1. 1magine's Avatar
    Do not seem to be able to connect to BES on 10.3.0.1052. Is anyone on a BES running this OS?
    08-21-14 06:53 PM
  2. asifj's Avatar
    I want to know this as well. Good thing I didn't load this OS yet

    Posted via CB10
    08-21-14 07:21 PM
  3. 1magine's Avatar
    No resolution yet. May try on my Z10. But on my Z30 no luck. Quite a bit of a f-up if it made it carrier testing and it is an OS bug preventing activation on a BES.
    08-21-14 07:44 PM
  4. llamax's Avatar
    I may roll the dice on my Z10, tonight.
    08-21-14 07:51 PM
  5. 1magine's Avatar
    You are on a BES? Then please let me know what happens. I made my own autoloader and am wondering if perhaps I made an error and that's the issue. Downloading the one someone else made up on MEGA now, so hopefully that one works.
    08-21-14 07:54 PM
  6. 1magine's Avatar
    Just tried the Global Z30 autoloader from Mega. Same Error SCEP Profile is invalid. Trying Z10. I may get real emotional if it will not connect, I love this OS. I'm hoping someone else on BES has connected no problem and it is some weird issue with my BES10 server.
    08-21-14 08:20 PM
  7. 1magine's Avatar
    Activation did not work on Z10 either same error in same place. There must be someone on a BES who has tried to load this OS?
    08-21-14 08:27 PM
  8. 1magine's Avatar
    Nobody? Hey Admin - maybe we can rename thread to something like "1052 can't connect to BES"
    08-21-14 10:36 PM
  9. asifj's Avatar
    Anyone has solution for this. I really want to try this OS but BES is must for me

    Posted via CB10
    08-22-14 11:34 AM
  10. mooda's Avatar
    i just did the non destructive update. my bes account stayed active so that seems to be a decent work around for now
    08-22-14 03:04 PM
  11. ATV_Hightower's Avatar
    I did a full wipe and install and my BES is working.
    BES SCEP Profile Error on .1052-img_20140822_220803.png

    Posted via CB10
    08-22-14 03:08 PM
  12. asifj's Avatar
    Can you guys please share Mega link for non Verizon Z30 you use and BES working

    Posted via CB10
    08-22-14 04:19 PM
  13. ATV_Hightower's Avatar
    I downloaded all files from sachesi and made my own autoloader, but I'm sure the autoloaders offered here at crackberry will work fine.
    Since I'm doing a security wipe after installing a new OS I don't have any problems. I'm doing this since the early 10.2.1.xxx versions and for me it is the best way to get a full running system. Without the security wipe I often had some of the problems that are mentioned in this forums. I don't know why but a security wipe seems to stabilise the whole system.

    Posted via CB10
    08-23-14 03:08 AM
  14. 1magine's Avatar
    If you have connected to a BES - please advise what device and carrier you are using.
    Wipe installed; sic wipe installed; installed and security wiped - tried both Verizon and non Verizon autoloaders; made my own auto-loaders. All same thing. Using a Verizon Z30. If you have connected to a BES - please advise what device and carrier you are using.
    08-23-14 12:01 PM
  15. ATV_Hightower's Avatar
    Z10 (STL100-2)
    T-Mobile Germany

    Posted via CB10
    08-23-14 07:09 PM
  16. mooda's Avatar
    Z30 STA-5 Nondestructive load. Connected to BES no issues.

    Z10 STL-3 autoloader after wipe secp issue

    Posted via CB10
    08-23-14 11:13 PM
  17. 1magine's Avatar
    Issue is still present in 1154. It may have to do with Verizon radio, or version the Bes server is running. Don't know. But it seems like 10.3 must be non-destructively sideloaded after connected to BES.
    09-05-14 10:23 PM

Similar Threads

  1. Tab key on 9330
    By CrackBerry Question in forum Ask a Question
    Replies: 1
    Last Post: 10-14-14, 08:06 PM
  2. Does WhatsApp work on 10.3.0.1052?
    By Samuele1996 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 5
    Last Post: 08-28-14, 03:23 PM
  3. Video Play while on Call?
    By sakisZ10 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 4
    Last Post: 08-22-14, 03:43 PM
  4. 10.2.1.3247 to 10.3.0.1052 question
    By xXXXMELLORXXXx in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 10
    Last Post: 08-22-14, 01:09 AM
  5. 10.3.0.1052 - Anybody could load Snap?
    By Ertank in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 16
    Last Post: 08-21-14, 10:57 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD