01-21-14 09:07 PM
28 12
tools
  1. EgraM's Avatar
    so today i loaded the 1925 OS with 1926 radio

    after that i loaded the Camera Bar file from 1055 OS that have face focus and low light option

    after that i opened the camera and i found that its crashing and wont open at all

    so does the bar file from 1055 os work on 1925 OS ??

    and if yes can you give me the bar file from 1055 OS (( maybe my file is corrupted or something ))

    if not then can some one give me the bar file from 1925 os

    and thank you
    01-12-14 12:41 PM
  2. jaydee5799's Avatar
    No the bar file from 1055 doesn't work on this OS. It will crash your camera. You need to ask someone to extract the camera from the 1925 OS for you to replace again.

    Low light is gone for us right now. Face focus works tho.
    EgraM and geekaren like this.
    01-12-14 12:54 PM
  3. Wilsonia Goldens's Avatar
    Had problems with my camera did a search in CB Forum for 1925 camera problems and this is the file that I downloaded and it worked for me:
    https://mega.co.nz/#!mwQnTRoY!VRr5pR...a7eqFvMBSee8jY
    Superfly_FR and EgraM like this.
    01-12-14 12:54 PM
  4. jaydee5799's Avatar
    Had problems with my camera did a search in CB Forum for 1925 camera problems and this is the file that I downloaded and it worked for me:
    https://mega.co.nz/#!mwQnTRoY!VRr5pR...a7eqFvMBSee8jY
    That's the bar that works!
    Nice find!
    EgraM likes this.
    01-12-14 12:56 PM
  5. EgraM's Avatar
    thank you all gonna sideload it now and see

    thanx for helping appreciated
    01-12-14 12:58 PM
  6. spoonman9696's Avatar
    I sideloaded the 1055 camera And upgraded to 1926 radio. Camera works fine

    Posted via CB10
    01-12-14 01:15 PM
  7. geenaxion's Avatar
    Use the camera bar from 1259.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    stitch69 likes this.
    01-12-14 01:27 PM
  8. maximusverus's Avatar
    Hi everyone. Just installed camera bar file from 1259 and it works like a charme on my BBQ10 running 1925 ! WooHoo !
    01-12-14 03:51 PM
  9. dcwbearsaint's Avatar
    Use the camera bar from 1259.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    This. I did it and worked just fine

    Posted via CB10
    01-12-14 03:57 PM
  10. EgraM's Avatar
    Hi everyone. Just installed camera bar file from 1259 and it works like a charme on my BBQ10 running 1925 ! WooHoo !
    Can you provide bar file ?


    And what are the features in it that 1925 dont have ?


    Thank yopu

    Posted via CB10
    01-12-14 05:04 PM
  11. geenaxion's Avatar
    Can you provide bar file ?


    And what are the features in it that 1925 dont have ?


    Thank yopu

    Posted via CB10
    Only the face focus I think.

    You can find the bar file on the original1925 thread.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    01-13-14 11:51 AM
  12. Bor Navas's Avatar
    I was having the same issue on my Z30, and this bar fixed it, thanks!

    Posted via CB10
    01-16-14 07:00 AM
  13. TTBGF's Avatar
    That's the bar that works!
    Nice find!
    Sorry, but how do I load a bar file again?
    01-16-14 11:22 AM
  14. geenaxion's Avatar
    Sorry, but how do I load a bar file again?
    Use google chrome extension, bb10/playbook app manager, make sure developer mode is on in the settings.

    Or use sachesi software.

    Drag and release tha bar file to those that I've mention and it will install.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    TTBGF likes this.
    01-16-14 11:35 AM
  15. TTBGF's Avatar
    Use google chrome extension, bb10/playbook app manager, make sure developer mode is on in the settings.

    Or use sachesi software.

    Drag and release tha bar file to those that I've mention and it will install.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    Thanks a mil!
    01-16-14 11:59 AM
  16. ridikule28's Avatar
    My front facing camera still doesnt work. I have tried sideloading the bar file for the 1925 and the 1295 Camera. Any help will be greatly appreciated. I really dont want to wipe and reinstall the OS.
    01-17-14 12:39 PM
  17. geenaxion's Avatar
    My front facing camera still doesnt work. I have tried sideloading the bar file for the 1925 and the 1295 Camera. Any help will be greatly appreciated. I really dont want to wipe and reinstall the OS.
    That's 1259, did you try a reboot?
    Sideload then reboot first.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    01-17-14 01:01 PM
  18. ridikule28's Avatar
    That's 1259, did you try a reboot?
    Sideload then reboot first.

    Keepin' it Chill Z10 (10.2.1.1925)
    Ya sorry, that's what i meant 1259. I sideloaded then rebooted immediately afterwards and still get multicolor bars on my screen when I select the front facing camera.
    01-17-14 01:04 PM
  19. Scott Ayo-Okhiria's Avatar
    My camera won't start after an upgrade. Please help me!

    Posted via CB10
    01-18-14 02:34 AM
  20. stitch69's Avatar
    The camera file from 1259 resolved issues on my mom's Q5.
    My stock 1925 camera file works perfectly on my Z30 and previously owned Z10.
    trinichindian likes this.
    01-18-14 04:52 AM
  21. EgraM's Avatar
    Note : the bar file in this thread isnt working with me so good on 1925 OS


    Is some one have the 1925 bar file plz post it here

    Posted via CB10
    01-18-14 01:21 PM
  22. endoskeletal's Avatar
    Ya sorry, that's what i meant 1259. I sideloaded then rebooted immediately afterwards and still get multicolor bars on my screen when I select the front facing camera.
    I had multicolor bars on my rear facing camera & had tried a security wipe, a restore to factory settings, etc & finally just got it replaced. My replacement arrived about 20 minutes ago & I'm currently security wiping the old one again. I think it must be a hardware issue.
    01-18-14 02:20 PM
  23. ridikule28's Avatar
    I had multicolor bars on my rear facing camera & had tried a security wipe, a restore to factory settings, etc & finally just got it replaced. My replacement arrived about 20 minutes ago & I'm currently security wiping the old one again. I think it must be a hardware issue.
    hmm...please keep us posted. Thanks
    01-18-14 09:18 PM
  24. ridikule28's Avatar
    ya it was a hardware failure. I wiped and reinstalled OS and still wasnt working. Thanks
    01-19-14 10:22 PM
  25. Alooi Divona's Avatar
    It's weird that it's a hardware issue, cuz this issue never showed until 10.2 came and continued along till 10.2.1..

    On 10.1 that didn't happen

    Posted via CB10
    01-20-14 01:10 AM
28 12

Similar Threads

  1. Replies: 37
    Last Post: 12-11-14, 01:57 PM
  2. Z30 Fip Case issues
    By Unidentified User in forum BlackBerry Z30
    Replies: 15
    Last Post: 04-05-14, 10:57 AM
  3. Bank of America app check deposit issue
    By jasm817 in forum Android Apps (Amazon Store & APK Files)
    Replies: 7
    Last Post: 03-16-14, 10:36 AM
  4. Blackberry is still popular in the Philippines
    By Markiee in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 67
    Last Post: 03-07-14, 08:57 AM
  5. Q5 in the US
    By bluesjr01 in forum BlackBerry Q5
    Replies: 10
    Last Post: 02-05-14, 09:21 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD