06-19-15 06:49 PM
33 12
tools
  1. Paul86's Avatar
    What's the difference between 10.3.2.2204 & 10.3.2.798? Which one is higher?

    Posted via CB10
    10.3.2.2204 is the latest build

    Posted via CB10
    06-15-15 09:24 PM
  2. Spida_J's Avatar
    Okay so which link is for the Z10-100-3?.. sorry I just wanna download the right thing since such a huge file, lil bit confused

    Posted via CB10
    06-16-15 03:21 AM
  3. jdesignz's Avatar
    Okay so which link is for the Z10-100-3?.. sorry I just wanna download the right thing since such a huge file, lil bit confused

    Posted via CB10
    Download this if you don't need STL100-1 or Z3:
    https://mega.co.nz/#!1ssTWITR!Xz1r8w...rQ9RHuk2HuO9CA

    Pasaporte Pilipinas | SQW100-1/10.3.2.2204
    Spida_J and Paul86 like this.
    06-16-15 03:22 AM
  4. revtech's Avatar
    I don't see a "findings" thread for this, probably because there's not much new, but since going from 798 to this my BeWeather app is being funky . . Is that possible, or maybe it's just coincidence and it's something else?

    Posted via CB10
    06-16-15 07:13 AM
  5. conite's Avatar
    I don't see a "findings" thread for this, probably because there's not much new, but since going from 798 to this my BeWeather app is being funky . . Is that possible, or maybe it's just coincidence and it's something else?

    Posted via CB10
    My BeWeather seems to be behaving normally.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204
    revtech likes this.
    06-16-15 07:16 AM
  6. revtech's Avatar
    My BeWeather seems to be behaving normally.

    Z30STA100-5/10.3.2.2204
    Thanks, must be some trouble with my local stations then, won't give me options to choose a station. . .

    Posted via CB10
    06-16-15 10:56 AM
  7. Tucker Goodrich's Avatar
    Verizon Q10. Installed yesterday.

    This is a great update. No issues for me so far, resolved a bunch of annoying Android run-time issues that have been getting worse with time. Everything is snappier.
    Paul86 likes this.
    06-16-15 02:21 PM
  8. jose_trevizo's Avatar
    Tried to load this onto my AT&T Passport with no luck. Used sachesi, everything went smooth up until it reboot. Passport started up and the only thing that changed was the radio. Did the blitz a second time and OS still didn't take. Any help would be greatly appreciated.

    Posted via CB10
    06-19-15 06:49 PM
33 12

Similar Threads

  1. Z 10 battery problem
    By milmar95 in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 06-14-15, 05:03 PM
  2. Downgrade from 10.3.2.2204 to 10.3.1.2576
    By snoop tiger in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 12
    Last Post: 06-13-15, 07:18 PM
  3. OS 10.3.2 update
    By frank Ero in forum Ask a Question
    Replies: 5
    Last Post: 06-13-15, 04:54 PM
  4. Instagram notifications all of the sudden in the hub
    By FranRamos in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 06-13-15, 04:27 PM
  5. Can I get a link to autoloader 10.3.1.2582?
    By CrackBerry Question in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 4
    Last Post: 06-13-15, 12:21 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD