there any setting in specific I should be looking for?
    09-22-14 12:20 PM
  4. kbz1960's Avatar
    None that I see. I don't see apn settings anywhere. I know some carriers lock that out. What's your cell plan? Does it include mms?
    09-22-14 12:32 PM
  5. nate8830's Avatar
    Under text setting check the advance tab make sure it's not set to SMS only, Mine was.

    Posted via CB10
    09-22-14 01:18 PM
  6. Miqdad Raza's Avatar
    I used to have the same problem on 10.2.x.xxx, but I noticed that going into escreen i could change the APN settings. I believe this would also be the case for 10.3.0.xxx.
    09-22-14 02:53 PM
  7. Zdanie's Avatar
    Went to advanced settings and switched "Send text-only messages as" from SMS to automatic and am now able to send pictures. Will have to wait and see if I am able to receive but at least it's progress!

    Thanks!
    kbz1960 likes this.
    09-22-14 03:15 PM
  8. danp2000's Avatar
    You can test it by sending a picture to yourself.

    T-Mobile Z10 STL100-3 running 10.3.0.1154
    09-23-14 06:29 AM
  9. dillyyo's Avatar
    Sadly, I get a "general error" whenever I try and send a pic. All settings are proper and even contacted verizon to see if they could reset their network connection. SIM card wasn't showing up, but got that resolved. Wasn't able to receive pic messages before that, but the sim correction cleared that up. Now I still can't send pic messages.

    Can someone tell me if this apn deal could be a fix for me? Do I need to go into E screens and add something there?

    Posted via CB10
    01-11-15 04:15 PM
  10. RazzBerry's Avatar
    Did you resolve this and if so, how?
    03-12-15 05:14 PM

Similar Threads

  1. Replies: 2
    Last Post: 11-15-14, 09:13 AM
  2. How to Make my BB 10 Phone Revert to Factory OS?
    By Azhar in forum Ask a Question
    Replies: 9
    Last Post: 09-27-14, 04:11 PM
  3. Clicking on the lowest line..
    By kenicolo in forum Ask a Question
    Replies: 2
    Last Post: 09-24-14, 09:26 PM
  4. License error on sideloaded app (OWM)
    By NetComrade in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 8
    Last Post: 09-24-14, 01:55 PM
  5. Theme in 10.3. 1052
    By Dinesh Reddy3 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 9
    Last Post: 09-24-14, 10:10 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD