1. vicky_235235's Avatar
    BlackBerry Link not detecting z10 stl 1 on os 10-3-1-1154. Anybody know how to connect it???

    Posted via CB10
    12-21-14 11:01 AM
  2. balenax's Avatar
    tried to uninstall link, reboot, reinstall link then connect the phone again? or another usb cable? or another usb port on your computer?
    12-21-14 11:02 AM
  3. vicky_235235's Avatar
    Link was workin yesterday today its not working!! Can it be problem with os??

    Posted via CB10
    12-21-14 11:07 AM
  4. balenax's Avatar
    Link was workin yesterday today its not working!! Can it be problem with os??

    Posted via CB10
    can be a lot of things. maybe your cable broke, your link installation went ape, your windows has problems, the usb port might be fried. try and see. first reboot the pc and do a hard reset on the phone and try to use the cable in another port. if its not working and you have an extra cable try it. if it's not working do the uninstall/ reinstall thingie. should do it.
    12-21-14 11:10 AM
  5. vicky_235235's Avatar
    Okkk

    Posted via CB10
    12-21-14 11:10 AM
  6. vicky_235235's Avatar
    Its Not working
    not even autoloader detecting it!!

    Posted via CB10
    12-21-14 11:36 AM
  7. vicky_235235's Avatar
    Get a pop up driver installed successfully!! But nor link connects it nor auto loader

    Posted via CB10
    12-21-14 11:37 AM
  8. glimer4's Avatar
    Reboot your pc

    Posted via CB10
    12-21-14 11:42 AM
  9. vicky_235235's Avatar
    Done reboot
    Have two z10's
    One with os 10.3.0.1154
    And other with os 10.3.1.1154

    Posted via CB10
    12-21-14 11:59 AM
  10. vicky_235235's Avatar
    Any update for BlackBerry link???

    Posted via CB10
    12-21-14 11:59 AM
  11. Christophe Piquemal's Avatar
    I had one update maybe a week ago.

    Can you at least launch Link to verify if there is any update?

    I don't have any problem (except slow Link launch and slow backup) but I'm on an official OS... maybe a problem with the leak?
    12-22-14 03:38 PM
  12. n8tiveg's Avatar
    Have a problem with one of my computers I'm on the latest os it works on one computer but not the one I use more. When I check my device manager it seems my drivers got corrupted have you checked your drivers on your pc yet

    Posted via CB10
    12-22-14 09:32 PM
  13. anon(9208252)'s Avatar
    Download blend, the drivers in there are newer.

    Posted via CB10
    12-22-14 09:47 PM

Similar Threads

  1. Will the BlackBerry Classic freeze like my Torch 9800?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 4
    Last Post: 12-27-14, 12:55 PM
  2. How do I track my data usage on BlackBerry 10?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-14, 10:32 AM
  3. Can I install a verizon screen on my STA 100--5 z30?
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 12-21-14, 09:20 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD