01-19-14 09:58 PM
3,598 ... 8384858687 ...
tools
  1. Pdinos3's Avatar
    Thanks for the info, tried it... still errors out.

    "Info: Action: Install
    Info: File size: 16528380
    Info: Installing ...
    Info: Processing 16528380 bytes
    actual_dname::
    actual_id::
    actual_version::
    result::failure 881 no debug token found"
    Is it an old token. Has it been reactivated. I don't know. Maybe make a new one using sascha's app and try chrome again. Or ddpb. I was getting an error with ddpb. I ended up loading 810 android runtime bars and have candy crush instagram and vine all working no debug token necessary even though I have one installed

    Posted via CB10 Rockin a Z10 on 10.2.0.1047 Leaked by the brilliant Elite Team!
    Brandon8ch likes this.
    08-04-13 12:57 PM
  2. Pdinos3's Avatar
    That means there is no debug token installed on your device.

    Install the token first and then install the app

    SQN100-3/10.2.0.1047
    Wow I thought he was asking how to side load the debug token. Alrighty then


    Posted via CB10 Rockin a Z10 on 10.2.0.1047 Leaked by the brilliant Elite Team!
    08-04-13 12:59 PM
  3. Xtower#AC's Avatar
    Btw I searches thru almost page by page about Verizon and didn't find so I decided to ask cuz lot of times (which I actually saw other leaks) once someone asked about Verizon everybody (at least a lot) who installed it on Verizon poped in with an answer so I decided to try it here cuz I really want to know!

    Posted via CB10 ~ Follow me on Twitter @TheNewsHQ for all news as it happens ~
    I installed on my VZW Z10; at first it wasn't a fun time, couldn't create accounts, couple other issues, like batter going from showing full charge to 50%... I did a security wipe and ran setup again, working great now; battery life seems as good or better than all the other installs I've had; including the original (and apparently VZW's favorite), 10.0.90 (if I remember the number correctly). Bottom line: other than the Android run time app on some .bar files not working as it did in .810, this is a great install so far. Hope this helped.
    Last edited by xtower; 08-04-13 at 04:41 PM.
    08-04-13 12:59 PM
  4. toobs623's Avatar
    Oh, so I can't? Can I put 10.2 on my Bold 9000, then, to test it?



    ...oh so this is what it feels like to ask obviously asinine questions without searching. hmm...


    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    Lol had to try it out for yourself?

    Posted via CB10
    08-04-13 01:03 PM
  5. SmartzBerry's Avatar
    Hello.. I need some serious help here. I tried to install the leak 2 ways.

    I used the autoloader and got a blinking red light.

    I side loaded the bar files after restoring my device to 10.1 and the hub was missing. I don't know what I'm doing wrong!!! Using the Z10 STL100-3.

    Posted via CB10
    Last edited by SmartzBerry; 08-04-13 at 01:15 PM.
    08-04-13 01:03 PM
  6. rav813's Avatar
    Lol had to try it out for yourself?

    Posted via CB10
    Seemed like the "in" thing to do, so I figured I'd give it a shot

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    toobs623 likes this.
    08-04-13 01:05 PM
  7. Pdinos3's Avatar
    Seemed like the "in" thing to do, so I figured I'd give it a shot

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    How can I download this on my commodore vic 20. Do I need boot camp? Lol this is fun!

    Posted via CB10 Rockin a Z10 on 10.2.0.1047 Leaked by the brilliant Elite Team!
    rav813 likes this.
    08-04-13 01:08 PM
  8. niceup's Avatar
    Instagram not working after 10.2 install.

    I tried what was suggested earlier in this thread quoted below:
    This worked for me when I had 10.1 but does not work for me now that I have upgraded.

    Any suggestions please? This may be a 10.2 killer for me. I have some other minor bugs (google voice not loading, 2 email accounts not loading and saving, fb not integrating in hub) that I can live with.
    Been working on this all day with no results.
    After loading Instagram 4.2 it says "incompatible device" and 3.4 says "initializing..please wait" but never loads"
    I have both installed on my device.

    What should I try next?
    Thanks

    Forgot to mention..Instagram 4.2 actually worked the first time loading it after upgarding, but never worked since.

    "This method was taken from leadsfan13 using the Sideload Method with DDPB.
    And thank you r3m00r3 and AkashRuhela for confirming!

    Remember to download the new version of instagram here 4.0:
    https://www.dropbox.com/s/j1th2j0xlu...0.0.241035.bar


    1. Log out of your instagram
    2. Uninstall/delete any instagram app on your phone
    3. Install Instagram version 4.0 and wait til it says incompatabile etc.
    4. Dont uninstall/delete version 4.0 BUT load in ver 3.43 (it will ask you to sign in but thats the old version dont sign in)
    5. Uninstall/delete version 4.0
    6. Install/reload version 4.0 and tah dahh!!"
    08-04-13 01:08 PM
  9. ezapper2's Avatar
    if i install this new leak, will i be able to make/receive phone calls on my Q10? i read posts saying i was unable to...is this true?
    That's on older leaks.
    This is the best bb10 OS ever.

    Everyone should be on it

    Z10_10.2.0.1047
    08-04-13 01:12 PM
  10. ezapper2's Avatar
    I tried on 3 separate occasions to Install Instagram, keeps coming up with an error in the Debug token. Not sure why, any ideas?

    Edit:

    Error message when I try to install the debug token:

    ::failure 500 invalid action install_2

    Error message when I try to install Instagram:

    ::failure 881 no debug token found
    Install your debug token using Chrome extension

    Z10_10.2.0.1047
    08-04-13 01:14 PM
  11. currentodysseys's Avatar
    A request please: If anyone has at least 2 gmail accounts set up and after a restore on the 10.2 version is experiencing any problems in validating either account please do pm me. I have tried most of the possible solutions at hand and cannot resolve this, one account keeps not being able to either connect or be able to delete them. I need to know if it has to do with my particular case or if this is something other people are experiencing.

    On a side note, once you have experienced 10.2....... there is no going back. It is way more awesome than the 10.1 versions. it simply ROCKS!

    Thanks guys!
    08-04-13 01:15 PM
  12. SmartzBerry's Avatar
    Hello.. I need some serious help here. I tried to install the leak 2 ways.

    I used the autoloader and got a blinking red light.

    I side loaded the bar files after restoring my device to 10.1 and the hub was missing. I don't know what I'm doing wrong!!! Using the Z10 STL100-3.

    Posted via CB10
    08-04-13 01:17 PM
  13. Kris Simundson's Avatar
    Hello.. I need some serious help here. I tried to install the leak 2 ways.

    I used the autoloader and got a blinking red light.

    I side loaded the bar files after restoring my device to 10.1 and the hub was missing. I don't know what I'm doing wrong!!! Using the Z10 STL100-3.

    Posted via CB10
    You should probably change your username then

    Any ways, did you download the proper loader for your device?
    saxxman likes this.
    08-04-13 01:18 PM
  14. SmartzBerry's Avatar
    You should probably change your username then

    Any ways, did you download the proper loader for your device?
    Don't be a ******. It's counter productive.

    Yes I downloaded the proper files. I can read and following instructions thanks.

    I used Sachbar to side load the bar files. Someone else on this thread had the same issue.

    Posted via CB10
    08-04-13 01:21 PM
  15. DisturbedRocks31's Avatar
    Yeah... can't use headphones on my Dev C...

    How do I downgrade to the official OS??! :O
    08-04-13 01:22 PM
  16. Xtower#AC's Avatar
    Sorry. I tried reply with quote. Didn't go. For the chrome extension way search in Google Chrome for PlayBook extension or something. It's another way of side loading. A good way to remove junk too. As for the serious comment it was for the guy who asked to go back to 7.1

    Posted via CB10 Rockin a Z10 on 10.2.0.1047 Leaked by the brilliant Elite Team!
    Based on his signature and number of posts; I'm thinking he wasn't serious
    rav813 likes this.
    08-04-13 01:24 PM
  17. FUNKYJASPER2's Avatar
    hey i downloaded all the stuff i need but now im stuck, i dont know how to install the new os onto my z10 help?
    08-04-13 01:24 PM
  18. rolltide78's Avatar
    Is anyone experiencing a blank hub initially upon unlock? I peek into it and see nothing but the heading. A few minutes later it's there.

    Posted via CB10
    08-04-13 01:27 PM
  19. Kris Simundson's Avatar
    Don't be a ******. It's counter productive.

    Yes I downloaded the proper files. I can read and following instructions thanks.

    I used Sachbar to side load the bar files. Someone else on this thread had the same issue.

    Posted via CB10
    How's it counter productive? I still am trying to help, just pointing out the flaw.

    And I meant did you download the proper autoloader? You can't use Sachibar/Sachesi to load these files unless your already on 810
    jerryeight likes this.
    08-04-13 01:28 PM
  20. Kris Simundson's Avatar
    Is anyone experiencing a blank hub initially upon unlock? I peek into it and see nothing but the heading. A few minutes later it's there.

    Posted via CB10
    You talking about upon reboot of device?
    08-04-13 01:29 PM
  21. Kris Simundson's Avatar
    hey i downloaded all the stuff i need but now im stuck, i dont know how to install the new os onto my z10 help?
    This isn't directed at you in anyway, but just more of a way for me to get the video out there

    PowderJockey likes this.
    08-04-13 01:30 PM
  22. ARWestenberger's Avatar
    So I just wanted to add that my batter life has been way better on this build than on 810. Really enjoying it thus far.

    BlackBerry Z10 | Verizon | 10.2.0.1047
    08-04-13 01:37 PM
  23. SmartzBerry's Avatar
    How's it counter productive? I still am trying to help, just pointing out the flaw.

    And I meant did you download the proper autoloader? You can't use Sachibar/Sachesi to load these files unless your already on 810
    Cracking a joke on my username is counter productive. It was corny.

    Should I go to 810 then upgrade from there? The autoloader isn't working right on my computer it seams. Can I go to 810 using Sachbar or will I have to use an autoloader to go to 810.



    Posted via CB10
    08-04-13 01:38 PM
  24. kwm1337's Avatar
    From your response, you are showing how small you really are.
    I am indeed short than my peers but not where it counts...
    08-04-13 01:38 PM
  25. kwm1337's Avatar
    What?

    Posted via CB10
    Just tell me how does that make you feeeeel???
    08-04-13 01:40 PM
3,598 ... 8384858687 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.4181 update has been so frustrating
    By Aizo83 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 14
    Last Post: 08-23-13, 04:26 PM
  2. Running auto loader for 10.2
    By Nobst in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 08-11-13, 02:05 AM
  3. What is the Latest App Count for BB10?
    By robot_ca in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-13, 12:06 AM
  4. Transfers in 10.1.0.4181
    By sefreak in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD