01-06-14 11:12 PM
1,131 ... 3536373839 ...
tools
  1. Undbiter65's Avatar
    So up until an hour ago I couldn't get enough of this leak. But I got a reboot on it than while texting my dad it seemed slow so I deleted our convo and now I have an unanswered text from him that I cannot get to go away. Tried resetting my hub 4 times plus my phone I used the two volume buttons and held until the blackberry screen appeared. Tried tha 3 times and it still won't go away. Plus when I went into the convo with I I tried to delete it would just say compose in it. In the Hub though it says dad. And my battery got very warm and rapid discharged. Not sure if being in the basement where reception is not the greatest contributed to this.
    The battery thing is normal for when you first load a leak.

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    10-14-13 10:22 PM
  2. russmov's Avatar
    The battery thing is normal for when you first load a leak.

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    Should have mentioned I've been running this since it dropped. Haven't had any issues up until about an hour ago. Using STL100-3 on bell in Ontario
    10-14-13 10:25 PM
  3. russmov's Avatar
    Thinking of maybe reinstalling this or moving to .641
    Maybe this all happened because of all the praise I was giving this leak, and it just had to prove me wrong. Lol
    10-14-13 10:26 PM
  4. russmov's Avatar
    I also took a screen shot of my phone still on while at 0% I was about to post it to the site until it finally gave out.
    10-14-13 10:30 PM
  5. SteelGreek's Avatar
    Thinking of maybe reinstalling this or moving to .641
    Maybe this all happened because of all the praise I was giving this leak, and it just had to prove me wrong. Lol
    Hybrid it... load 641 files over top of your install and reboot
    ??????
    Profit!



    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    russmov and go1ndr like this.
    10-14-13 10:33 PM
  6. russmov's Avatar
    Hybrid it... load 641 files over top of your install and reboot
    ??????
    Profit!

    Ahh that actually sounds like a great idea. Best of both works and hopefully no more issues for me.


    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-14-13 10:37 PM
  7. Undbiter65's Avatar
    Hybrid it... load 641 files over top of your install and reboot
    ??????
    Profit!



    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    What would this change/improve?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    10-14-13 10:39 PM
  8. Undbiter65's Avatar
    Where do I download this leak and will it work on my 8220?

    Lmao!!!!!!!













    I'm joking. LOL
    I'll miss this one as I want a none pin version. Many thanks though BBLeaks.

    Posted via CB10 on my Q10 running 10.2.0.1767
    10-14-13 11:41 PM
  9. toobs623's Avatar
    What would this change/improve?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    Newer runtime, updated device monitor, etc

    Posted via CB10
    10-15-13 12:44 AM
  10. jhanks64's Avatar
    How do i open this .7z file ? My computer wont open it after downloading it
    Download and install the Free 7-Zip program from 7-Zip
    10-15-13 05:12 AM
  11. Undbiter65's Avatar
    Okay so my phone now only shows 3G on the top right corner. Where it used to show 4 G. Checked settings but nothing is off. Anyone experience this?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    10-15-13 09:40 AM
  12. SteelGreek's Avatar
    Okay so my phone now only shows 3G on the top right corner. Where it used to show 4 G. Checked settings but nothing is off. Anyone experience this?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    Reboot that bad boy and let it chill for a minute. Should be ok. Also what radio file are you using?

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-15-13 09:43 AM
  13. Undbiter65's Avatar
    Reboot that bad boy and let it chill for a minute. Should be ok. Also what radio file are you using?

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    Hmm whichever one was on the auto loader. I've heard people advising to load other radio files on top. Should I do this? And if so, which ones?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    10-15-13 09:51 AM
  14. theblob's Avatar
    Hey Crackberry,
    Quickly went through this thread again and searched for "volume" but nothing came up for the issue I'm having.
    Basically, no matter if I'm playing media or not (have volume buttons always adjusting media volume disabled), I am not able to increase the volume without holding the button down. The volume down works fine, just the upper one stopped working as soon as I installed 10.2.1.xxx. I tried reloading the OS as well as messing around with the settings but nothing seems to work. And its not like the volume up doesn't work at all, it just doesn't work when I quickly press it. Shouldn't be a hardware issue but who knows.
    Thanks for the help.
    10-15-13 11:14 AM
  15. SteelGreek's Avatar
    Hmm whichever one was on the auto loader. I've heard people advising to load other radio files on top. Should I do this? And if so, which ones?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    A few of us have been using the 1792 radio file which is the radio for the 1791 leak. It's been a lot better overall

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-15-13 11:45 AM
  16. Undbiter65's Avatar
    A few of us have been using the 1792 radio file which is the radio for the 1791 leak. It's been a lot better overall

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    And you simply side load these?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    10-15-13 11:50 AM
  17. SteelGreek's Avatar
    And you simply side load these?

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    They're an autoloader just like the OS files. Rub like you would a leaked OS install and reboot your phone afterwards

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    Undbiter65 likes this.
    10-15-13 12:47 PM
  18. kfroese's Avatar
    I had been having hideous battery life with this build on my Q despite numerous hard resets. I was averaging about 7.5% per hour discharge (by Battery Guru). This morning, I flashed the radio again (.1768) and sideload the .641 changed bar files (thanks Wu-Wei!) and battery life seems to have significantly improved. I'm not sure which of those two steps did the trick. The App Manager from .641 is fantastic - if they keep developing this, I may be able to ditch Battery Guru and Data Check (which are great apps still).
    One thing that hasn't changed is that the battery runs hotter on these 10.2.1 builds than I saw with the 10.2.0.
    10-15-13 01:02 PM
  19. kimoi's Avatar
    A few of us have been using the 1792 radio file which is the radio for the 1791 leak. It's been a lot better overall

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    Where do I get this radio file?

    Posted via CB10 on my Z10
    10-15-13 01:40 PM
  20. SteelGreek's Avatar
    Where do I get this radio file?

    Posted via CB10 on my Z10
    It's in the OP of the 1791 thread. Link:

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=858678

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-15-13 02:02 PM
  21. toobs623's Avatar
    Where do I get this radio file?

    Posted via CB10 on my Z10
    https://mega.co.nz/#!Eg1yzbzD!5NWVeK...s3we4YRyIZ9APU

    It's the signed file though. You will have to create an auto loader

    Posted via CB10
    10-15-13 02:11 PM
  22. Undbiter65's Avatar
    I got a weird looking box on the bottom left corner. It had weird stuff like CPU usage, FPS, and some other weird stuff. Kind of like a minimized version of the App manager. I tried taking a screen shot but it wouldn't appear on it.

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    10-15-13 03:16 PM
  23. pastycat's Avatar
    The weird little box is battery/cpu use, tap the battery icon, is table, graph,Off,

    i've resorted back to an older 10.2 OS as this one played havoc with a couple of apps, endomondo and ebay being 2 I use a lot, shame as was good otherwise!

    Posted via CB10
    10-15-13 03:21 PM
  24. kimoi's Avatar
    Okay, new question. I've got the radio file, how do I create an auto loader?
    10-15-13 03:38 PM
  25. toobs623's Avatar
    I got a weird looking box on the bottom left corner. It had weird stuff like CPU usage, FPS, and some other weird stuff. Kind of like a minimized version of the App manager. I tried taking a screen shot but it wouldn't appear on it.

    "If you can't soar with the eagles, then don't fly with the flock!" (BBM#18)
    Swipe diagonally down from the top left corner. This will cycle through the tools.

    Posted via CB10
    Undbiter65 likes this.
    10-15-13 03:45 PM
1,131 ... 3536373839 ...

Similar Threads

  1. VEVO app for BB Playbook deprecated
    By VEVOLLC in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 02-02-15, 01:40 PM
  2. Not working: Wifi media sync and volume mounting by wifi
    By AWDragon200 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-14, 12:32 AM
  3. Too many apps for BB10
    By smallbiz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 10-10-13, 06:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD