01-06-14 11:12 PM
1,131 ... 1415161718 ...
tools
  1. xsacha's Avatar
    wait im confused... i wake up this morning and i see 2 leaks... which is better and more solid
    This one is far better in terms of optimisations and features.

    The other one is basically plain 10.2.0.17xx.
    wolfee48 and keenwerkz like this.
    10-09-13 12:26 PM
  2. teostar's Avatar
    Yes, I had the same problem. I loaded the previous unlocked runtime and have no issues whatsoever.

    Posted via CB10
    OK. But doesn't the previous unlocked version still the bottom bar permanently on?

    Posted via CB10
    10-09-13 12:43 PM
  3. anon721037's Avatar
    It's in the music player.
    i believe its only there on the q!0 and Q5 not on z
    10-09-13 12:58 PM
  4. Andre Malan's Avatar
    guys,
    This includes a autoloader right? because its not working on my comp.
    When i open the .exe file it says that ist not a correct win32 file.

    what 2 do? what 2 do?
    Use 7-Zip to unzip Downloaded file. Then run the .exe file, that was the only way for me to get it to work.
    Dennis Crama likes this.
    10-09-13 12:58 PM
  5. wayne504's Avatar
    Won't index my media card on STL3. Any ideas?

    Posted via CB10
    I had the same issue after a installing a previous leak. Copy your data from the card then delete and reformat the card.

    Posted via CB10 on Z10STL100-4/10.2.0.1761
    10-09-13 01:14 PM
  6. Trini-34's Avatar
    Thank you for sharing this!
    The android runtime is awesome. I am still running .1047 (it works great for me), and was using the android runtime 127.0.0.595, which came with the black bar at the bottom (no big deal). I saw that you provided the new runtime, so I uninstalled the runtime 127.x.x and installed 10.2.1.9 and now I am able to hide the black bar at the bottom. All of this while still running 1047 leaked... Awesome job providing this to us. With tools like this and people like you all it is a win win for BB lovers!!! Thank you again for everything!!!
    howards likes this.
    10-09-13 01:15 PM
  7. MrGlenn's Avatar
    In Hub settings my nation's National Alert system now shows up. It has an on/off toggle, and reminder settings.
    For the first time ever Contact sync/link worked perfectly. It used to miss certain contacts, but now they are all merged correctly.
    Shift+Swipe for text selection has worked for a while now, but worth mentioning! Just place cursor at begin/end, and Shift+Swipe the rest of the selection.
    App manager shows a lot more data!

    For Gmail+Conversation view: any label applied (folder/inbox/sent) make emails show up as duplicates. It seems to treat every label as a separate message.
    Currency key $ still not updated for region settings, very strange they still miss this basic setting.
    Voice control still "limited" compared to an earlier build.
    howards and keenwerkz like this.
    10-09-13 01:16 PM
  8. hater4life's Avatar
    really nice leak so far,still playing with it though as my z10 is only one week old in my hands, i have noticed though that once I try to assign a picture to someone in my contact list from my sd card that picture is duplicated on my sd card any ideas on what's causing this or how to solve this issue.
    10-09-13 01:19 PM
  9. robsteve's Avatar
    This one is far better in terms of optimisations and features.

    The other one is basically plain 10.2.0.17xx.
    I notice that selecting items on the edges/corners of the screen seems to work better in this OS. Am I imagining this or is it part of the touch screen optimizations?
    10-09-13 01:22 PM
  10. cchilderhose's Avatar
    Anyone with the BB Beta Zone app installed seeing Channels listed as available? I don't seem to see it and have uninstalled/reinstalled the app. May need to download and manually install.
    10-09-13 01:27 PM
  11. SirJes's Avatar
    Anyone with the BB Beta Zone app installed seeing Channels listed as available? I don't seem to see it and have uninstalled/reinstalled the app. May need to download and manually install.
    Yup that's what you need to do

    Posted via CB10
    10-09-13 01:32 PM
  12. SirJes's Avatar
    Question from me, anyone else keeps seeing the blue loading time every time you open an android app?

    Posted via CB10
    10-09-13 01:34 PM
  13. cchilderhose's Avatar
    Yup that's what you need to do

    Posted via CB10
    Figured as much. Manual install worked. Thanks.
    10-09-13 01:37 PM
  14. wolfee48's Avatar
    Question from me, anyone else keeps seeing the blue loading time every time you open an android app?

    Posted via CB10
    I see it. You're not alone.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.2.1.575
    10-09-13 01:38 PM
  15. SteelGreek's Avatar
    I had the same issue after a installing a previous leak. Copy your data from the card then delete and reformat the card.

    Posted via CB10 on Z10STL100-4/10.2.0.1761
    My most recent leak did this. Once I let the phone sit over night it was fine by the morning. Just a thought before doing all of this...

    Posted via a Verizon Z10 on 10.2.0.1725 (pure) thru CB10. My channel: c0004f9bb
    10-09-13 01:41 PM
  16. liquidcyber's Avatar
    I see it. You're not alone.

    Posted via CB10 Z10STL100-4/10.2.1.575
    It will settle try opening a Native Port first it will kick in the Run time.

    Posted via CB10
    10-09-13 01:42 PM
  17. Hphv's Avatar
    Is camera bar one with face focus also? Newer than the one I am using now from 10.2.1.200?

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.2.0.1725
    10-09-13 01:48 PM
  18. Dennis Crama's Avatar
    Use 7-Zip to unzip Downloaded file. Then run the .exe file, that was the only way for me to get it to work.
    I'am going 2 try this! Thanx man!
    10-09-13 01:48 PM
  19. thurask's Avatar
    Is camera bar one with face focus also? Newer than the one I am using now from 10.2.1.200?

    Via CB10 on Z10STL100-2/10.2.0.1725
    575 camera on 1767:


    BerryLeaks presents 10.2.1.575 for STL100-2/3/4, SQN100-X, SQR100-X and STA100-X-img_00001011.png

    Posted via CB10
    pttptppt likes this.
    10-09-13 01:51 PM
  20. Blacklatino's Avatar
    Looks tempting, very tempting.
    No complaints.....at all on this one.
    10-09-13 01:52 PM
  21. timmahh's Avatar
    Is there an alternate download site? Mega is terrible. I use firefox, as instructed, it starts to download and just flashes the warning that I need to allow for the increased space.. but I did that, the first time I used Mega. It has never worked since then, and it doesn't download.
    10-09-13 01:55 PM
  22. Tecker Man's Avatar
    575 camera on 1767:


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00001011.png 
Views:	1349 
Size:	246.4 KB 
ID:	209419

    Posted via CB10
    thx i was gonna load it on 1767 thx for confirm how bout IG how does that look on unlocked runtime (and skype)! How is browser comapred to 1767
    10-09-13 01:58 PM
  23. snoozininsomniac's Avatar
    Is there an alternate download site? Mega is terrible. I use firefox, as instructed, it starts to download and just flashes the warning that I need to allow for the increased space.. but I did that, the first time I used Mega. It has never worked since then, and it doesn't download.
    see post http://forums.crackberry.com/bb10-le...ml#post9303438
    10-09-13 01:59 PM
  24. go1ndr's Avatar
    Is there an alternate download site? Mega is terrible. I use firefox, as instructed, it starts to download and just flashes the warning that I need to allow for the increased space.. but I did that, the first time I used Mega. It has never worked since then, and it doesn't download.
    Use Opera--Opera download is free and its much faster with no issues. (Thanks Mecca)!
    10-09-13 02:00 PM
  25. dragonking1's Avatar
    This is new it says 4GLTE now and doesn't block the Network Technology settings

    BerryLeaks presents 10.2.1.575 for STL100-2/3/4, SQN100-X, SQR100-X and STA100-X-img_00000312.png
    BerryLeaks presents 10.2.1.575 for STL100-2/3/4, SQN100-X, SQR100-X and STA100-X-img_00000313.png

    Posted via CB10
    10-09-13 02:00 PM
1,131 ... 1415161718 ...

Similar Threads

  1. VEVO app for BB Playbook deprecated
    By VEVOLLC in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 15
    Last Post: 02-02-15, 01:40 PM
  2. Not working: Wifi media sync and volume mounting by wifi
    By AWDragon200 in forum BlackBerry 10 OS
    Replies: 4
    Last Post: 11-08-14, 12:32 AM
  3. Too many apps for BB10
    By smallbiz in forum BlackBerry Z10
    Replies: 16
    Last Post: 10-10-13, 06:22 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD