01-19-14 09:58 PM
3,598 ... 1516171819 ...
tools
  1. LazyEvul's Avatar
    I'm getting the EXACT SAME error!!!

    Please help!!!
    Have you tried using the Google Chrome extension? I'm using that, and it sideloads just fine.
    bluetroll and MrMousey like this.
    08-02-13 10:04 PM
  2. stooy leown's Avatar
    I paid for 1TB transfer and it's telling me 5hrs to download. So I'm downloading the Debrick and Radio and am going to make my own Autoloader.
    did same thing, restoring now.

    EDIT: restore worked without any problems. hope everyone else has it easy.
    Last edited by stooy leown; 08-02-13 at 10:16 PM.
    08-02-13 10:05 PM
  3. kwm1337's Avatar
    LOL ... what style ?? xD
    anyway, thanks dude

    Btw, this is kinda off topic but i've got to ask
    is there anyway to get back on beta zone program after declining it ??
    because I accidentally decline the BBM Channels Program invitation and regret it everyday
    No. You don't need an invite for BBM Channels though, my guess is you are not in an appropriate region. As for the Beta Zone Program, no, if you truly had an invitation and declined it.
    08-02-13 10:05 PM
  4. ioansuhov's Avatar
    Reading the OP helps doesn't it, eh?
    It surely does, instead of just running to the autoloader and quickly checking any major issue.
    08-02-13 10:05 PM
  5. masterscarhead1's Avatar
    For those with problems with sideloading. Did you do a restore with a 10.1 backup?
    I had that problem coming from my first 10.1 to 10.2
    Something in the restore messes up the runtime.
    I'll verify everything once my restore is done
    08-02-13 10:06 PM
  6. wayne504's Avatar
    08-02-13 10:06 PM
  7. mtitiz34's Avatar
    Can anyone confirm remote file access is working please? Or better yet anyone having issues. I'm on .4687 and no matter what I try Link won't let me set it up.

    Posted via CB10
    08-02-13 10:07 PM
  8. LazyEvul's Avatar
    Ehhhhhh......hmmm
    That is rather interesting. I just sideloaded and got it working
    The apk2bar should already have them signed. How you get debug working, but not the non-debug has me baffled
    If it helps, the app launches with the apk2bar version, but it says "Incompatible Device".
    08-02-13 10:07 PM
  9. bluetroll's Avatar
    Have you tried using the Google Chrome extension? I'm using that, and it sideloads just fine.
    Thanks!!! IT WORKS!!!

    edit: dam! i've been sideloading since the PlayBook days and I've never used the Chrome extension way. This is probably the best method to sideload.
    ngahan danidan likes this.
    08-02-13 10:07 PM
  10. Alooi Divona's Avatar
    For those with problems with sideloading. Did you do a restore with a 10.1 backup?
    I had that problem coming from my first 10.1 to 10.2
    Something in the restore messes up the runtime.
    I'll verify everything once my restore is done
    yeah I've restored from 10.1 since this is the first 10.2 for STL1 .. restored the settings only
    08-02-13 10:08 PM
  11. trsbbs's Avatar
    Thanks!!! IT WORKS!!!
    What worked?

    Verizon Z10. Running 10.1.0.4651. Posted via CB10
    08-02-13 10:08 PM
  12. toobs623's Avatar
    Are you using the BlackBerry World version or a sideload? My BlackBerry World version fails to initialize.
    BlackBerry World

    Posted via CB10
    08-02-13 10:09 PM
  13. LazyEvul's Avatar
    Thanks!!! IT WORKS!!!

    edit: dam! i've been sideloading since the PlayBook days and I've never used the Chrome extension way. This is probably the best method to sideload.
    Glad to hear it worked! I used to use DDPB all the time, but ever since I tried the Chrome extension I haven't gone back - don't even have to connect my Z10 to the PC.
    bluetroll likes this.
    08-02-13 10:10 PM
  14. Kris Simundson's Avatar
    For those with problems with sideloading. Did you do a restore with a 10.1 backup?
    I had that problem coming from my first 10.1 to 10.2
    Something in the restore messes up the runtime.
    I'll verify everything once my restore is done
    Wanna post up your IG version? All mine don't work lmfao it boots to the "doesn't meet minimum requirements",

    Posted via CB10
    08-02-13 10:11 PM
  15. incongruent's Avatar
    That's in the disclaimer and is the premise of this whole process we can't say it anymore...
    Yup. I'm sure for someone that has used autoloader before it would be common knowledge that this does a factory clean install of the OS. As someone who has only used OTA updates before it wasn't something I had seen before.

    A disclaimer would be for something that might happen. A reminder is for something that will happen. You really only need to include 4 words to prevent someone a pain.
    "Autoloader is a factory reset..". You could say it once, then it could be said no more.

    Either way it doesn't bother me and i'm looking forward to trying out all the 10.2 goodies. And i wasn't kidding. I'm happy I won't see those work emails!
    08-02-13 10:11 PM
  16. Alooi Divona's Avatar
    Have you tried using the Google Chrome extension? I'm using that, and it sideloads just fine.

    That worked for me too , Thanks
    08-02-13 10:12 PM
  17. Unbiased Tech's Avatar

    I know you can install the OS with the autoloader but how do you put the radio on there? Also have you gotten it to run and if so how is it?

    Posted via CB10
    08-02-13 10:13 PM
  18. kwm1337's Avatar
    "Autoloader is a factory reset..". You could say it once, then it could be said no more.
    Your suggestion has been noted, but again I'll say that we've posted that many many times where I don't even have a count... As I said, noted...
    Mecca EL and incongruent like this.
    08-02-13 10:13 PM
  19. dg7860's Avatar
    BBM showing temporary service error.. anyone else having this issue?
    08-02-13 10:14 PM
  20. anon721037's Avatar
    Holy **** you guys are the best, this is some smooth and running great so far.
    Thanks Thanks Thanks.

    Posted from my Q10 on CB
    08-02-13 10:14 PM
  21. bluetroll's Avatar
    BBM showing temporary service error.. anyone else having this issue?
    if you have a beta zone account install the BBM Channels Beta.
    Mecca EL and dg7860 like this.
    08-02-13 10:15 PM
  22. LazyEvul's Avatar
    Wanna post up your IG version? All mine don't work lmfao it boots to the "doesn't meet minimum requirements",

    Posted via CB10
    At least I'm not the only one - for a moment I thought I might've been doing something horribly wrong
    tmac1983 likes this.
    08-02-13 10:16 PM
  23. VR6's Avatar
    Takes forever to enter account passwords and delete accounts

    Fired from my Z10
    08-02-13 10:16 PM
  24. Unbiased Tech's Avatar
    I'm sure this is a very obvious question but I just want to make sure. Will your apps work after you restore? I ask this because most apps would be optimized for 10.0 and 10.1 right?

    Posted via CB10
    08-02-13 10:16 PM
  25. Djlatino's Avatar
    It's so PRETTY. Downloading but waiting for problems to be posted...
    08-02-13 10:17 PM
3,598 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.4181 update has been so frustrating
    By Aizo83 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 14
    Last Post: 08-23-13, 04:26 PM
  2. Running auto loader for 10.2
    By Nobst in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 08-11-13, 02:05 AM
  3. What is the Latest App Count for BB10?
    By robot_ca in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-07-13, 12:06 AM
  4. Transfers in 10.1.0.4181
    By sefreak in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-13, 11:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD