01-06-14 11:12 PM
1,131 ... 1516171819 ...
tools
  1. macbruno's Avatar
    Just about to finish loading this wonderfull leak on my Z10 STL100-2

    Everything went perfect as always!

    I'm eager to see how this one performs, the last 10.2.1 leak was the buggiest as far as my leak experiments go... Still served me well as a daily driver, a couple of bugs and crashes but always running!

    So, a very heartfull Thank You to the team for upping this baby!!
    10-09-13 02:03 PM
  2. blockbuy's Avatar
    Can we create groups under contacts yet?

    Posted via CB10
    10-09-13 02:22 PM
  3. thurask's Avatar
    thx i was gonna load it on 1767 thx for confirm how bout IG how does that look on unlocked runtime (and skype)! How is browser comapred to 1767
    Didn't try 575 browser, and I don't use Skype/IG.

    You can always try yourself, just make sure to back up the relevant 1767 files.
    10-09-13 02:23 PM
  4. MrGlenn's Avatar
    I do not have a Linked In account, but the app shows a totally different splash screen on start-up now. Was that in the leak, or did it just get updated on BBWorld?
    10-09-13 02:23 PM
  5. wolfee48's Avatar
    Can we create groups under contacts yet?

    Posted via CB10
    Not yet.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.2.1.575
    10-09-13 02:24 PM
  6. Resilience's Avatar
    Is it just me or did the text message in hub go missing?

    Posted via Q10
    10-09-13 02:30 PM
  7. Albertocd88's Avatar
    Hello,

    I sideloaded a bar file from 10.2.1.575 and everytime i try to open my contacts it crashes and doesn't open. Could anyone help me?

    I have a Z10 STL 100-3 10.2.0.1767

    Thanks
    10-09-13 02:34 PM
  8. KporalBoyQ10's Avatar
    nobody get error when you install this leak ? on Q10 and Z10
    10-09-13 02:35 PM
  9. thurask's Avatar
    I do not have a Linked In account, but the app shows a totally different splash screen on start-up now. Was that in the leak, or did it just get updated on BBWorld?
    1767, 476 and 575 all have the same version of LinkedIn.
    10-09-13 02:46 PM
  10. jkuyp's Avatar
    Install went fine, did not do a restore. After my accounts were loaded, and text messages were restored (thank you SMS backup) - my Hub was running slow and i accidentally deleted all messages (instead of marking as read). Ooops.

    I like that I don't need an android keyboard in the android runtime - however GTA3 doen't work anymore (and i use debug tokens), so i'm going back one version.
    10-09-13 02:57 PM
  11. MrGlenn's Avatar
    I think it showed up as an update in BBWorld just now. Nothing to do with the leaks then, carry on.
    1767, 476 and 575 all have the same version of LinkedIn.
    10-09-13 03:00 PM
  12. Niels B's Avatar
    Thanks again guys and girls! I see lots of new stuff in this build. I hope also the battery is now significantly better...

    STL100-2 OS10.2.1.575. Wipe, no restore.
    Last edited by Niels B; 10-09-13 at 03:17 PM.
    10-09-13 03:04 PM
  13. daSmithBrain's Avatar
    ):

    Z10stl100-1/10.2.0.1743 ng
    10-09-13 03:15 PM
  14. n8tiveg's Avatar
    Question from me, anyone else keeps seeing the blue loading time every time you open an android app?

    Posted via CB10
    Not all the time but have seen it happen a few times if I haven't used the phone for a bit and if I haven't opened the app.

    Posted via CB10
    10-09-13 03:19 PM
  15. MeerMusik's Avatar
    Can we create groups under contacts yet?

    Posted via CB10
    Save your breath: This Feature is currently NOT planned for any 10.2.x.xxxx Version. If we are lucky enough (and BB is still alive and developing in 2014) we could see it in 10.3. Make sure you are heard. Tweet the Developers or send them eMails with Suggestions [but keep asking/suggesting nice... ] to:

    ideamailbox@blackberry.com

    According to another Thread in this Forum, everything send to this eMail Adress gets directly to the Developers.

    Good Luck with that to all of us
    10-09-13 03:21 PM
  16. pvphooman's Avatar
    up and running. so far Im liking the new app manager. It shows the battery usage breakdown for each app.
    10-09-13 03:22 PM
  17. dwane32's Avatar
    Figured as much. Manual install worked. Thanks.
    But I think you lose dark theme BBM with channels installed
    10-09-13 03:30 PM
  18. cchilderhose's Avatar
    But I think you lose dark theme BBM with channels installed
    I am good with that. All other dark themes stay and I prefer channels installed as light theme is what it started out with....
    10-09-13 03:35 PM
  19. wolfee48's Avatar
    Just noticed I have a successful connection to my work server via EAS. I have had nothing but but issues with connectivity until upgrading to this OS.

    EAS connected to Office 365 account has always worked.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.2.1.575
    10-09-13 03:39 PM
  20. bigjman's Avatar
    I can't get this os to extract once it's downloaded. Used mega to download and trying to extrat with WinRAR (which is how I download all the leaks with no problem) but on this one I get an error message when I try to extract. Any ideas?


    Posted via CB10
    10-09-13 03:41 PM
  21. wolfee48's Avatar
    nobody get error when you install this leak ? on Q10 and Z10
    Big negative for me. Zero issues with loading OS and a few side loaded apps.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.2.1.575
    10-09-13 03:41 PM
  22. wolfee48's Avatar
    I can't get this os to extract once it's downloaded. Used mega to download and trying to extrat with WinRAR (which is how I download all the leaks with no problem) but on this one I get an error message when I try to extract. Any ideas?


    Posted via CB10
    Bad download maybe? I had this happen once before.

    Try a new download.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.2.1.575
    10-09-13 03:42 PM
  23. Hphv's Avatar
    575 camera on 1767:


    Attachment 209419

    Posted via CB10
    Can you upload the bar file?

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.2.0.1725
    10-09-13 03:42 PM
  24. thurask's Avatar
    Can you upload the bar file?

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.2.0.1725
    Check here: https://mega.co.nz/#F!bdcQ3IqK!O7J1N1-_dnlCA153ep5ibA
    trinichindian likes this.
    10-09-13 03:44 PM
  25. BCITMike's Avatar
    FYI, I never had problems downloading from Mega until yesterday, when the gears appear but never load the file download. I never tried clearing the cache to see if that would fix it.

    Using jDownloader, it downloaded fast and successfully. It's a must have if downloading from free fileshare sites frequently.
    10-09-13 03:58 PM
1,131 ... 1516171819 ...

Similar Threads

  1. VEVO app for BB Playbook deprecated
    By VEVOLLC in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 02-02-15, 01:40 PM
  2. Not working: Wifi media sync and volume mounting by wifi
    By AWDragon200 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-14, 12:32 AM
  3. Too many apps for BB10
    By smallbiz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 10-10-13, 06:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD