1. berryburl's Avatar
    hi every one

    i am having an issue with loading 1791 on my z 10 i loaded 1047 no problem but this seem not to be doin the trick.
    - link is off
    -usb mass storage off
    -rebooted pc and device
    -i dl'ed the sqn miss labled one for the z10 as far as i know its the right one
    - connect to usb and i just get connecting to bootrom: and nothing else happens

    tryed power on ,power off, no battery and none seems to work

    if any one can help it would be grt tryin to load it on mine before the girlfriend's because her phone dosnt like 1047 for some reason and she is cursing me for geting her to buy a z10! help a brother out!
    10-12-13 12:32 PM
  2. xsacha's Avatar
    Try turning Link on -- does it see the device fine?
    10-12-13 12:53 PM
  3. berryburl's Avatar
    Yes it dose


    Posted via CB10
    10-12-13 02:19 PM
  4. Uzi's Avatar
    Did you wait at least one minutes?
    Mines also took long connecting to boot room

    Posted via CB10
    10-12-13 04:01 PM
  5. berryburl's Avatar
    I waited about five minutes


    Posted via CB10
    10-12-13 04:46 PM
  6. 69goat's Avatar
    Try and turn off the AV software.

    Posted via CB10
    10-12-13 04:56 PM
  7. berryburl's Avatar
    Sorry but not sure how i do that?

    Posted via CB10
    10-12-13 09:38 PM
  8. n8tiveg's Avatar
    Usually anti virus software ie av software will have a disable toggle somewhere. Sometimes anti virus and Windows don't like autoloader you may have to hit an OK from windows to allow you to continue or something to that nature. A few autoloaders in my case have had prompts that ask for permission to continue or if I trusted the exe

    Posted via CB10
    10-12-13 09:54 PM
  9. berryburl's Avatar
    oh av gottcha yeah its say cant verify publisher and its say run or cancel and i hit run im assuming that should be allowing it
    im goin to dl 575 and see how it works
    10-12-13 10:22 PM
  10. berryburl's Avatar
    nope no dice with 575 either fml
    Last edited by berryburl; 10-13-13 at 12:20 AM. Reason: typo
    10-13-13 12:20 AM
  11. masterscarhead1's Avatar
    Does the black screen actually show up?
    If so, maybe try a different port?
    Have you tried doing it in airplane mode?
    Are you using the newest Link 1.2?
    I need a bit more information to help you, but like sacha said, if Link can see it, it means the connection is fine
    You could always try a different computer.
    The autoloaders are usually compiled using an older cap, and I usually recompile
    The newer cap versions don't have the unrecognized publisher error
    Even so, I can vouch that the autoloaders work just fine, sadly I have to say at this point it is an user issue, not an autoloader bug or phone bug
    10-13-13 12:27 AM
  12. Gearheadaddy's Avatar
    hi every one

    i am having an issue with loading 1791 on my z 10 i loaded 1047 no problem but this seem not to be doin the trick.
    - link is off
    -usb mass storage off
    -rebooted pc and device
    -i dl'ed the sqn miss labled one for the z10 as far as i know its the right one
    - connect to usb and i just get connecting to bootrom: and nothing else happens

    tryed power on ,power off, no battery and none seems to work

    if any one can help it would be grt tryin to load it on mine before the girlfriend's because her phone dosnt like 1047 for some reason and she is cursing me for geting her to buy a z10! help a brother out!
    Sounds like a bad download. Delete and redownload 1791 from Mega...try again to autoload...

    Trusted Member Genius
    10-13-13 01:02 AM
  13. Gearheadaddy's Avatar
    Or try running CCLEANER on your PC. Download from Piriform. It is a great program. Run Cleaner and Registry Fix.

    Trusted Member Genius
    10-18-13 05:18 AM

Similar Threads

  1. Replies: 5
    Last Post: 03-08-14, 03:00 PM
  2. Exchange Multiple Calendars and Contacts how to?
    By IceDigger in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 3
    Last Post: 10-14-13, 07:10 PM
  3. Five things you must do to prepare for the end of BlackBerry
    By Bold_until_Hybrid_Comes in forum News & Rumors
    Replies: 11
    Last Post: 10-12-13, 01:05 PM
  4. What software can we play up to?
    By Masonle3 in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 1
    Last Post: 10-12-13, 12:05 PM
  5. Swiping to the hub
    By pntbll687 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 3
    Last Post: 10-12-13, 11:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD