11-13-13 11:11 PM
310 ... 910111213
tools
  1. toobs623's Avatar
    So u berryleaks guys holding out on us man.... #notcool

    Posted via CB10
    By necessity not choice

    Posted via CB10
    10-24-13 10:53 AM
  2. toobs623's Avatar
    Weird issue. I'm in Stl100-3. Running. 575. After installing all the bars (was it right to install of them?)

    I've been having a weird issues with my media. The music app and video app says there is no music or videos to be found. Yet I can see the pictures from my SD card in the pictures app. My books which are on the media card also appear when I open adobe. The music and my videos on my SD card aren't found for some reason. As already mentioned, it can find everything else. Also I can even go to file manager and find these missing music and videos there. And even play them. They just don't appear in the music and video app. Anyone have an issue like this?

    "If you can't soar with the eagles then don't fly with the flock!"
    Try reloading the bars

    Posted via CB10
    10-24-13 10:54 AM
  3. Mecca EL's Avatar
    Mecca, Can you share the bar for Waze that's working for you?
    Here you go. Keep in mind, I'm using the 725 runtime. This may not work on another RT, I have not tested it.

    https://mega.co.nz/#!ZxNEAbyA!AePIju...BrvBXH7YzUA8U8

    Posted via CB10
    10-25-13 08:34 AM
  4. scook94's Avatar
    I've been running this over 10.2.1.575 with .1792 radio on my Z10. I now have a Z30 and am about to load .575 with these bars over the top. Is the radio that comes with .575 okay for the Z30, or should I seek out .1792?
    10-25-13 09:07 AM
  5. Rame Khaleel's Avatar
    Any one can confirm which bars work with the 1791 OS ?

    Posted via CB10
    10-25-13 11:15 AM
  6. Uzi's Avatar
    Any one can confirm which bars work with the 1791 OS ?

    Posted via CB10
    If u using cb10 app see page 6 of this thread

    Posted via CB10
    10-25-13 11:22 AM
  7. amnan.pahamin's Avatar
    I've been running this over 10.2.1.575 with .1792 radio on my Z10. I now have a Z30 and am about to load .575 with these bars over the top. Is the radio that comes with .575 okay for the Z30, or should I seek out .1792?
    Have u got an answer for that? I'm planning to do this setup for my Z30 as well

    Posted via CB10
    10-27-13 08:43 AM
  8. scook94's Avatar
    Have u got an answer for that? I'm planning to do this setup for my Z30 as well

    Posted via CB10
    Was having some problems with my phone, so didn't get round to it. I'm thinking I'll stay put until the next leak drops.
    10-27-13 09:36 AM
  9. go1ndr's Avatar
    Thanks for the updates:

    Updated bars working (for me) on 10.2.0.1791

    sys.sysmon
    sys.settings
    browser
    clock
    compass
    calculator
    camera
    dxtg - all (docs to go)
    AdobeReader
    Hotspot Browser
    sys.android 10.2.1.20
    sys.android.shell 10.2.1.13

    Note: restarted by holding down the volume keys for updated runtime to reset and work

    stl 100-3 AT&T
    Hey LP-a lot if not all of these bars came over with the 1791 Telus update, like the runtime, compass, sysmon, DTG, etc. I was going to load them back over as I used them with 1767, but when I checked they were there to my surprise--moving compass and all. LOL.

    Posted via CB10
    10-27-13 10:05 AM
  10. LP_Rigg's Avatar
    Hey LP-a lot if not all of these bars came over with the 1791 Telus update, like the runtime, compass, sysmon, DTG, etc. I was going to load them back over as I used them with 1767, but when I checked they were there to my surprise--moving compass and all. LOL.

    Posted via CB10
    Thats good to hear. Since I am in the US I haven't seen a ota yet. Maybe since those files were newer they didn't get updated. I know the ota updates look for files available for update thus you see people posting a wide range of "update" file sizes.

    Posted via CB10
    10-27-13 10:42 AM
  11. leejayh's Avatar
    We need a new 10.2.1 runtime for those of us who are often stuck on Wifi only.... groan!
    Ruslan Botsyurko likes this.
    10-27-13 10:44 AM
  12. SubCamp's Avatar
    I can feel a less buggy 10.2.1 OS coming!

    Posted via CB10
    10-27-13 10:11 PM
  13. mopar_fxr's Avatar
    ok, curiosity... why so many wanting to run this over the 1791??
    I mean I have been off the grid for a week or so on here, but running the 575 core with these bars over as a hybrid with the 1792 radio has been flipping fantastic.
    have only had two real "quirks". now, in almost 3 weeks (i split a lot of these myself before this dropped) I have had one... ONE random reboot, one hub freeze and bbm would kinda wig out. Now, bbm has stopped being so bratty spoiled brat like since I put channels back in (yes odd I know but if it works why f with it).
    I say run for the best of all worlds people. If you are going to load an os and go for the biggest baddest number or most up to date, run the 575, these bars and the 1792 radio. solid daily driver if you can handle a reset about once a week... and if you are loading all of these to begin with... you shouldnt really be complaining anyways, you are (or should be at least) more knowledgeable and capable for it.
    oh, I am also sideloading about 14 android apks with debug and without issues...

    sorry, end rant. luv ya peeps and again,
    thanks team
    Pdinos3 likes this.
    10-27-13 10:55 PM
  14. mhhH4RI's Avatar
    ok, curiosity... why so many wanting to run this over the 1791??
    I mean I have been off the grid for a week or so on here, but running the 575 core with these bars over as a hybrid with the 1792 radio has been flipping fantastic.
    have only had two real "quirks". now, in almost 3 weeks (i split a lot of these myself before this dropped) I have had one... ONE random reboot, one hub freeze and bbm would kinda wig out. Now, bbm has stopped being so bratty spoiled brat like since I put channels back in (yes odd I know but if it works why f with it).
    I say run for the best of all worlds people. If you are going to load an os and go for the biggest baddest number or most up to date, run the 575, these bars and the 1792 radio. solid daily driver if you can handle a reset about once a week... and if you are loading all of these to begin with... you shouldnt really be complaining anyways, you are (or should be at least) more knowledgeable and capable for it.
    oh, I am also sideloading about 14 android apks with debug and without issues...

    sorry, end rant. luv ya peeps and again,
    thanks team
    Could be...

    1. Pin watermarks on 10.2.1.xxx
    2. OS 1791 is much better OS yet and it's an official OS.
    3. No love for STL100-1 on 10.2.1.xxx.....lol

    meehh.. it's just my 4 cents..
    10-27-13 11:11 PM
  15. torcheredsole56's Avatar
    Yep, i finally loaded the bars. Seen a few differences in the settings but no major glitches so far. That's about it.

    Posted via CB10
    10-27-13 11:12 PM
  16. mopar_fxr's Avatar
    Could be...

    1. Pin watermarks on 10.2.1.xxx
    2. OS 1791 is much better OS yet and it's an official OS.
    3. No love for STL100-1 on 10.2.1.xxx.....lol

    meehh.. it's just my 4 cents..
    Pin watermarks are so barely visable
    I have had more luck on the 575
    And may be "official" but the .1 has more up to date programing
    Stl100-1.... you win that one hahaha.
    Maybe I just got lucky with my Z on the 575 base... I do know q owners were having issues though which dropped them over the 1791 so maybe it's in the Z vs q debate... yet again hahaha

    Posted via CB10
    mhhH4RI likes this.
    10-27-13 11:47 PM
  17. akavbb's Avatar
    Pin watermarks are so barely visable
    I have had more luck on the 575
    And may be "official" but the .1 has more up to date programing
    Stl100-1.... you win that one hahaha.
    Maybe I just got lucky with my Z on the 575 base... I do know q owners were having issues though which dropped them over the 1791 so maybe it's in the Z vs q debate... yet again hahaha

    Posted via CB10
    What do you mean by saying "have had more luck"?
    With the ladies?

    ;-)


    Posted via CB10 | STL100-2 | Waiting for the mighty Squircle to return.
    10-28-13 12:42 AM
  18. mopar_fxr's Avatar
    What do you mean by saying "have had more luck"?
    With the ladies?

    ;-)


    Posted via CB10 | STL100-2 | Waiting for the mighty Squircle to return.
    HAHA meaning less issues with 575 over 641 and even over 1791.
    runs smoother and quicker for me on my Z
    10-28-13 09:35 AM
  19. SteelGreek's Avatar
    Could be...

    1. Pin watermarks on 10.2.1.xxx
    2. OS 1791 is much better OS yet and it's an official OS.
    3. No love for STL100-1 on 10.2.1.xxx.....lol

    meehh.. it's just my 4 cents..
    Good responses. I'm on an 04 variant and really like what I have loaded which is, I belive, what Mopar has too on his.

    I've only really had one issue but it's been consistent through each leak and is very intermittent. Before bed I'll set my alarm, and then occasionally if I swipe down for bedside mode, before plugging my phone in, then plug it in to charge overnight, I get a black screen. Nothing happens and I can't do anything without a volume button reset. The screen is illuminated but it's just black... really weird. it rarely happens but like I said it's happened on every OS as far as I can recall.


    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 hybrid and CB10. My channel: C0004F9BB
    mopar_fxr and mhhH4RI like this.
    10-28-13 09:42 AM
  20. Uzi's Avatar
    Good responses. I'm on an 04 variant and really like what I have loaded which is, I belive, what Mopar has too on his.

    I've only really had one issue but it's been consistent through each leak and is very intermittent. Before bed I'll set my alarm, and then occasionally if I swipe down for bedside mode, before plugging my phone in, then plug it in to charge overnight, I get a black screen. Nothing happens and I can't do anything without a volume button reset. The screen is illuminated but it's just black... really weird. it rarely happens but like I said it's happened on every OS as far as I can recall.


    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 hybrid and CB10. My channel: C0004F9BB
    maybe try security wipe and fresh start do not restore if the issue still happen

    Posted via CB10
    10-28-13 09:54 AM
  21. SteelGreek's Avatar
    maybe try security wipe and fresh start do not restore if the issue still happen

    Posted via CB10
    I always do that and never restore. Causes too many problems for me, and with most everything I have backed up online, there is no need to restore.

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 hybrid and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-28-13 09:56 AM
  22. Uzi's Avatar
    I always do that and never restore. Causes too many problems for me, and with most everything I have backed up online, there is no need to restore.

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 hybrid and CB10. My channel: C0004F9BB
    so that is really weird issue can't find the cause

    Posted via CB10
    10-28-13 10:03 AM
  23. SteelGreek's Avatar
    so that is really weird issue can't find the cause

    Posted via CB10
    Yeah I know. I realistically think it's a hardware issue since it's just me, happens on different OSes, and happens very infrequently.

    Just thought I'd post it though

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 hybrid and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-28-13 10:16 AM
  24. SubCamp's Avatar
    Could be...

    1. Pin watermarks on 10.2.1.xxx
    2. OS 1791 is much better OS yet and it's an official OS.
    3. No love for STL100-1 on 10.2.1.xxx.....lol

    meehh.. it's just my 4 cents..
    don't you mean 3 cents?
    mhhH4RI likes this.
    10-28-13 05:09 PM
  25. mhhH4RI's Avatar
    don't you mean 3 cents?
    No.. was thinking to reserve for no. 4.. lol..
    10-28-13 05:42 PM
310 ... 910111213

Similar Threads

  1. Official 10.2 for Malaysia
    By blueisme in forum BlackBerry Z10
    Replies: 1
    Last Post: 10-22-13, 02:48 PM
  2. BBM not sending to Android device
    By ricocan in forum General BBM Chat
    Replies: 2
    Last Post: 10-22-13, 01:30 AM
  3. BBM for itouch 4gen
    By yxd0018 in forum General BBM Chat
    Replies: 1
    Last Post: 10-21-13, 11:10 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD