05-27-14 06:30 AM
33 12
tools
  1. Gearheadaddy's Avatar
    Anyone else have this issue? I'm on 10.3.0.296/442. When I'm in CrackBerry CB10 app, on any forum page I'm missing a letter on the right side of the screen! Any input on how to fix this?...CrackBerry issue or is it just me?
    EDIT: if I knew who to contact to get this fixed I would do that. Any ideas? Kevin?
    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    Last edited by Gearheadaddy; 05-24-14 at 05:35 PM.
    Schteev likes this.
    05-19-14 04:19 PM
  2. stevewoodrow11's Avatar
    I have this as well - presume a bug somewhere.

    Posted via CB10
    05-19-14 04:22 PM
  3. DSS900's Avatar
    You may have to decrease your font size. I have this same issue when I increase the font size to 10. So I reduced to 8 and all is well now. Alternatively, changing the font 11 also solved the issue on my z30.

    Posted via CB10
    05-19-14 04:29 PM
  4. Schteev's Avatar
    I've got the same issue, on a z10 running 10.3.0.296/442.
    Doesn't fit right no matter what size I make the font, but some sizes are worse than others.
    05-19-14 04:42 PM
  5. PALeafs67's Avatar
    Yep here too dropped the fonts to 9 .now all in but I never had that issue when on .2947,i need larger fonts getting old hope it gets resolved.

    My extra extraordinary Z30
    05-19-14 06:16 PM
  6. Gearheadaddy's Avatar
    My font size is down to 8...Still have issue...on 7,6,5 also

    Trusted Member Genius on Verizon 10.3.0.296/442
    05-19-14 06:19 PM
  7. gpompeus's Avatar
    I had that issue when I was on the SDK, but once I went back to 296 the issue is no more....

    Q10SQN100-3/10.3.0.296



    Posted via CB10
    05-19-14 06:22 PM
  8. Shabee Mahmud's Avatar
    SAME ISSUE HERE with the new hybrid 10.3 combo
    05-19-14 07:14 PM
  9. andreirad's Avatar
    Same issue here. And I'm on font size 8.

    Visit my BBM Channel ~ C000E96F6
    05-19-14 07:19 PM
  10. bb8900edit's Avatar
    Same here, change font size to 8,7,6 and it's still there

    Posted via CB10
    05-19-14 07:39 PM
  11. Bdot-1's Avatar
    I'm pretty sure if I was running 10.3 I'd have the same issue

    05-19-14 08:28 PM
  12. DSS900's Avatar
    Definitely a bug. Time to join the 512 waiting room.

    Posted via CB10
    05-19-14 08:29 PM
  13. Uzi's Avatar
    Haha we can't complain because we running un offical os



    Posted via CB10
    05-19-14 08:33 PM
  14. nightridah's Avatar
    I'm running 10.3.0.296 and for me the news etc. are cut off. Having font size 7.

    Posted via CB using BlackBerry Z10
    05-22-14 04:47 PM
  15. PALeafs67's Avatar
    Just checked again I'm at font 8 also missing last letters on the right side still can't go any lower starting to squint

    My extra extraordinary Z30
    05-22-14 05:16 PM
  16. spikesolie's Avatar
    Guys you are running a leak

    Posted via CB10
    05-22-14 05:18 PM
  17. Umaima_B_Dia's Avatar
    I think it is happening since the app update, I don't remember whether the app was updated before or after the leak.

    Q5SQR100-2/10.3.0.296/Font size 5
    05-22-14 05:19 PM
  18. Poncherelly's Avatar
    Same issue and running Z10STL100-3/10.3.0.296 +.422. My opinion is its something that feeds to be fixed in the app, but hell, what do I know

    A slow climb to the top is always more rewarding. Sent using my BlackBerry Z10.
    05-22-14 05:28 PM
  19. DSS900's Avatar
    Guys you are running a leak

    Posted via CB10
    Maybe.

    Posted via CB10
    Umaima_B_Dia likes this.
    05-22-14 08:05 PM
  20. spikesolie's Avatar
    Maybe.

    Posted via CB10
    10.3 is a leak

    Posted via CB10
    05-22-14 10:00 PM
  21. LP_Rigg's Avatar
    No problems here - running 296/441 with some 442 bars, but I also am using CB for android which, imho, is far superior to the native app. Kudos to the android cb app dev.

    Posted via CrackBerry App
    05-22-14 10:17 PM
  22. Wbrian's Avatar
    I think it has to do with how they format their images. Ever notice that before the image loads that the text fits right? But once the image is there the text runs off the page. That's also why the comments don't run off...

    Posted via CB10
    05-22-14 11:27 PM
  23. immitchell's Avatar
    This has always been an issue on my Q. Font always set to 5

    Posted via my Q10 running 10.3
    05-23-14 12:14 AM
  24. Poncherelly's Avatar
    I think it has to do with how they format their images. Ever notice that before the image loads that the text fits right? But once the image is there the text runs off the page. That's also why the comments don't run off...

    Posted via CB10
    His theory and, at least for me the picture has no bearing. It's bleeds off the right side even before the picture loads.

    Some with 10.3 is causing the CB app to display this way. IMO and will need to be corrected in the app if the OS remains similar when released. Would be interested if the same issue shows up in .5xx

    A slow climb to the top is always more rewarding. Sent using my BlackBerry Z10.
    Gearheadaddy likes this.
    05-24-14 03:21 PM
  25. ksantor's Avatar
    New UI units was introduced in 10.3.
    I am pretty sure this is the actual reason for text not to be justified correctly, so CB10 app have to be reworked a bit prior official OS release.

    I bet, as soon as a 10.3.0.1xxx leak will be available, this issue will be fixed.

    Posted via CB10
    Gearheadaddy likes this.
    05-24-14 06:10 PM
33 12

Similar Threads

  1. Replies: 15
    Last Post: 06-18-14, 12:25 AM
  2. Does anyone miss the Squircle? (animation)
    By QXS in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 33
    Last Post: 05-27-14, 01:23 PM
  3. Crackberry App Settings
    By gmcnab in forum CrackBerry Apps
    Replies: 3
    Last Post: 05-20-14, 04:33 AM
  4. SMS Backup on sale for $.99 until the end of the month
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-14, 03:22 PM
  5. The TV Show 2: Kill Your Darlings
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 05-19-14, 08:30 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD