1. doubleup4life's Avatar
    Since after updating my z30 I'm no longer getting notifications (red splat) when my subscribed channels are updated with new posts.
    Channel issues with. 2947-img_20140424_070917.png

    Posted via CB10
    04-24-14 06:14 AM
  2. jaydee5799's Avatar
    I noticed the same thing
    04-24-14 06:22 AM
  3. rayporsche's Avatar
    You mean these ? no issues here, TMO Q10/SQN100-5 .................

    stevovr likes this.
    04-24-14 07:18 AM
  4. bb8900edit's Avatar
    If he was to release a leak and BlackBerry wanted to find him, wouldn't it be easy via using information from his channel?

    Edit: please ignore, posted wrong thread

    Posted via CB10
    Last edited by bb8900edit; 04-24-14 at 07:54 AM.
    04-24-14 07:32 AM
  5. sedalia066's Avatar
    No issues here. Usual procedure for me is to use all Channel subscriptions as favorites so rare to open BBM. Just did. Splats are intact as expected. On ATT with Z30 STA100-5 running
    04-24-14 08:18 AM
  6. Al Ranson's Avatar
    Mines fine too Z30STA100-2/

    Posted using my sexy sleek Z30STA100-2/
    04-24-14 08:59 AM
  7. Gearheadaddy's Avatar
    Mines okay too on Verizon STL100-4 check your Channel notification settings...I toggle mine back and forth frequently...

    Trusted Member Genius
    04-27-14 01:28 AM

Similar Threads

  1. Odd Network Issues..
    By Clanked in forum BlackBerry Z30
    Replies: 17
    Last Post: 04-27-14, 12:34 PM
  2. Text issue on 10.2.1
    By dmateo in forum BlackBerry Q10
    Replies: 5
    Last Post: 04-25-14, 07:51 AM
  3. What is up with people having 2+ phones
    By alb101 in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 31
    Last Post: 04-24-14, 08:02 AM