1. ezapper2's Avatar
    BBM video echoing! They made the mic/speakers so loud in this OS that bbm video sounds horrible.

    Issue only happens when it's 10.2 device to 10.2. And I can repro on several devices.

    Anyone else see that yet?

    Z10_10.2.0.1047
    08-05-13 11:05 PM
  2. ealvnv's Avatar
    Is there an option to exclude folders from the video, pictures and music apps in 10.2? (I haven't seen anything being posted about this in the few pages I have viewed in this thread)
    In your pc create a empty text file and rename it to .nomedia and place it in the folder you want to exclude
    methodman321 likes this.
    08-05-13 11:10 PM
  3. husnain1's Avatar
    ok so im having some issues downloading (rather running this software). I downloaded the rar file and used 7zip to convert it to an zip file. I then unzipped and tried to run the .exe file. This is where the problem started. When I run the .exe file it tries to install blackberry link to my computer. The problem is I already have the updated version of blackberry link so it tells me I need to delete my version in order to install the older version. I didnt want to do that but I cant move further with the OS install without deleting my version of blackberry link. I tried using the version of blackberry link provided in the .exe file but I still couldnt get the os to install on my laptop. Any ideas?
    08-05-13 11:37 PM
  4. methodman321's Avatar
    In your pc create a empty text file and rename it to .nomedia and place it in the folder you want to exclude
    Thanks, ealvnv. After adding a .nomedia file I see an Unknown album when I view the Albums from the Pictures app. This Unknown album contains the pics from the folder with the .nomedia file, but I open up the pic or album, a blank screen is displayed.
    08-05-13 11:37 PM
  5. Pdinos3's Avatar
    ok so im having some issues downloading (rather running this software). I downloaded the rar file and used 7zip to convert it to an zip file. I then unzipped and tried to run the .exe file. This is where the problem started. When I run the .exe file it tries to install blackberry link to my computer. The problem is I already have the updated version of blackberry link so it tells me I need to delete my version in order to install the older version. I didnt want to do that but I cant move further with the OS install without deleting my version of blackberry link. I tried using the version of blackberry link provided in the .exe file but I still couldnt get the os to install on my laptop. Any ideas?
    Link should not be open when running the autoloader.

    Posted via CB10 Rockin a Z10 on 10.2.0.1047 Leaked by the brilliant Elite Team!
    08-05-13 11:39 PM
  6. SackHarry's Avatar
    just wanted to say thanks for the 10.2 version
    08-05-13 11:40 PM
  7. ealvnv's Avatar
    Thanks, ealvnv. After adding a .nomedia file I see an Unknown album when I view the Albums from the Pictures app. This Unknown album contains the pics from the folder with the .nomedia file, but I open up the pic or album, a blank screen is displayed.
    Make sure the file has no extension, and it should be just .nomedia without any extensions
    08-05-13 11:46 PM
  8. husnain1's Avatar
    Link should not be open when running the autoloader.

    Posted via CB10 Rockin a Z10 on 10.2.0.1047 Leaked by the brilliant Elite Team!
    link ISN'T open. the downloaded file when run tries to install bb link. (thanks for the quick reply btw!)
    Pdinos3 likes this.
    08-05-13 11:59 PM
  9. BlackScorpion3's Avatar
    ok so im having some issues downloading (rather running this software). I downloaded the rar file and used 7zip to convert it to an zip file. I then unzipped and tried to run the .exe file. This is where the problem started. When I run the .exe file it tries to install blackberry link to my computer. The problem is I already have the updated version of blackberry link so it tells me I need to delete my version in order to install the older version. I didnt want to do that but I cant move further with the OS install without deleting my version of blackberry link. I tried using the version of blackberry link provided in the .exe file but I still couldnt get the os to install on my laptop. Any ideas?
    After you download do not convert to a zip file. just right click on the rar and chose to extract file. this will extract the autoloader.exe From there just double click the autoloader.exe and the command window should open. plug in your device and the rest will take a few minutes. The command window will close when it is finished installing the OS.
    Last edited by BlackScorpion3; 08-06-13 at 12:24 AM.
    Pdinos3 and husnain1 like this.
    08-06-13 12:09 AM
  10. husnain1's Avatar
    After you download don not convert to a zip file. just right click on the rar and chose to extract file. this will extract the autoloader.exe From there just double click the autoloader.exe and the command window should open. plug in your device and the rest will take a few minutes. The command window will close when it is finished installing the OS.
    awesome! will try that! you guys rock!
    08-06-13 12:15 AM
  11. Tinomane's Avatar
    After loading the os and doing a security wipe I am now getting a black screen with a pic of a sim card and a spinning blue circle. It just keeps spinning. Any ideas?
    08-06-13 12:49 AM
  12. pili4's Avatar
    After loading the os and doing a security wipe I am now getting a black screen with a pic of a sim card and a spinning blue circle. It just keeps spinning. Any ideas?
    That would be your security wipe in progress. Will take approximately 20-30 mins to complete.

    Posted via CB10
    Tinomane likes this.
    08-06-13 12:57 AM
  13. George Gill's Avatar
    I don't get 3G on my Z10 STL 100-1 only H and Edge, i used to have it a couple of leaks ago on 10.1, is the problem with my network or the type of radio file, which one would get me to go on H+ or 3G

    Via my STL 100-1 10.2.0.1047

    Posted via CB10
    08-06-13 01:22 AM
  14. Hphv's Avatar
    Time on lockscreen does not change

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.2.0.1047
    08-06-13 01:28 AM
  15. husnain1's Avatar
    wow I was able to upload the new OS in 10 minutes! I remember it used to take hours on the legacy bb's!
    08-06-13 01:31 AM
  16. BlackScorpion3's Avatar
    wow I was able to upload the new OS in 10 minutes! I remember it used to take hours on the legacy bb's!
    Glad I was able to help...enjoy
    husnain1 likes this.
    08-06-13 01:43 AM
  17. kinghai's Avatar
    @Hphv it does change on my Q10.

    (I don't know how to quote a post using CB10, is it available?)
    08-06-13 02:10 AM
  18. thurask's Avatar
    @Hphv it does change on my Q10.

    (I don't know how to quote a post using CB10, is it available?)
    Press and hold the post, then tap on the three dots in a speech bubble at right.

    Posted via CB10
    08-06-13 02:21 AM
  19. Rian Ade CHandra's Avatar
    I already do security wipe but still path 3.8.3 cannot upload moment.. im using Z10STL100-1/10.2.0.1047, any one have same problem with me???

    my line always show network unstable too..
    does the problem with my carrier?? but bbm, whatsapp running very well.. and browser too.. I get 500 kb / s

    Posted via CB10
    08-06-13 02:29 AM
  20. norrynew's Avatar
    Suuuper, everything is smooth and OK, also with BES10, thanks so much.

    Posted with my Z10
    08-06-13 02:36 AM
  21. sdgandhi's Avatar
    Just found when I am connected to bluetooth headset, I don't get call alert & calls drop, but without bluetooth my phone rings... =D weird

    the bluetooth headset was working before this... I can talk on bluetooth headset too, only problem is receiving a call.

    Any help suggested.

    Sent from my BlackBerry Z10 smartphone on Vodafone, Gujarat, India. Z10STL100-2/10.2.0.1047
    08-06-13 02:55 AM
  22. kraidx's Avatar
    Im having issues with email accounts (cant connect) also the hub doesnt show twitter, facebook messages.
    08-06-13 03:06 AM
  23. Ashish Sanghvi's Avatar
    Glad I was able to help...enjoy
    On legacy os it used to do backup n restore as well.

    Posted via CB10
    08-06-13 03:09 AM
  24. Ashish Sanghvi's Avatar
    I can't attach picture from CB10 app. Is it a bug in the app, or m walking alone on this road?

    Posted via CB10
    08-06-13 03:12 AM
  25. yobil's Avatar
    Can anyone please upload OS 10.2 Autoloader for Z10STL100-1/10.1.0.1720 file in Box or is there anyway of downloading aside from Mega? Got stuck ed at 78%. It will be best if I can download it via my z10. Hope it's possible. Thanks!

    Posted via CB10
    08-06-13 03:20 AM
3,598 ... 108109110111112 ...

Similar Threads

  1. 10.1.0.4181 update has been so frustrating
    By Aizo83 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 14
    Last Post: 08-23-13, 03:26 PM
  2. Running auto loader for 10.2
    By Nobst in forum BlackBerry Z10
    Replies: 10
    Last Post: 08-11-13, 01:05 AM
  3. What is the Latest App Count for BB10?
    By robot_ca in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 4
    Last Post: 08-06-13, 11:06 PM
  4. Transfers in 10.1.0.4181
    By sefreak in forum BlackBerry Z10
    Replies: 3
    Last Post: 08-06-13, 10:12 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD