1. sophace's Avatar
    Hi, I did a search hit couldn't find an answer. When I upgraded to 10.3.0.700 my Z30 would still connect to my car (Audi) on both the music player and the phone.

    Once I upgraded to 10.3.0.1052, the phone would work and the car would set off the music app in the BlackBerry, but the audio would not stream. If I go into the Bluetooth setting, it says connected, and it gives media center control, but audio streaming says disabled. I upgraded today to 10.3.0.1154 and still have the same issue.

    Anyone else seeing this? My phone works fine for calls but audio streaking does not. It's driving me nuts, may go back to a terrible 10.3.0.700 just to get streaming back. Any help would be appreciated.

    Thanks

    Posted via CB10
    09-05-14 11:44 PM
  2. 00stryder's Avatar
    Don't have you'd particular issue but I too am interested to see if bluetooth issues are widespread on the newer 10.3 builds. I was looking forward to bluetooth low energy to sync with my new Misfit Shine fitness band but no dice.

    I'll have to try to see if my FM transmitter still streams music from my Z30 through a bluetooth connection the next time I'm in the car though.

    Posted via CB10
    09-05-14 11:59 PM
  3. lesmartin's Avatar
    Same bluetooth issue for me, unable to connect to any device. Even tried connection via the aux but no joy.

    Posted via CB10
    09-06-14 01:30 AM
  4. mooda's Avatar
    You have a much bigger problem if aux isn't working for you.

    I am on the new leak I had to Re pair my phone in order to get the media streaming to work. Have you tried that?

    Posted via CB10
    09-06-14 05:43 AM
  5. 00stryder's Avatar
    Repair in what way?

    Posted via CB10
    09-06-14 10:44 AM
  6. ezapper2's Avatar
    I haven't had this problem. Z30STA100-5/10.3.0.1130
    Did you start fresh or do a restore? Maybe some configuration got corrupt

    Posted via CB10
    09-06-14 10:47 AM
  7. slgta's Avatar
    No bluetooth problem here with my 2010 Mazda 3.

    Suggest a SIC wipe and reload. I never do a restore, so that might have something to do with it too.


    Z30STA100-5/10.3.0.1154
    09-06-14 10:52 AM
  8. 00stryder's Avatar
    I did a fresh install, but previously had issues with my SD card being read. I basically had to reinstall for OS again and reformat the card. If anyone out there is using BLE with the Misfit Shine and app, I know it's my phone and I'll have to reinstall again.

    Posted via CB10
    09-06-14 10:54 AM
  9. sophace's Avatar
    With the latest OS I used the autoloader and did a security wipe after the autoload, so I started from scratch and it still doesn't work. I may have to try 10.3.0.700 again and see if it works. If it does, then it's something about the new OS, if it doesn't it may be my car.

    Posted via CB10
    09-06-14 12:08 PM
  10. sophace's Avatar
    I went back to a non leak OS (10.2.1) and my bluetooth streaming in my car works again. I guess for my car, 10.3 streaming doesn't work. Too bad, this OS feels a little prehistoric.

    Posted via CB10
    00stryder likes this.
    09-06-14 09:52 PM
  11. Cyanide192's Avatar
    Since 10.3 my Bluetooth refuses to turn on. I would turn it on and as soon as I leave the settings and come back its turned off again. Tried hard resets nothing happens. So no Bluetooth for me

    I'll rather aim for the stars and miss, than to aim for a pile of **** and hit
    JagsBerry likes this.
    09-16-14 03:34 PM
  12. TERDIE's Avatar
    Mine is doing the same damn thing.
    09-17-14 10:44 AM
  13. Arriana's Avatar
    I have found I can not pair my z30 with a portable speaker I use.. a JBL Charge.. just since the upgrade to the new os .. grr how to fix?
    09-21-14 12:08 PM
  14. BMCruiser's Avatar
    Haven't noticed any BT streaming or phone issues on 10.3.1130 (Z10) in my car. BlackBerry assistant gives problems though - it connects but doesn't respond to voice commands. Still, as far as I've heard, 10.3.0 isn't intended for Z or Q series devices anyway.

    Posted via CB10
    09-21-14 12:58 PM

Similar Threads

  1. Newbie on the house, wanna test BBM
    By superbo in forum New to the Forums? Introduce Yourself Here!
    Replies: 8
    Last Post: 11-02-14, 08:40 AM
  2. Minecraft 0.9.5 & Z10STL100-3/10.3.0.1154
    By dpw09 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 14
    Last Post: 10-10-14, 03:47 AM
  3. Swipe Up Issues
    By BriniaSona in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 6
    Last Post: 09-06-14, 01:20 AM
  4. Two questions about Blackberry 10 OS and media
    By Zac_AUS in forum BlackBerry Q10
    Replies: 1
    Last Post: 09-05-14, 10:12 PM
  5. 10.3xxx issues on Q10
    By ngacleng in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 3
    Last Post: 09-05-14, 08:43 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD