10-26-15 03:47 PM
83 1234
tools
  1. sbx9900's Avatar
    In settings>info, OS version has changed to 10.3.2.2639, but software release is still 10.3.2226. Update went wrong?
    I have seen this issue in the other thread. It seems that they were able to solve this, but I can't recall how they did. A simple restart may solve the issue. I will post the solution here once I find it.

    Here is the discussion: This issue was posted by Kamika007 although he did not use a blitz. http://forums.crackberry.com/bb10-le...49/index4.html

    Are there others who used this blitz and had the same issue?
    Last edited by sbx9900; 08-30-15 at 07:56 AM.
    08-30-15 07:45 AM
  2. Smokeaire's Avatar
    After updating the Passport OS, Radio and the "three files " all version numbers are correct.

    Sent from my BlackBerry Passport.
    08-30-15 08:00 AM
  3. sbx9900's Avatar
    After updating the Passport OS, Radio and the "three files " all version numbers are correct.

    Sent from my BlackBerry Passport.
    You did not use this blitz though, right?
    08-30-15 08:30 AM
  4. Smokeaire's Avatar
    I tried at first but I think I was doing it wrong. I eventually figured it and loaded it just to see what files I might need updating. Only two, one was Linkedin that I delete every time (should just delete in the Blitz file). So no I did not.
    08-30-15 08:53 AM
  5. shorski's Avatar
    When you use a blitz file to update, you will need to reboot your device again after it updates and reboot itself. This will make SR number to read correctly.
    08-30-15 11:36 AM
  6. jafobabe's Avatar
    When you use a blitz file to update, you will need to reboot your device again after it updates and reboot itself. This will make SR number to read correctly.
    ^^^^^ This... And let it rest for awhile to finish indexing
    08-30-15 01:23 PM
  7. vegaBB's Avatar
    Downloaded, installed, works perfectly
    Thanks

    Passport/ 10.3.2.2639
    koolaje likes this.
    08-30-15 03:15 PM
  8. lcgoldman's Avatar
    Woo Hoo!! Downloading now! The drought is OVAH!
    kthhrrsn likes this.
    08-30-15 04:30 PM
  9. lcgoldman's Avatar
    Just five files installed... rebooted... one hard reset for good measure... and let's let the fun begin anew!
    08-30-15 05:55 PM
  10. filanto's Avatar
    Double typing should be fixed (somewhat) on the Passport, that's the only noticeable one so far.
    Now if I could get the quality of the flick text to be like 10.2. I'm at my wit's end with the substitutions my phone does. It would be nice to be able to tune the phone to each user's typing

    Posted via CB10
    mrjmc99 and Rustybronco like this.
    08-30-15 08:11 PM
  11. chrisru's Avatar
    ^^^^^ This... And let it rest for awhile to finish indexing
    I did reboot and let it sit 30 minutes and shows older SW #. I guess I will leave it and assume I updated.

    Posted via CB10
    08-31-15 02:02 PM
  12. kaanalpturk's Avatar
    Android apps' notifications are not opening on Hub

    Posted via CB10
    08-31-15 05:31 PM
  13. kaanalpturk's Avatar
    Android apps' notifications are not opening on hub

    Posted via CB10
    08-31-15 05:31 PM
  14. James Blight's Avatar
    Sashesi keeps failing / losing connection with my passport part way through this update. Weird. Anyone have this happen?

    The USB window on the phone disappears and the transfer window on my PC just hangs up.

     Red Passport on OS 10.3.2.2339 / SR 10.3.2.2226
    08-31-15 06:10 PM
  15. koolaje's Avatar
    Installed, OS and SW number updated correctly. Haven't tested android apps yet.
    08-31-15 08:54 PM
  16. rebroker2009's Avatar
    Thanks for the Blitz!!!!!

    Blackberry Passport running 10.3.2.2639
    08-31-15 09:01 PM
  17. cukierkas's Avatar
    how does it runs on z30?
    does it true, that android notification doesn't opens in the hub?

    thanks in advance.
    09-01-15 08:36 AM
  18. conite's Avatar
    how does it runs on z30?
    does it true, that android notification doesn't opens in the hub?

    thanks in advance.
    No issues. Notifications are still fine.

    PassportSQW100-4/10.3.2.2639
    Last edited by conite; 09-01-15 at 12:30 PM.
    cukierkas likes this.
    09-01-15 10:19 AM
  19. yhamaie's Avatar
    how does it runs on z30?
    I am pleased to report that It runs very smoothly on my Z30.

    Posted via CB10
    Last edited by yhamaie; 09-01-15 at 01:22 PM.
    cukierkas likes this.
    09-01-15 11:05 AM
  20. yobil's Avatar
    STL 100-1 Z10

    Runs good and I could say it's better than my previous leaks as I came straight from 10.2. Blend is working.

    Posted via CB10
    09-01-15 11:18 AM
  21. anon(55900)'s Avatar
    Not related to actual blitz, I recently put windows 10 on my PC and had to reinstall sachesi but there was a dll missing, Web search gave me several download spots for the dll, download it then place it inside the extracted sachesi folder. When you start sachesi you'll get the message with the complete dll name.
    09-01-15 01:23 PM
  22. ppeters914's Avatar
    I am pleased to report that It runs very smoothly on my Z30.

    Posted via CB10
    What, not buttery smooth?

    Posted via CB10 / AT&T /Z10 STL100-3 /10.3.2.2239
    09-01-15 04:31 PM
  23. FCSC's Avatar
    Not related to actual blitz, I recently put windows 10 on my PC and had to reinstall sachesi but there was a dll missing, Web search gave me several download spots for the dll, download it then place it inside the extracted sachesi folder. When you start sachesi you'll get the message with the complete dll name.
    I had the same issue download and install adobe Reader, restart and sachesi will work.

    Posted via CB10
    09-01-15 05:46 PM
  24. cdnrower's Avatar
    Has anyone with a Z30 Blitzed with this version have the device stop and keep rebooting? I just had that happen this morning and had to power off then boot up again which brought it back. Wasn't the bat as it was nearly 100%.

    Via CB10 with Z30 10.3.2.2639
    09-03-15 10:26 AM
  25. Kaye_max008's Avatar
    Uh boy, it didn't work on my Z10 and Z3 I guess the one I downloaded from Mega is corrupt, Sachesi says "None of the files could be installed"

    Guess Autoloader will do

    Posted via CB10
    09-04-15 06:32 PM
83 1234

Similar Threads

  1. Slider: first PKB with Android OS
    By BB_PP in forum Rumored Devices
    Replies: 20
    Last Post: 09-08-15, 05:22 PM
  2. Replies: 4
    Last Post: 08-29-15, 03:28 PM
  3. Replies: 0
    Last Post: 08-29-15, 05:19 AM
  4. Replies: 2
    Last Post: 08-29-15, 03:13 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD