1. smartmax83's Avatar
    After upgrading my z10 to 2789 my BlackBerry assistant stopped voice response
    Anyone knows what's wrong with this?
    Any helps will be appreciated

    Posted via CB10
    11-09-15 03:56 AM
  2. Rodney Wilder's Avatar
    After upgrading my z10 to 2789 my BlackBerry assistant stopped voice response
    Anyone knows what's wrong with this?
    Any helps will be appreciated

    Posted via CB10
    Happened to a few people. I assume you did autoloader or sachesi blitz?

    Posted via CB with my Passport to productivity
    11-09-15 07:07 PM
  3. djsvet's Avatar
    It happens to me all the time, on and off. I have not found permanent fix.

    Posted via CB10
    11-09-15 08:17 PM
  4. Bonsaibo's Avatar
    It happens to me all the time, on and off. I have not found permanent fix.

    Posted via CB10
    Yeah. No permanent fix here either. If I get it to work, a day or two later, not working again. No rhyme or reason.
    11-09-15 08:21 PM
  5. djsvet's Avatar
    That sukcs. Otherwise if it works it isn't bad.

    Posted via CB10
    11-10-15 08:28 PM
  6. d3rd's Avatar
    From within the Assistant app, swipe down and under settings, try changing language to something other than what you had before. Then put back. Afterwards, do a reboot and it should be back to normal again. Not saying that this will work for everyone, but it did for me.


    Posted via CB10
    11-14-15 10:22 PM
  7. djsvet's Avatar
    From within the Assistant app, swipe down and under settings, try changing language to something other than what you had before. Then put back. Afterwards, do a reboot and it should be back to normal again. Not saying that this will work for everyone, but it did for me.


    Posted via CB10
    It works, but then 2 days later it (or random) it fails again.

    Posted via CB10
    11-16-15 01:11 AM
  8. Bonsaibo's Avatar
    It works, but then 2 days later it (or random) it fails again.

    Posted via CB10
    Yes. I agree. It never sticks.
    11-16-15 04:13 PM
  9. Just Giver's Avatar
    I was shocked this morning when BlackBerry Assistant asked me what I wanted to do.

    It hasn't worked for the longest time, while in the BB10 Beta Program I've reported this two builds ago.

    I tried everything and almost brought my self to wiping the phone as my Z10 with the same 10.3.2.2639 was functioning.

    So the only thing I did was that I deleted Waze as the update booked it. I also deleted the Waze directory misc/android/waze or the re-install wouldn't work. I also deleted NOVA and rebooted device. Once reboot was completed and installed Waze, back on the road.

    Went to use BlackBerry Assistant to place a call and expected the silence treatment and there she was, by my side all day. I was not able to safely check new message and respond to them while keeping my eyes on the road.

    Posted via CB10
    11-18-15 08:21 PM
  10. Bonsaibo's Avatar
    No Waze here. Very tough to figure out with certainty.
    11-19-15 09:24 AM
  11. djsvet's Avatar
    Assistant was working fine. Restarted the phone, assistant went mute.

    Posted via CB10
    11-23-15 08:51 AM
  12. lawrencecar's Avatar
    i am currently on 2789 and i have no " what do you want to do" either. I don't recall what version it stopped working. None of the temp fixes worked for me... ..
    11-23-15 12:17 PM
  13. Just Giver's Avatar
    Almost going on a week and still working as it should.

    Posted via CB10
    11-24-15 08:49 PM
  14. Bonsaibo's Avatar
    Almost going on a week and still working as it should.

    Posted via CB10
    Me too, and I did nothing to make it work. It just started working, just like it stopped working all by itself. Gremlins!
    11-24-15 08:58 PM
  15. Just Giver's Avatar
    When did it start working for you?

    Posted via CB10
    11-24-15 08:59 PM
  16. Bonsaibo's Avatar
    Maybe a week. Can't recall exactly, but recently.
    11-25-15 03:03 PM
  17. Rodney Wilder's Avatar
    I fixed mine by changing language. Waiting a few minutes, rebooting phone, then changing language back to what I wanted. Been working ever since, even after multiple reboots.
    Definitely agree voice assistant in 10.3.2 has been twitchy though.

    Posted via CB with my Passport to productivity
    11-27-15 10:59 PM
  18. smartmax83's Avatar
    I guess I have found the solution, this is what I have done to bring the voice sound back :

    1. Changed the language to Deutch
    2. Removed all the assistant search options
    3. Disabled the assistant completely
    4. Restart with holding up+down
    Voila done


    Posted via CB10
    12-02-15 01:33 AM
  19. StevenChoi's Avatar
    It was not working with 2789 but after blitz with 2813, it works now.

    FORGET IT: After a while, it lost it's voice again.

    Posted via CB10
    Last edited by StevenChoi; 12-15-15 at 06:29 PM.
    12-02-15 10:48 AM

Similar Threads

  1. BlackBerry Camera on Priv?
    By Jonathank in forum Ask a Question
    Replies: 7
    Last Post: 11-28-15, 03:32 PM
  2. Celebreties and the BlackBerry Priv?
    By jbfair728 in forum BlackBerry Priv
    Replies: 11
    Last Post: 11-23-15, 03:33 AM
  3. Is BlackBerry now a 'toy'?
    By cribble2k in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 23
    Last Post: 11-09-15, 09:26 PM
  4. How can I get snapchat working on my BlackBerry Z10?
    By CrackBerry Question in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 11-08-15, 11:22 PM
  5. BerryFlow Upstream Podcast - BlackBerry Priv Review
    By CrackBerry News in forum CrackBerry.com News Discussion
    Replies: 0
    Last Post: 11-08-15, 11:00 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD