02-12-16 12:46 PM
518 ... 1516171819 ...
tools
  1. Legal Eagle's Avatar
    It would have been the last thing you read before posting yourself
    That's always assuming that people can be bothered to read !!!

    Hell of a lot easier just asking to be spoon fed.

    What next, can someone please come to my house and install the OS for me ???
    12-09-14 09:09 AM
  2. jemol1z's Avatar
    can someone plss help me with the link for z10 stl-100-1 O.S 10.3.1.1154 AUTOLOADER..plssss
    12-09-14 09:11 AM
  3. Legal Eagle's Avatar
    can someone plss help me with the link for z10 stl-100-1 O.S 10.3.1.1154 AUTOLOADER..plssss
    2 people already have, read the thread.
    12-09-14 09:19 AM
  4. jzajac's Avatar
    can someone plss help me with the link for z10 stl-100-1 O.S 10.3.1.1154 AUTOLOADER..plssss
    No.

    Just checking, did you read that? If so, read the post right above the first time you posted to find the autoloader for every device type.

    Posted via CB10
    Legal Eagle likes this.
    12-09-14 09:34 AM
  5. Chris Degroote's Avatar
    can someone plss help me with the link for z10 stl-100-1 O.S 10.3.1.1154 AUTOLOADER..plssss
    moody likes this.
    12-09-14 10:25 AM
  6. jemol1z's Avatar
    a link to download z10-stl-100-1 os10.3.1.1154 autoloader
    12-09-14 10:49 AM
  7. Chris Degroote's Avatar
    a link to download z10-stl-100-1 os10.3.1.1154 autoloader
    https://drive.bitcasa.com/send/vn0m_...2KnTO70UWttl5e
    and now this question should not come back
    12-09-14 12:08 PM
  8. Legal Eagle's Avatar
    and now this question should not come back
    I wish I shared your faith.

    If you feed these idiots links they will never bother to look for themselves.

    You are making a rod for our collective backs by giving in to them.
    12-09-14 12:18 PM
  9. ppeters914's Avatar
    Sorry, but it seems the number of "I can't read" or "I'm too lazy to read" questions from STL100-1 users is greater than all the other models.

    What's up with that?

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    12-09-14 12:21 PM
  10. jemol1z's Avatar
    the link tells me page cannot be found so plss get me another link plssBlackBerry links and autoloaders SR10.3.1.747 (OS:10.3.1.1154 + Radio:10.3.1.1155)-c.pngClick image for larger version. 

Name:	c.png 
Views:	2312 
Size:	273.4 KB 
ID:	319657
    12-09-14 12:21 PM
  11. ppeters914's Avatar
    I wish I shared your faith.

    If you feed these idiots links they will never bother to look for themselves.

    You are making a rod for our collective backs by giving in to them.
    ^^^^THIS!

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    Legal Eagle likes this.
    12-09-14 12:22 PM
  12. jzajac's Avatar
    the link tells me page cannot be found so plss get me another link plssClick image for larger version. 

Name:	c.png 
Views:	2312 
Size:	273.4 KB 
ID:	319657Click image for larger version. 

Name:	c.png 
Views:	2312 
Size:	273.4 KB 
ID:	319657
    Did you go to post #150 like I told you? The link works fine.

    Posted via CB10
    12-09-14 12:34 PM
  13. jzajac's Avatar
    Sorry, but it seems the number of "I can't read" or "I'm too lazy to read" questions from STL100-1 users is greater than all the other models.

    What's up with that?

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    Funny, I had the same thought.

    Posted via CB10
    12-09-14 12:34 PM
  14. Legal Eagle's Avatar
    AND TO SAVE ANYONE ELSE ASKING FOR LINKS USE THE OS ARCHIVE STICKY AT THE TOP OF THIS FORUM

    http://forums.crackberry.com/bb10-le...rchive-943672/

    If it ain't in there it doesn't exist.
    jzajac, zephyr613 and moody like this.
    12-09-14 12:35 PM
  15. Chris Degroote's Avatar
    Agree, but I just was hoping to never see this stupid question again. It seems that he really can not read, because he has not seen yet that he has to install google chrome or firefox.
    12-09-14 12:36 PM
  16. carizma's Avatar
    The call log details in previous OS versions of 10.3 showed calling history for 30 days but OS 10.3.1.1154 manages the details for only three to four days (about 100 entries). Has anybody else experienced the same?
    12-10-14 05:09 AM
  17. Legal Eagle's Avatar
    The call log details in previous OS versions of 10.3 showed calling history for 30 days but OS 10.3.1.1154 manages the details for only three to four days (about 100 entries). Has anybody else experienced the same?
    Had the issue after install, did a reboot, full call history reappeared and has been fine since.
    12-10-14 05:14 AM
  18. carizma's Avatar
    I too did a reboot but nothing has happened. Could it be some other problem then?
    12-10-14 06:04 AM
  19. Ruslan Botsyurko's Avatar
    Are you always connected to your mobile network.
    On 1016 I missed calls randomly, because my phone was set to 3 and 4 G but the 4G network in my area is weak and sometimes the signal drops. I set my mobile network on 2 and 3G and everything was running fine.

    Posted via CB10
    It's not a network problem, the calls themselves connect just fine, I'm usually in a strong 3G network area, it just the ringtone. Now it improved that I can at least hear the first second of the ringtone when someone calls and then it goes silent.
    Anyway thanks for your help, I'll wait if any new leak comes out this weekend and if not, reload the same OS. Thanks to all

    Posted via CB10
    12-10-14 03:24 PM
  20. Chris Degroote's Avatar
    It's not a network problem, the calls themselves connect just fine, I'm usually in a strong 3G network area, it just the ringtone. Now it improved that I can at least hear the first second of the ringtone when someone calls and then it goes silent.
    Anyway thanks for your help, I'll wait if any new leak comes out this weekend and if not, reload the same OS. Thanks to all

    Posted via CB10
    i think that's gonna be your only option, reload the os. I have no problems with 10.3.1.1154
    12-10-14 03:53 PM
  21. ppeters914's Avatar
    Ring tones: come and go for me, too.

    Call log: goes back forever, but only shows number. No Contact name or pic.

    Posted via CB10 / AT&T / Z10 STL100-3 / 10.3.1.1154
    12-10-14 04:18 PM
  22. lewdvig's Avatar
    Thanks for bringing it back on topic.
    My z30 is for personal use so I am going to try this 10.3 and get in on the buggy fun.
    12-10-14 05:25 PM
  23. Chris Degroote's Avatar
    Did you go to post #150 like I told you? The link works fine.

    Posted via CB10
    Not any more. Bitcasa don't work any more for me.
    12-11-14 12:09 PM
  24. jzajac's Avatar
    Not any more. Bitcasa don't work any more for me.
    Links are working for me...

    Posted via CB10
    D_Way likes this.
    12-11-14 01:02 PM
  25. Chris Degroote's Avatar
    Links are working for me...

    Posted via CB10
    i get an error 2550 from bitcasa, gonna reinstall bitcasa again.
    12-11-14 02:03 PM
518 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. WTS: PENDING: Verizon BlackBerry Z30.
    By brdl04 in forum The Marketplace - Buy, Sell & Trade
    Replies: 14
    Last Post: 12-01-14, 07:39 AM
  2. Why won't BlackBerry Link start anymore?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 3
    Last Post: 11-28-14, 01:35 PM
  3. BlackBerry Blend cant connect to my Android Tablet.
    By xxjavaxx2001 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-24-14, 01:47 PM
  4. [Not the] Official OS 10.3.1.1151 on Z30
    By Ibegbulem Onyebuchi in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 8
    Last Post: 11-24-14, 11:14 AM
  5. manage apps and internet connections
    By andreilupen in forum BlackBerry Q10
    Replies: 0
    Last Post: 11-24-14, 10:23 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD