01-19-14 09:58 PM
3,598 ... 7071727374 ...
tools
  1. r0v3rT3N's Avatar
    Thank You for your response. Also, I heard that there was a reader mode (not on the browser) that reads out what ever you double tap on the screen, accessed by hitting the power button three times. Is this true?

    Where's Mr. Krabs?
    Yes, it's the "screen reader beta".

    Posted from my Red Zed
    Egod101 likes this.
    08-04-13 12:19 AM
  2. rav813's Avatar
    I cant find nor download OS 2..

    Posted via CB10
    OS2 was sooooooo 2000. We're on 10 now.

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    Egod101 likes this.
    08-04-13 12:23 AM
  3. oneinfiniteloop's Avatar
    Has everybody been able to get wireless HDMI /miraCast to work on your Z10 with .1047? I upgraded from 10.2.0.483 to 10.2.0.1047 without doing a security wipe after doing the upgrade I couldn't get wireless HDMI to work - so I tried doing a security wipe and repeated it again, that didn't work either. So I downgraded my Z10 to 10.2.0.341 and upgraded back to .1047 that didn't work either. Everything else is working fine but somehow can't get wireless HMDI going.

    Update from Kris via Tweeter:
    Got the answer from Kris - in case you are hitting into this issue and wondering about it - apparently this feature is only supported on OLED i.e., Q10 per Kris's Tweet to my question. Thanks a lot Kris.
    08-04-13 12:25 AM
  4. 128_bits's Avatar
    So I updated my Z10 STL100-1 to 10.2.0.1047 and this the new futures that I discovered.
    In the HUP you have the option to mark any message as priority with red color, also the ability to mark a contact or/and the conversation you started.
    In the connection part, 3G models now supports 4G, I didn't test it but the option for 4G is available.
    In the Browser you can play any video directly to HDIM.
    The new lock screen is awesome, you have the option to set up the notification to be able to read them without unlocking the device.
    A new and improved copy and paste, kinda like the Android and ios.
    Improvement on the browser.
    The voice and the speakers value are higher now.
    It's support android 4.2 so you can sideload android apk converted to bar apps.
    Apps in the device are updated, the video player can now supports caption and the ability to turn on and off the caption.
    There's a lot to discover yet..

    I hope it helps..

    BerryLeaks Team Presents:10.2.0.1047 for ALL DEVICES-img_00000011.png
    BerryLeaks Team Presents:10.2.0.1047 for ALL DEVICES-img_00000001.png
    BerryLeaks Team Presents:10.2.0.1047 for ALL DEVICES-img_00000005.png
    BerryLeaks Team Presents:10.2.0.1047 for ALL DEVICES-img_00000006.png
    BerryLeaks Team Presents:10.2.0.1047 for ALL DEVICES-img_00000004.png
    BerryLeaks Team Presents:10.2.0.1047 for ALL DEVICES-img_20130712.png

    Posted via CB10
    rav813 likes this.
    08-04-13 12:26 AM
  5. Aanchal Sethi's Avatar
    Okay I have two questions,is the android app player already in the OS or do I have to install it? And how do I install a debug token on this OS?

    Posted via CB10
    08-04-13 12:27 AM
  6. EsteraS's Avatar
    Thank you!
    08-04-13 12:29 AM
  7. 128_bits's Avatar
    BTW I didn't get any problems or errors after updating to 10.2.0.1047 from 10.1.0.1418.

    No problems so far....

    Posted via CB10
    08-04-13 12:30 AM
  8. magnetman-'s Avatar
    Shut up and sit down... It's late, and I'm not going to deal with your BS...

    EDIT: I'm serious, just sit down and take your pompous and pius BS elsewhere...

    EDITx2: Nobody has forced you to do anything, you want our leaks, you download them, you don't like how we provide this free, then you use the mirrors, but don't come in here and complain at those who are helping...

    EDITx3: Again, sit the hell down...

    EDITx4: Anyone else want to bring completely nonsensical, self-righteous, political BS in here and complain about cool things that you are getting for free??? Didn't think so... Shut up...

    From your response, you are showing how small you really are.
    08-04-13 12:32 AM
  9. r0v3rT3N's Avatar
    Okay I have two questions,is the android app player already in the OS or do I have to install it? And how do I install a debug token on this OS?

    Posted via CB10
    Android player is in the OS, however, some users are reporting it not working, while it works for others.

    Posted from my Red Zed
    08-04-13 12:32 AM
  10. liquidcyber's Avatar
    Okay I have two questions,is the android app player already in the OS or do I have to install it? And how do I install a debug token on this OS?

    Posted via CB10
    It is..and I'd load the. 810 player that's been posted in this post and has its own post

    Posted via CB10
    08-04-13 12:33 AM
  11. DisturbedRocks31's Avatar
    Yeah, my headphone port no longer works/isn't recognized!! I'm on Q10/DAC.

    Have you fixed this? I really don't want to downgrade

    Installed this in my Q10, the headphones port doesn't work now.

    Anyone having the same problem?

    Posted via CB10
    08-04-13 12:33 AM
  12. sangsuryo's Avatar
    I was about to give up my QX, and continue my life with i.
    then I noticed this update, I dug up this forum, look at all that pros and cons, It's bittersweet to grab from Mega.
    Good to see some eurekas and frowns, just looking for a reason not to abandon a 3 weeks QX.

    This update, saves her.
    After doing a guided os install, my QX runs smooth and warm.
    no glitches, so far.: no problems with headphone, device pword, etc.
    pop-up Notifications are nothing new for me. just make it more familiar

    btw, I don't do s***load things. frankly speaking: it's an os harassment.

    Thanks Elite Team.
    08-04-13 12:35 AM
  13. rav813's Avatar
    Okay I have two questions,is the android app player already in the OS or do I have to install it? And how do I install a debug token on this OS?

    Posted via CB10
    Test the 1047 player first with your apps. 810 didn't work for me, 1047 was better. Other users have the opposite experience

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    08-04-13 12:36 AM
  14. djdragon's Avatar
    So far a fantastic OS leak, yes there bugs but honestly much faster and smoother.
    In the time it takes to make a Queso Fundido, Tamal de Puerco and Chile Morita Salsa I had this leak installed.

    GO TEAM!
    Graheem likes this.
    08-04-13 12:36 AM
  15. rav813's Avatar
    I was about to give up my QX, and continue my life with i.
    then I noticed this update, I dug up this forum, look at all that pros and cons, It's bittersweet to grab from Mega.
    Good to see some eurekas and frowns, just looking for a reason not to abandon a 3 weeks QX.

    This update, saves her.
    After doing a guided os install, my QX runs smooth and warm.
    no glitches, so far.: no problems with headphone, device pword, etc.
    pop-up Notifications are nothing new for me. just make it more familiar

    btw, I don't do s***load things. frankly speaking: it's an os harassment.

    Thanks Elite Team.
    I like how you call it QX. I may thief that from your for my ZX then subsequently for my ZXXX

    Posted via my white GSM Z10-3 on AT&T -- suck it VzW!
    08-04-13 12:37 AM
  16. pili4's Avatar
    It is..and I'd load the. 810 player that's been posted in this post and has its own post

    Posted via CB10
    You might try a reboot or reloading the os to see if it resolves the issue for you. We can't just "fix" it by altering the autoloader.

    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    08-04-13 12:37 AM
  17. gquan14's Avatar
    You can wipe, OR uninstall FB and reinstall it
    There is something wrong with FB ad the integration
    You're not the only one
    Mine was already selected after I did my restore, so I am not sure what the difference is

    Here's how to fix it. I spent so much time deleting, downloading, restarting, power restarting the app in hopes to get FB working with no luck. Here's what you have to do...

    Go to settings, accounts, facebook (my email was grayed out), select delete at the bottom. This will officially remove the app from your phone. Go to BB World, redownload FB and sign in. BOOM! You're welcome..
    08-04-13 12:44 AM
  18. DisturbedRocks31's Avatar
    Nope, didn't work. I even deleted the app myself... I still can't enable notifications...

    Here's how to fix it. I spent so much time deleting, downloading, restarting, power restarting the app in hopes to get FB working with no luck. Here's what you have to do...

    Go to settings, accounts, facebook (my email was grayed out), select delete at the bottom. This will officially remove the app from your phone. Go to BB World, redownload FB and sign in. BOOM! You're welcome..
    08-04-13 12:48 AM
  19. BoldBigWorm's Avatar
    Flawless install on Q and Z! Best OS upgrade ever.......

    Posted via CB Q-10
    08-04-13 12:52 AM
  20. indie_b's Avatar
    ..... Here foes nothing!!!!!!!!!!!!! Installing my first ever leak!!!!!!
    08-04-13 12:53 AM
  21. frendon3279's Avatar
    Now this is a pimp OS for my Pimpberry

    Posted via Pimpberry Z10 on OS 10.2.0.1047
    08-04-13 12:55 AM
  22. noelcwoodward's Avatar
    Has anyone tried connecting to more than one wifi? Mine only connects to the one it detected during the initial setup...after that attempts to connect keep failing

    Posted via CB10
    08-04-13 12:58 AM
  23. pili4's Avatar
    Has anyone tried connecting to more than one wifi? Mine only connects to the one it detected during the initial setup...after that attempts to connect keep failing

    Posted via CB10
    Mine connects to all the wifi profiles I have stored.


    On my sweet Z10 with CB10! Verizon STL100-4 BBM Channel: C000534C0
    08-04-13 12:59 AM
  24. ggameijenda's Avatar
    Hi there! I'm stuck with this leak... I'm on STL100-1 and after installing the autoloader I can't restore my data from my old 10.1.0.2354... so sorry if someone had get rid of this situation by I have read tons of pages in the forum and seems that a lot of people had the same issue with no solution... anyone can help me? I NEED to restore my data, if for any reason I can't do it I will have to stick with my old 10.1.0.2354 and this is killing me... cheers from Argentina!!
    08-04-13 01:02 AM
  25. getnihal's Avatar
    Hello everyone,

    i have installed the latest 10.2 by elite team today. Now in development mode it says Debug token not installed. How to install Debug Token, After installing the current leak in the development mode it shows Development Mode Expires in 10 days?

    Any Clue??

    Posted via CB10
    08-04-13 01:04 AM
3,598 ... 7071727374 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.4181 update has been so frustrating
    By Aizo83 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 14
    Last Post: 08-23-13, 04:26 PM
  2. Running auto loader for 10.2
    By Nobst in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 08-11-13, 02:05 AM
  3. What is the Latest App Count for BB10?
    By robot_ca in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-13, 12:06 AM
  4. Transfers in 10.1.0.4181
    By sefreak in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD