01-28-14 09:51 PM
345 ... 1011121314
tools
  1. Anonymous2039's Avatar
    There are dozens of threads if problems now, all because of these mobile stores. Highly recommend not using them. They are causing a myriad of problems.
    Snap will fix that, once it's working.

    Posted via CB10
    11-17-13 04:03 PM
  2. EgraM's Avatar
    1mobile stoped working now

    Posted via CB10
    11-17-13 04:22 PM
  3. Bdot-1's Avatar
    Sooo we've broken 2 stores in 48hrs. Everyone jump start downloading from amazon at 3...2...1... error

    Posted via CB10
    11-17-13 04:44 PM
  4. EgraM's Avatar
    Sooo we've broken 2 stores in 48hrs. Everyone jump start downloading from amazon at 3...2...1... error

    Posted via CB10
    Amazon need account to start downloading apps or not ?

    Posted via CB10
    11-17-13 04:52 PM
  5. 00stryder's Avatar
    1mobile's still working for me from what I can tell.

    Posted via CB10
    11-17-13 04:58 PM
  6. toobs623's Avatar
    Amazon need account to start downloading apps or not ?

    Posted via CB10
    Nope

    Posted via CB10
    11-17-13 05:03 PM
  7. Bdot-1's Avatar
    1mobile's still working for me from what I can tell.

    Posted via CB10
    There was a post above to re-download the store to fix network connection ... I got it working again

    Posted via CB10
    11-17-13 05:05 PM
  8. toobs623's Avatar
    1mobile's still working for me from what I can tell.

    Posted via CB10
    It's still working for me, but I have seen reports of it not working

    Posted via CB10
    11-17-13 05:15 PM
  9. Crackberrykills's Avatar
    1mobile is working for me as well. Along with that Yandex one. Amazon never worked for me. None of the applications would open after installation. Sad.

    Posted via CB10
    11-17-13 05:17 PM
  10. EgraM's Avatar
    1mobile's still working for me from what I can tell.

    Posted via CB10
    Reinstall it and see


    Or try to download instagram 4.2.5 < didn't start download so I reinstall and then stoped working

    Posted via CB10
    11-17-13 05:18 PM
  11. Bdot-1's Avatar
    1mobile is working for me as well. Along with that Yandex one. Amazon never worked for me. None of the applications would open after installation. Sad.

    Posted via CB10
    How did you get past the captcha screen on sign up? The z10 browser won't show the symbols. I've tried twice, but will try again if you know a trick..


    Posted via CB10
    Attachment 221793
    11-17-13 05:22 PM
  12. EgraM's Avatar
    There was a post above to re-download the store to fix network connection ... I got it working again

    Posted via CB10
    Which post ?

    Posted via CB10
    11-17-13 05:32 PM
  13. Bdot-1's Avatar
    Which post ?

    Posted via CB10
    Lol on another page.. someone said try to redownload 1mobile cause there may be a bug. So I tried and it worked. I also solved my problem above with Yandex by signing up online.

    Posted via CB10
    11-17-13 05:35 PM
  14. Crackberrykills's Avatar
    How did you get past the captcha screen on sign up? The z10 browser won't show the symbols. I've tried twice, but will try again if you know a trick..


    Posted via CB10
    Attachment 221793
    Hmm. No tricks. I could see the captcha symbols without any issues.
    How do you have your browser set up?

    Posted via CB10
    11-17-13 05:37 PM
  15. EgraM's Avatar
    Lol on another page.. someone said try to redownload 1mobile cause there may be a bug. So I tried and it worked. I also solved my problem above with Yandex by signing up online.

    Posted via CB10
    I just redownloaded the app and still no work

    Posted via CB10
    11-17-13 05:37 PM
  16. Bdot-1's Avatar
    I just redownloaded the app and still no work

    Posted via CB10
    Ya it stopped working after about 10 minutes on me again.. I've re installed about 10 times without success since. I don't know the culprit, hopefully with a bunch of us problem solving it we will have a fix soon

    Posted via CB10
    11-17-13 06:10 PM
  17. n8tiveg's Avatar
    On 1 mobile I get no connection but if I use search button and go that way was able to find and download but if I click for example thru categories I get no data

    Posted via CB10
    11-17-13 06:22 PM
  18. 00stryder's Avatar
    Reinstall it and see


    Or try to download instagram 4.2.5 < didn't start download so I reinstall and then stoped working

    Posted via CB10
    I have it working...

    Posted via CB10
    11-17-13 06:39 PM
  19. pvphooman's Avatar
    Snap version 1.5 released...and it works.

    STL100-3 10.2.1.1055 CB10
    11-17-13 09:35 PM
  20. toobs623's Avatar
    Snap version 1.5 released...and it works.

    STL100-3 10.2.1.1055 CB10
    Updated

    Posted via CB10
    11-17-13 09:59 PM
  21. bimmerboys's Avatar
    Snap version 1.5 released...and it works.

    STL100-3 10.2.1.1055 CB10
    Got a link?

    Posted via CB10
    11-17-13 09:59 PM
  22. pvphooman's Avatar
    Got a link?

    Posted via CB10
    It's in the OP. Thanks toobs623.

    STL100-3 10.2.1.1055 CB10
    11-17-13 10:05 PM
  23. L AL's Avatar
    I been using 1mobile to download apps and haven't had any problems. So far I've got youtube, netflix, google maps all work extremely well.

    Posted via CB10
    11-17-13 10:16 PM
  24. L AL's Avatar
    On 1 mobile I get no connection but if I use search button and go that way was able to find and download but if I click for example thru categories I get no data

    Posted via CB10
    Was having the same problem but usually if u close it abd reopen after a few minutes you can through through categories

    Posted via CB10
    11-17-13 10:20 PM
  25. KemKev's Avatar
    Dang! Successfully installed 1Mobile and Good eReader. The former suggested some updates, which I allowed, and now my phone has hung at 100% on a reboot. Funny thing is the phone is recognized by Link, I can hear the install notifications, but even after a couple of batter pulls, hard resets, still hanging at 100% after several hours waiting. Anybody else experience this? Solution suggestions?
    So it says connected but, doesn't display the phone? Have you tried uninstalling link? Or just signing out of your BlackBerry ID on the computer. I have to do that periodically to keep remote access working.
    No, the phone does not boot past the "boot-up" screen which shows the percentage completed. It just hangs at 100% and I have left it that way for a 4-hour stretch and no movement. However, it does show up in Link and I can access the mapped flash and sd drives. A reload of the OS seems the only viable option at this point.
    11-18-13 12:19 AM
345 ... 1011121314

Similar Threads

  1. How to transfer apps to SDcard ?
    By Amey88 in forum BlackBerry Q5
    Replies: 4
    Last Post: 12-12-13, 12:26 PM
  2. Blackberry Express app has huge potential for integration with OS
    By flaminSaganaki in forum General BlackBerry Discussion
    Replies: 28
    Last Post: 11-19-13, 02:19 AM
  3. Smoothie App for BB10?
    By jaymair1 in forum BlackBerry 10 Apps
    Replies: 1
    Last Post: 11-13-13, 04:17 PM
  4. BB v Apple v Android pricing
    By johnprague in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 11-13-13, 08:44 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD