1. williaml's Avatar
    When trying to setup Box.net on my Q10 (SQN100-3) with 10.2.0.1725, I sign in but it does not remain signed in nor sync (no matter whether I select remain signed in or not).

    This was not an issue on 10.2.0.1047... is anyone else having this issue and/or found a fix?

    Box is very important to me and I really need it working.

    Thanks.

    Posted via CB10
    09-20-13 12:38 AM
  2. SnapzGEG's Avatar
    Try removing the App then re-install it and see. Sometimes things get fixed like that.
    No I don't have a Q just the Z.
    09-20-13 03:56 AM
  3. williaml's Avatar
    Tried that. Still no luck

    Posted via CB10
    09-20-13 07:17 AM
  4. OldSkoolVWLover's Avatar
    Anyone else having this issue? Bout to load the OS but love backing up my stuff to box automagically.
    09-23-13 05:50 PM
  5. grumpyaeroguy's Avatar
    I have a Q and it seems to be fine on mine. I just checked, and I am still logged in and have been for quite a while.

    As mentioned above, I would uninstall box and reinstall it and try again...... (???)
    09-23-13 07:20 PM
  6. williaml's Avatar
    Has anyone got it working with two-step verification? That is the only thing I can think of that might be different...

    As of now, I login, get the code, enter it, then get sent back to the login screen; however, I get an email confirming I have signed in.

    Very frustrating.

    Posted via CB10
    09-23-13 08:04 PM
  7. OldSkoolVWLover's Avatar
    Has anyone got it working with two-step verification? That is the only thing I can think of that might be different...

    As of now, I login, get the code, enter it, then get sent back to the login screen; however, I get an email confirming I have signed in.

    Very frustrating.

    Posted via CB10
    I'm attempting one last restore before I give up and just manual setup everything....
    09-24-13 06:14 PM

Similar Threads

  1. Leaked OS 10.2.0.1743 for all devices
    By lengend in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 892
    Last Post: 05-01-14, 06:15 PM
  2. Anyone Else Sick of the "BlackBerry" Word on Devices?
    By Yoox_II in forum BlackBerry Z30
    Replies: 54
    Last Post: 09-24-13, 12:38 PM
  3. Replies: 24
    Last Post: 09-23-13, 07:30 PM
  4. Tim Allen used a Q10 on Jay Leno tonight
    By Techno-Emigre in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 09-20-13, 12:30 AM
  5. Help : permenat bar on Q10
    By LuqmanQtr in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 2
    Last Post: 09-19-13, 11:17 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD