01-07-14 12:12 AM
1,131 ... 2728293031 ...
tools
  1. pastycat's Avatar
    hey all.
    just browsing on the phone when up pops a little box in the bottom left with a load of info on it, kinda power use, screen use etc. i tapped it and its now a graph on the bottom the screen,
    how do i get rid of it please?? i tried a screen grab but nothing showed up on the pictures!!

    many thanks in advance.
    10-11-13 09:11 AM
  2. FXECB's Avatar
    Seems there is no caller ID from contacts when double call, only the phone number appears.
    10-11-13 09:16 AM
  3. thurask's Avatar
    hey all.
    just browsing on the phone when up pops a little box in the bottom left with a load of info on it, kinda power use, screen use etc. i tapped it and its now a graph on the bottom the screen,
    how do i get rid of it please?? i tried a screen grab but nothing showed up on the pictures!!

    many thanks in advance.
    Tap on the battery icon on your home screen until it goes away.

    Posted via CB10
    10-11-13 09:18 AM
  4. pastycat's Avatar
    Brilliant! Thank you!
    10-11-13 09:22 AM
  5. thurask's Avatar
    Derp, wrong thread.
    moody likes this.
    10-11-13 09:39 AM
  6. SirJes's Avatar
    Anyone have issues with the Android Runtime? It has to load up everytime I open an Android app, you know, the little blue bar at the bottom and what not. Overall, this build has been the buggiest for me - Hub crashes, random freezes, it's not bad though. I like the option to where I want to save a contact to, local or SIM.
    I've had that problem, and I don't think it's the runtime, seems like something is coded in the os itself that's causing it

    Posted Via CB10 On The Brother Of Future Z30
    10-11-13 09:41 AM
  7. MrGlenn's Avatar
    For my personal usage the App Manager's battery monitor works great. It shows how much (in %) of the battery an app has used since last charge, so you can see exactly how taxing they are. The battery/cpu/mem chart is also great. It also shows how long your charge is going to last untill 100%. I am no longer running a Battery app.
    The Alarm clock option went back from an on/off slider to a single button I prefer it this way, looks better in the Sleep Mode view as well.


    Hub seems to use a lot of cpu and runs a lot longer when sync'ing than previously. For people using BeBuzz (and the auto-sync options for Hub), it may be better to turn these sync functions off, or increase the interval.
    The Android runtime sometimes shows the blue bar when loading an app: I think this means the Runtime is restarting itself! For example Skype always keeps running in the background. If you see the blue bar, this means the runtime is restarting, you can check this by looking at Skype (suddenly closed). Other background apps should also be closed when this happens.


    Have not been able to get any "new" Android apps working, but all previous sideloads still work the same.
    Battery life is still up in the air for me, but my first feelings say it is a bit less than on the 10.2.0 leaks.
    10-11-13 10:35 AM
  8. richard bedford's Avatar
    Hi gang, I did a quick scan and did not find this problem listed ( apologies if I missed it ). I can send and receive mms fine as long as there is no picture attached. When there is a pic attached I cannot reply ( I get the red "x" and "general problem" error ) . Nor can I send a mms with a pic attached same error. Any thoughts? Thanks
    10-11-13 10:50 AM
  9. HollyWOOD1906's Avatar
    not sure if it's been noted cuz I'm only on page 14, but 2 things I've noticed:

    1. in order to refresh a page in the web browser, you have to press refresh twice
    2. group texting does not work

    don't really care about the minor refresh issue, but no group text is killing me . is there a fix? or has anyone else even noticed?
    10-11-13 10:54 AM
  10. SteelGreek's Avatar
    Hi gang, I did a quick scan and did not find this problem listed ( apologies if I missed it ). I can send and receive mms fine as long as there is no picture attached. When there is a pic attached I cannot reply ( I get the red "x" and "general problem" error ) . Nor can I send a mms with a pic attached same error. Any thoughts? Thanks
    Your phone isn't downloading the network settings properly. You can add the addresses in manually, and if that doesn't work, reload the OS. Seems to be most common on 003 variants and Rogers

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-11-13 11:12 AM
  11. cego7269's Avatar
    Hi BerryLeakes, have a question, why z10 stl100-1's users can't get the BB10.2.1 os?
    10-11-13 11:21 AM
  12. thurask's Avatar
    Hi BerryLeakes, have a question, why z10 stl100-1's users can't get the BB10.2.1 os?
    Be patient, it took a while for 10.2.0 to get leaked for STL100-1 (disregarding the 10.2.0.341 beta, the other devices had 93, 228, 483, 663, 783 and 810 before all devices got 1047).

    And as for why, it's because of the STL100-1's different hardware.

    Posted via CB10
    10-11-13 11:30 AM
  13. andysan1971's Avatar
    Skype does not work unless connected to WIFI


    BerryLeaks presents 10.2.1.575 for STL100-2/3/4, SQN100-X, SQR100-X and STA100-X-img_00000001.png

    Posted via CB10
    10-11-13 12:20 PM
  14. richard bedford's Avatar
    Your phone isn't downloading the network settings properly. You can add the addresses in manually, and if that doesn't work, reload the OS. Seems to be most common on 003 variants and Rogers

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    Thanks Steel Greek, reloaded OS and mms problem solved. This Community Rocks !
    10-11-13 12:24 PM
  15. Bilaal's Avatar
    I've had that problem, and I don't think it's the runtime, seems like something is coded in the os itself that's causing it

    Posted Via CB10 On The Brother Of Future Z30
    It happened a lot last night, seems okay for now.

    Posted via CB10
    10-11-13 01:02 PM
  16. SteelGreek's Avatar
    Thanks Steel Greek, reloaded OS and mms problem solved. This Community Rocks !
    Glad that worked! It's a solid OS so far for me. Enjoy it

    Posted via a Verizon Z10 running a 10.2.1.575 leak and CB10. My channel: C0004F9BB
    10-11-13 01:08 PM
  17. trinichindian's Avatar
    This.
    Attachment 209812

    Posted via CB10
    Oh ok
    Don't have that in 1767. So if u enable it what could you do? Pinch to zoom in the hub?

    <Zedding since the beginning >
    10-11-13 01:30 PM
  18. wolfee48's Avatar
    Oh ok
    Don't have that in 1767. So if u enable it what could you do? Pinch to zoom in the hub?

    <Zedding since the beginning >
    Yeah... but as soon as you pinch, the hub freezes and needs to be restarted.

    I can't wait until picture password works.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.2.1.575
    10-11-13 01:38 PM
  19. Grzesiek Godlewski's Avatar
    Spotify will let you login if WIFI is OFF

    You have to do it only one time, after you can tunr WIFI on, for example to download playlists.

    Check !
    10-11-13 01:45 PM
  20. Marcio Boragini's Avatar
    How to remove the watermark at screen corners?
    10-11-13 01:51 PM
  21. Uzi's Avatar
    How to remove the watermark at screen corners?
    Install the 10.2.0.1791 it will remove your pin mark.

    Posted via CB10
    moody likes this.
    10-11-13 01:57 PM
  22. EvEr34's Avatar
    It is now impossible for me to enter user names and passwords in any sideloaded that require me to do so...such as my banking app. Letters are randomly added to the info I type in. Any way to correct this.

    Posted via CB10
    10-11-13 01:59 PM
  23. Marcio Boragini's Avatar
    At this leak will be impossible to remove the watermark? Im liking this SO version!
    10-11-13 02:03 PM
  24. thurask's Avatar
    At this leak will be impossible to remove the watermark? Im liking this SO version!
    You can't remove the watermark.
    10-11-13 02:04 PM
  25. Marcio Boragini's Avatar
    ok!
    Its not a big deal!
    Tks!
    10-11-13 02:07 PM
1,131 ... 2728293031 ...

Similar Threads

  1. VEVO app for BB Playbook deprecated
    By VEVOLLC in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 02-02-15, 02:40 PM
  2. Not working: Wifi media sync and volume mounting by wifi
    By AWDragon200 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-14, 01:32 AM
  3. Too many apps for BB10
    By smallbiz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 10-10-13, 07:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD