01-06-14 11:12 PM
1,131 ... 3334353637 ...
tools
  1. killer24680's Avatar
    Downgraded to. 1726 and my system now on uses 6% of battery

    A whopping 31% reduction

    Glad I made switch
    I cant understood this.

    I have Today morning @ 8.00 from the Charger. Round about 2-2,5h used with Bluetooth (Bridge with PB) and WLAN to read and write in BBM and Surf with the Browser - now on 16.00 i have 66% remaining. Is the best I ever had...

    mfg

    Andreas
    10-13-13 09:07 AM
  2. mopar_fxr's Avatar
    Downgraded to. 1726 and my system now on uses 6% of battery

    A whopping 31% reduction

    Glad I made switch

    Posted via CB10
    3.3-5.8% here

    Posted via CB10
    n8tiveg likes this.
    10-13-13 09:20 AM
  3. SteelGreek's Avatar
    I have been running the 1792 radio with this for a few days... seems better for me on Att at least

    Posted via CB10
    Your signal is better or the draw on the battery is better? I'm debating the change

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-13-13 10:15 AM
  4. cacciucco's Avatar
    I installed 10.2.1.575 and it runs reasonably well apart a couple of issues:

    1) Using the 'enable pinch gesture' in the hub setting freezes the hub and need a restart

    2) Deezer only works once after install and then does not work again

    3) From the 10.2.0.1767 app manager it was possible to stop applications, now the 'side bar' is totally black and even if you can check more stuff on app behaviour you cannot actually do anything

    Anyone else having similar issues?

    C


    Posted via CB10
    10-13-13 10:24 AM
  5. FunktasticLucky's Avatar
    I installed 10.2.1.575 and it runs reasonably well apart a couple of issues:

    1) Using the 'enable pinch gesture' in the hub setting freezes the hub and need a restart

    2) Deezer only works once after install and then does not work again

    3) From the 10.2.0.1767 app manager it was possible to stop applications, now the 'side bar' is totally black and even if you can check more stuff on app behaviour you cannot actually do anything

    Anyone else having similar issues?

    C


    Posted via CB10
    pinch to zoom was mention in the OP. I am actually kinda sad that you can't stop applications but the OS does a very good job of stopping them on it's own this time around. I no longer get the problem i was having in the earlier 17xx builds where things liek the phone kept using .02-.06 percent every 5 seconds. Battery life has been PHENOMENAL on this build. But I will be loading the runtime from 1791 in a bit because songza can't detect a data connection off wifi
    10-13-13 10:30 AM
  6. riv's Avatar
    Can anybody post a link to 1791 radio for 100-2 please?



    Posted via CB10
    10-13-13 10:48 AM
  7. BeloZ10's Avatar
    Anyone o.e have an issue with a CPU status bar that has popped up in the left bottom corner? I tried a screen shot but doesn't appear on that.

    Posted via CB10
    10-13-13 10:55 AM
  8. SteelGreek's Avatar
    Anyone o.e have an issue with a CPU status bar that has popped up in the left bottom corner? I tried a screen shot but doesn't appear on that.

    Posted via CB10
    Oy again with this no search before posting.... swipe down multiple times from the battery icon and it'll go away eventually

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-13-13 11:00 AM
  9. BeloZ10's Avatar
    Thanks SteelGreek

    Posted via CB10
    10-13-13 11:03 AM
  10. mopar_fxr's Avatar
    Your signal is better or the draw on the battery is better? I'm debating the change

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    Yes

    I am very little batt drain and better call quality. I judge with blue tooth also. When they are unable to tell I'm on bt we are on right path. The one that came with this os was dropping out a lot on me. Yet to have that with this one

    Posted via CB10
    SteelGreek likes this.
    10-13-13 11:27 AM
  11. db6329842's Avatar
    I have 3 questions. Why can i not delete alarm? why does dark theme not stay on contacts and why does contacts keep adding twitter and facebook to my contacts even though I unchecked them , they keep coming back.
    10-13-13 11:29 AM
  12. stardomains's Avatar
    Does anyone have any idea why my device has issues with all 10.2 leaks except 1323? My T-Mobile US Q10 SQN100-5 will not show the Cancel, Lock, Restart "Hold the Power button to turn off your device" screen when I hold the power button down(except for in leak 1323.) It doesn't appear at all. I've tried multiple leaks. I've tried fiddling with settings. I've tried rebooting. Perhaps the OS is really a Z10 OS with a Q10 radio file and because it is a Z10 OS it doesn't recognize a Q10 power button press? I've been told their isn't a bar file that controls this behavior. What does control it? Does anyone know anything about possibly fixing it? Any help is appreciated.
    10-13-13 11:54 AM
  13. Radim Kvasnica's Avatar
    Hi,
    I have a problem with displaying some e-mail messages, I use Kerio Exchange. This is specifically the email message that includes an attachmentand also the message body text html - (picture). After a moment the error message "Message not downloaded". If you'll send the the same email to Gmail, you are right. I deleted the account several times, but did not help. Please advice about. thank you
    10-13-13 12:18 PM
  14. go1ndr's Avatar
    Does anyone have any idea why my device has issues with all 10.2 leaks except 1323? My T-Mobile US Q10 SQN100-5 will not show the Cancel, Lock, Restart "Hold the Power button to turn off your device" screen when I hold the power button down(except for in leak 1323.) It doesn't appear at all. I've tried multiple leaks. I've tried fiddling with settings. I've tried rebooting. Perhaps the OS is really a Z10 OS with a Q10 radio file and because it is a Z10 OS it doesn't recognize a Q10 power button press? I've been told their isn't a bar file that controls this behavior. What does control it? Does anyone know anything about possibly fixing it? Any help is appreciated.
    You know, 1323 is n extremely solid and stable build. If it wasn't for the rush of the elusive leak, I would recommend staying with it. Otherwise, choose the build you want and install it , followed by a wipe and NO restore.! Once done, set it up from scratch. I'd go with .1676 or .1791. It's the restore of corrupted settings and app data thats.causing you problems. Started with the restore fro. factory os to the leaks. Good luck!
    moody likes this.
    10-13-13 12:22 PM
  15. SteelGreek's Avatar
    Yes

    I am very little batt drain and better call quality. I judge with blue tooth also. When they are unable to tell I'm on bt we are on right path. The one that came with this os was dropping out a lot on me. Yet to have that with this one

    Posted via CB10
    Thanks brotha. Just loaded it up and will pay findings as the week goes on

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    mopar_fxr likes this.
    10-13-13 01:03 PM
  16. Xoma's Avatar
    A very impressive leak though. And watermarks are not so much crabby

    Powered by Z10STL100-2/10.2.1.575
    10-13-13 01:48 PM
  17. SteelGreek's Avatar
    New Outlook (Old Hotmail account)...everything restores correctly, just can't seem to set the dark theme. Weird, works fine in the BBM and Calender applications.
    Try to sideload the contacts .bar file then with a reboot.
    10-13-13 02:08 PM
  18. Akure4Life's Avatar
    So I decided to sideload the previous unlocked runtime.

    All my sideloaded app that needs Internet connection now works as usual.

    It seems the runtime that comes with this leak is buggy

    Posted Via CB10 running on OS 10.2.1.575
    10-13-13 04:33 PM
  19. Ruslan Botsyurko's Avatar
    So I decided to sideload the previous unlocked runtime.

    All my sideloaded app that needs Internet connection now works as usual.

    It seems the runtime that comes with this leak is buggy

    Posted Via CB10 running on OS 10.2.1.575
    It's funny, that since that inicial hickup that I had with network connection in Android apps (and when I fixed it with a hard reboot) I haven't had the problem again, so I wonder where exactly the bug is.
    10-13-13 05:15 PM
  20. kimoi's Avatar
    Had this problem once on another leak after I removed my FB account and wasn't able to add it + was getting the same error in the app. I fixed it by restoring only Settings - then FB account re-appeared in settings and I just had to fill in the password. Hope it helps.
    Awesome, I'll try that tomorrow, thanks! I was not looking forward to restore my full backup as it took over two hours, but just settings shouldn't take that long.

    Posted via CB10 on my Z10
    10-13-13 08:41 PM
  21. kimoi's Avatar
    I do start to notice more and more small bugs though.

    * When I want to upload a picture to a website/app from my media card, it doesn't show the pictures. When I want to upload a picture from phone storage, it immediately shows them.

    * I can't use Wallpaper Changer HD anymore as it keeps saying 'wallpaper set' every time I turn on the screen, even though I set it on change once an hour. It also does this when I turn rotation off and pick just one wallpaper.

    * It lags sometimes when I want to return to active tiles from an app.

    * I have the feeling that he browser is less fast. Maybe it's the fact that the loading bar at the bottom looks different, but it seems slower.

    * And as I mentioned before, Facebook doesn't work at all anymore. Which also causes all pictures set for contacts have disappeared.

    Maybe I'll just downgrade to another 10.2 leak.. any suggestions?

    Posted via CB10 on my Z10
    10-13-13 08:53 PM
  22. toobs623's Avatar
    I do start to notice more and more small bugs though.

    * When I want to upload a picture to a website/app from my media card, it doesn't show the pictures. When I want to upload a picture from phone storage, it immediately shows them.

    * I can't use Wallpaper Changer HD anymore as it keeps saying 'wallpaper set' every time I turn on the screen, even though I set it on change once an hour. It also does this when I turn rotation off and pick just one wallpaper.

    * It lags sometimes when I want to return to active tiles from an app.

    * I have the feeling that he browser is less fast. Maybe it's the fact that the loading bar at the bottom looks different, but it seems slower.

    * And as I mentioned before, Facebook doesn't work at all anymore. Which also causes all pictures set for contacts have disappeared.

    Maybe I'll just downgrade to another 10.2 leak.. any suggestions?

    Posted via CB10 on my Z10
    You cool try reloading the pictures bar files and deleting and reinstalling fb

    Posted via CB10
    10-13-13 09:41 PM
  23. Devilboy125's Avatar
    Am I better off getting this or 10.2.0.1791?

    Posted via CB10
    10-14-13 04:23 AM
  24. kimoi's Avatar
    You cool try reloading the pictures bar files and deleting and reinstalling fb

    Posted via CB10
    I've tried several times to delete and reinstall Facebook, really doesn't work at all.

    And reloading the pictures bar, well, I'll try something else first. And it that doesn't work, I'll choose an other leak. I discover more and more small bugs that annoy me.

    Posted via CB10 on my Z10
    10-14-13 06:55 AM
  25. wayne504's Avatar
    I've tried several times to delete and reinstall Facebook, really doesn't work at all.

    And reloading the pictures bar, well, I'll try something else first. And it that doesn't work, I'll choose an other leak. I discover more and more small bugs that annoy me.

    Posted via CB10 on my Z10
    Have you tried reloading the OS? I had a few of the problems you mentioned in a previous post but have been running pretty good since a reload (about 3 days). I did not restore settings and deleted the applications that were giving me issues prior to creating the back that I restored from.

    Posted via CB10 on Z10STL100-4/10.2.1.575
    10-14-13 08:32 AM
1,131 ... 3334353637 ...

Similar Threads

  1. VEVO app for BB Playbook deprecated
    By VEVOLLC in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 02-02-15, 01:40 PM
  2. Not working: Wifi media sync and volume mounting by wifi
    By AWDragon200 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-14, 12:32 AM
  3. Too many apps for BB10
    By smallbiz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 10-10-13, 06:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD