1. billsterjito's Avatar
    Cannot delete calender invitation from HUB-img_20140530_182712.png

    The calendar invitation at the bottom of the pic is Spam, I cannot figure out how to delete it. I am running 10.3.0.296.

    No matter how many times I go to decline the invitation it is still there.

    The invite will not delete.

    I searched the forums for am answer but came up with nothing.

    Any help would be appreciated


    C0015B221 Wine kit making
    05-30-14 07:34 PM
  2. anon721037's Avatar
    Try a hard rest,


    Posted on CB10
    05-30-14 08:17 PM
  3. bmoney1229's Avatar
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20140530_182712.png 
Views:	380 
Size:	114.0 KB 
ID:	274865

    The calendar invitation at the bottom of the pic is Spam, I cannot figure out how to delete it. I am running 10.3.0.296.

    No matter how many times I go to decline the invitation it is still there.

    The invite will not delete.

    I searched the forums for am answer but came up with nothing.

    Any help would be appreciated


    C0015B221 Wine kit making
    I've had this problem since the first 10.1 leak I installed, and its still there on my current 10.2.1.3175 OS. Do you by chance use hotmail/live mail as your calendar sync service?

    Only workaround I've found so far is to NOT delete the initial invite right away. Let it sit in your inbox for a few minutes, maybe 5 minutes, after you reply to it. Then go back into your inbox and delete. Works for me every time so far.

    Posted via CB10
    05-30-14 08:19 PM
  4. billsterjito's Avatar
    Try a hard rest,


    Posted on CB10
    I have a few times since this has been here.

    It's been a few weeks, that's why I have reached out to the forum. It appears that this isn't a common issue considering the amount replies to the thread.

    I don't use Hotmail as a client. I will post the result s if I end up resolving the issue do others can benefit.


    C0015B221 Wine kit making
    05-30-14 11:59 PM
  5. billsterjito's Avatar
    Update: I have turned off all calendar ties to this account and the message is still not only there but it will still not delete.

    C0015B221 Wine kit making
    05-31-14 12:06 AM
  6. anon721037's Avatar
    I would try reloading the software, and set the device up like new,
    05-31-14 09:16 AM
  7. 69goat's Avatar
    I have a similar thing happen. A holiday and birthday were showing up from a Gmail account. Even after turning off the sync with them the holidays and birthdays stayed until they had passed. Only in the hub and not the calendar. Hopefully the won't return.

    Posted via CB10
    05-31-14 10:01 AM
  8. billsterjito's Avatar
    I would try reloading the software, and set the device up like new,
    Sadly, I feel like you have the solution. I didn't really want to go that route but I have tried everything.

    Thanks to all!


    C0015B221 Wine kit making
    05-31-14 08:27 PM
  9. spARTacus's Avatar
    Sadly, I feel like you have the solution. I didn't really want to go that route but I have tried everything.

    Thanks to all!


    C0015B221 Wine kit making
    I have this problem periodically also. I used to think it was an issue of synchronization on/of the account service online, since I had a z10 and a tab4 both connected to the same hotmail service/account. However, even now with the tab4 no longer setup on the account (using blend on the tab4 instead to directly get the emails from the z10) I periodically still get this problem. By chance, I have discovered that if you use the more "select more" feature but then only select the single invite you are having problem deleting, and then delete, it will delete (at least it seems to be working for me). Let me know if it works for you. If it does, then I think it must be a hub problem.

    Posted via CB App for Android on Z10
    03-08-15 12:32 PM
  10. gkl's Avatar
    I have this problem periodically also. I used to think it was an issue of synchronization on/of the account service online, since I had a z10 and a tab4 both connected to the same hotmail service/account. However, even now with the tab4 no longer setup on the account (using blend on the tab4 instead to directly get the emails from the z10) I periodically still get this problem. By chance, I have discovered that if you use the more "select more" feature but then only select the single invite you are having problem deleting, and then delete, it will delete (at least it seems to be working for me). Let me know if it works for you. If it does, then I think it must be a hub problem.

    Posted via CB App for Android on Z10
    This has been my solution as well.

    Z10STL100-4/10.3.1.1949
    03-09-15 01:21 PM
  11. spARTacus's Avatar
    This has been my solution as well.

    Z10STL100-4/10.3.1.1949
    Just noticed that this might not fully work as a work-around. When looking at my hotmail email account in blend, the invites are still there. I know the whole blend thing isn't fully ironed out as it also shows filed messages. However, if I go into the actual hotmail site with the browser the invites (the deleted ones using the work-around) are also still there, just not showing up in the hub. If I remove the account from the hub and then add it back in, the invites are back in. So, it would seem to me to be a hub thing problem. A weird and annoying one, especially if you have different devices setup on the same email accounts.

    Posted via CB App for Android on Z10
    03-10-15 09:19 PM

Similar Threads

  1. Cannot send or receive MMS messages.
    By RaginCajun2OI8 in forum BlackBerry Bold 9930/9900
    Replies: 8
    Last Post: 11-05-14, 12:02 AM
  2. From iPhone 5 to Z30...back to Black.
    By TLD1 in forum BlackBerry Z30
    Replies: 58
    Last Post: 06-25-14, 02:42 PM
  3. Deleted text appears on instant preview
    By S_herman in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 06-02-14, 01:38 PM
  4. Ahhh! Get rid of this in my hub!
    By darkhorse321 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 16
    Last Post: 06-01-14, 02:04 AM
  5. Hub issue - buttons
    By jtmo3 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 6
    Last Post: 05-31-14, 12:48 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD