11-30-13 01:02 PM
139 ... 3456
tools
  1. Crabamer's Avatar
    This version is just functioning as it should. Nothing to complain about. All is doing fine.

    Posted via CB10
    08-15-13 05:57 AM
  2. Kamziron's Avatar
    This build seems to be available on BlackBerry's public release server, would that mean that this is likely to become an official release?

    (Core OS is located here, the radio is located here - for STL100-3).
    08-15-13 06:09 AM
  3. letmein13's Avatar
    OP,

    Thank you.
    08-15-13 08:08 AM
  4. antikorr's Avatar
    Still no option to set up a simple (PIN-like) device password on Q10 with this OS version. Sad...
    08-15-13 11:07 AM
  5. wolfee48's Avatar
    Still no option to set up a simple (PIN-like) device password on Q10 with this OS version. Sad...
    Where are you looking?

    Z10STL100-4/10.1.0.4780


    BerryLeaks Presents : OS10.1.0.4780 All Devices-img_00000031.png

    Posted via CB10
    08-15-13 11:47 AM
  6. antikorr's Avatar
    I can ask you the same question. Didn't I say ____Q10_____?! I know it's there on Z10.
    08-15-13 12:35 PM
  7. thurask's Avatar
    Still no option to set up a simple (PIN-like) device password on Q10 with this OS version. Sad...
    ...why?

    BerryLeaks Presents : OS10.1.0.4780 All Devices-13.04.23-q10.jpg

    If you want to go out of the way, just hold ALT and use WERSDFZXC.

    Simple password is really intended for full touch devices.
    toobs623 likes this.
    08-15-13 01:00 PM
  8. antikorr's Avatar
    ...why?

    Click image for larger version. 

Name:	13.04.23-Q10.jpg 
Views:	2141 
Size:	49.2 KB 
ID:	192747

    If you want to go out of the way, just hold ALT and use WERSDFZXC.

    Simple password is really intended for full touch devices.
    I thought this functionality (along with the dedicated on-screen digital keyboard) was available on both Z10 and Q10 devices. It seems I was wrong.

    Sorry for the misunderstanding. I thought this feature was missing for Q10, while in fact it shouldn't be there at all.
    08-15-13 01:29 PM
  9. wolfee48's Avatar
    I can ask you the same question. Didn't I say ____Q10_____?! I know it's there on Z10.
    I over looked the Q10 part... my apologies..

    Posted via CB10
    nova_8 likes this.
    08-15-13 01:40 PM
  10. knobtviker's Avatar
    Can somebody please upload STL100-2 on something else besides Mega?
    Craptastic Mega is extremely slow on Firefox, Chrome for me and stops downloading after 2 hours.
    Reaching speeds of 100kB/s on a 10Mbit connection.
    08-16-13 10:21 AM
  11. amirnabilkamelsaad's Avatar
    I can ask you the same question. Didn't I say ____Q10_____?! I know it's there on Z10.
    I have a Q10 and it works...it's not an option in the menu but I've had it from before releases on my phone and it just rolled in with them.

    Posted via CB10
    08-16-13 11:17 AM
  12. amirnabilkamelsaad's Avatar
    Installed on my Q10 and everything is fine restoring from. 4687.
    My only take on this OS is:
    1- Unlocking the phone during a call when it's locked.
    2- Android player a bit rusty with Google Maps and Skype.
    3- Text selection is a bit of a night mare.

    Posted via CB10
    08-16-13 11:52 AM
  13. nova_8's Avatar
    When I tried installing my previous apps from BlackBerry world I had image as below. Not sure if it's a bug but just wanted to share.after closing and opening app it's gone though

    BerryLeaks Presents : OS10.1.0.4780 All Devices-img_00000001.png

    Posted via CB10
    08-16-13 08:36 PM
  14. Bilaal's Avatar
    Can somebody please upload STL100-2 on something else besides Mega?
    Craptastic Mega is extremely slow on Firefox, Chrome for me and stops downloading after 2 hours.
    Reaching speeds of 100kB/s on a 10Mbit connection.
    Same thing is happening with me. I'm gonna try Opera, someone suggested that.

    EDIT: Tried Opera, pretty much the same results, very slow, frozen download rate. I wonder if this is a new policy on the site for free users.
    08-17-13 12:01 AM
  15. Crabamer's Avatar
    Same thing is happening with me. I'm gonna try Opera, someone suggested that.

    EDIT: Tried Opera, pretty much the same results, very slow, frozen download rate. I wonder if this is a new policy on the site for free users.
    Try googling for mega downloader... works pretty well

    Posted via CB10
    08-17-13 03:57 AM
  16. Kamziron's Avatar
    I've noticed that the battery usage from cycle to cycle seems to be a bit inconsistent on this build compared to a few older releases, not sure if there's something getting hung up in the background or a signal issue with LTE that's causing it (it's happening on both of our Z10's, so I'm more inclined to believe that it's the OS). Wound up rolling back to 10.1.0.4651.
    08-17-13 04:33 AM
  17. meagnostic's Avatar
    I am getting an error when I am sideloading Android apps. I need some help on this.

    BerryLeaks Presents : OS10.1.0.4780 All Devices-img_00000107.png
    08-17-13 07:28 AM
  18. Jakob Greve's Avatar
    Thanks a lot Kris, 4768 did seem faster but this seems higly stable and easy to use. Finally got around to upgrading. Looking forward to further improvement on 10.2
    08-17-13 08:21 AM
  19. knobtviker's Avatar
    Getting an error on Facebook app in this build.
    Anyone else?
    08-18-13 06:24 AM
  20. wolfee48's Avatar
    I am getting an error when I am sideloading Android apps. I need some help on this.

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000107.png 
Views:	592 
Size:	52.3 KB 
ID:	193324
    No problem here... I was able to side load a few after OS update. How are you side loading? I do mine through the Chrome extension.

    Posted via CB10
    08-18-13 06:51 AM
  21. wolfee48's Avatar
    Getting an error on Facebook app in this build.
    Anyone else?
    What kind of error?

    Posted via CB10
    08-18-13 06:53 AM
  22. knobtviker's Avatar
    Application unexpected error. Literally. Doesn't want to log in and it keeps doing that even if I have a freshly setup account.
    08-18-13 09:09 AM
  23. wolfee48's Avatar
    Application unexpected error. Literally. Doesn't want to log in and it keeps doing that even if I have a freshly setup account.
    Try uninstalling it, but do it through BlackBerry World (BBW>left menu>My World>my apps and games>installed) . Holding down the icon on the home screen and hitting trash can is not enough. Then reinstall.


    Posted via CB10
    08-18-13 09:43 AM
  24. Norg's Avatar
    Got it . Thank You . One more thing , if you have MR OTA update installed (4633) and use sachibar to upgrade only newer .bars from 4780 , will the update show system information or still say 4181 (4633) ... ?
    Do you happen to know where the BAR files are to upgrade to 4780 ??
    08-18-13 10:11 AM
  25. meagnostic's Avatar
    No problem here... I was able to side load a few after OS update. How are you side loading? I do mine through the Chrome extension.

    Posted via CB10
    I do the same, use chrome ext, loading is smooth, but the apps don't open. When I open an app get this error.
    08-18-13 10:58 AM
139 ... 3456

Similar Threads

  1. Replies: 7
    Last Post: 07-05-15, 04:54 AM
  2. Info About Current OS7 Devices Update
    By kye2000 in forum BlackBerry 7
    Replies: 13
    Last Post: 09-11-13, 06:10 PM
  3. Q10 Facebook 'Unavailable for your Device'?
    By Punked12 in forum BlackBerry Q10
    Replies: 2
    Last Post: 08-17-13, 10:37 PM
  4. 10.2.0.1157 DEV OS Autoloader - All Models
    By lawguyman in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 281
    Last Post: 08-15-13, 12:39 PM
  5. Replies: 2
    Last Post: 08-13-13, 08:52 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD