01-14-14 05:18 PM
1,637 ... 5455565758 ...
tools
  1. eyecrispy's Avatar
    Someone in an earlier post said that Waze didn't work for them on the Z10 and I said I'd check on mine. I can confirm that Waze works fine on both my Z10 and Q10 on this leak.

    AT&T SQN100-1 10.2.0.1725
    09-16-13 09:16 PM
  2. torcheredsole56's Avatar
    My battery has been really good this build. Oh, and imo "pull" > "push" when it comes to email, if it's an option.

    Posted via CB10
    09-16-13 09:47 PM
  3. Temple Sascha's Avatar
    Smooth update on my Z10 except one annoying thing:
    After install i did a security wipe , went through the setup and restored only apps and data but not settings...

    Now my appworld shows all my apps as available but not installed (they are and work well) . I tried reloading appworld to no avail.
    Any Ideas on how to fix this?

    Thanks in advance.
    09-16-13 10:09 PM
  4. yohannyphm's Avatar
    I feel your pain, my Z10 thinks my Alfa Romeo is a Fiat! :'o(

    Posted via CB10
    Don't know if this is the case but mine is working correctly on my BMW, MB and Range Rover but when I connected the first time on the MB it gave me the option to choose between MB or Smart or other related brands, same with BMW and Mini. Maybe by deleting and reinstalling your devices it wil give you the option to choose. BTW in the Range R it even displays the model without choosing.

    Posted from the best mobile device Z10 10.2.0.1443
    09-16-13 10:12 PM
  5. KenV54's Avatar
    Smooth update on my Z10 except one annoying thing:
    After install i did a security wipe , went through the setup and restored only apps and data but not settings...

    Now my appworld shows all my apps as available but not installed (they are and work well) . I tried reloading appworld to no avail.
    Any Ideas on how to fix this?

    Thanks in advance.
    It's a pain. You have to re-download all the available apps to make them appear under "installed apps." It just takes time--everything will continue to work properly after the apps are downloaded and re-installed. No data will be lost, unless you have Ascendo DataVault, in which case the data from that app will be lost. If you have ADV, use its backup tool to back your data up to an SC card or to the device memory.
    09-16-13 10:18 PM
  6. bcbbanga4l's Avatar
    I know it says that virtual machines it wont work but what if i use parallels is that the same? thank you for your help
    09-16-13 10:28 PM
  7. cdnrower's Avatar
    Long day but finally got this 10.2 leak running smoothly. I'm new to the 10.2 so impressed with the new features, especially cut and paste. The dark theme doesn't hurt either. On that note, the only way to get everything to work, dark theme and the Contacts app keeping settings, dark theme, etc was to security wipe and NOT do a restore from backup. A restore hoses the Contacts. I guess pain for the gain. Hope I can rely on a restore in the future. okay time for sleep...

    A Canuck with STL100-3 Z10 10.2.0.1725...yep a leak
    09-16-13 10:29 PM
  8. yohannyphm's Avatar
    For all that were wondering the Content for Drivers on BlackBerry World Is a BBW 4.4.2.18 addition. I'm on 1443 and updated BBW and it appeared.
    BerryLeaks presents 10.2.0.1725 for STL100-2/3/4, SQN-X, and SQR-X-img_00000382.png
    BerryLeaks presents 10.2.0.1725 for STL100-2/3/4, SQN-X, and SQR-X-img_00000383.png

    Posted from the best mobile device Z10 10.2.0.1443
    rjedge54 likes this.
    09-16-13 10:30 PM
  9. Temple Sascha's Avatar
    It's a pain. You have to re-download all the available apps to make them appear under "installed apps." It just takes time--everything will continue to work properly after the apps are downloaded and re-installed. No data will be lost, unless you have Ascendo DataVault, in which case the data from that app will be lost. If you have ADV, use its backup tool to back your data up to an SC card or to the device memory.
    Thanks, I think. Not exactly what I hoped for as I am on either 2g (I live in the amazon) or slow and expensive satellite-based Internet and have lots of painfully downloaded larger apps.... oh well.

    Posted from the Amazon on my Z10
    09-16-13 10:38 PM
  10. adamschuetze's Avatar
    I don't think anybody mentioned it yet, but this build is the first one I've seen where exiting out of private browsing also removes the downloads, not just the history.
    09-16-13 10:39 PM
  11. eyecrispy's Avatar
    I know it says that virtual machines it wont work but what if i use parallels is that the same? thank you for your help
    Parallels won't work. Bootcamp will though.

    AT&T SQN100-1 10.2.0.1725
    09-16-13 10:49 PM
  12. icecoldstew's Avatar
    Sorry for the rookie question, im reading that Q10 users have to use a different file to have radio. Do I do this by sideloading it like I would for a Instagram? I do this after I install the new OS?
    09-16-13 11:05 PM
  13. TSY#CB's Avatar
    Sorry for the rookie question, im reading that Q10 users have to use a different file to have radio. Do I do this by sideloading it like I would for a Instagram? I do this after I install the new OS?
    No, the links in the OP (original post) for the Q10 will have the appropriate radio in the autoloader. Just click on one of the links for SQN-X & SQR-X to download the zip and extract the executable file.

    Here's my list of steps that has always worked for me:

    1. Connect USB
    2. Backup w Link
    3. Shutdown Link
    4. Airplane Mode ON
    5. Run executable
    6. Disconnect USB once u're at the purple Welcome Screen
    7. Complete setup w/o BBID
    8. Airplane Mode ON
    9. Device Security Wipe
    10. Complete setup w/ BBID
    11. Connect USB
    12. Restore Link Backup

    While I don't sideload Android apps as I don't use 'em, I understand this comes btwn steps 10 & 11.


    autocorrect's for the birds -- SQN100-2. v10.2.0.1047
    Last edited by TSY#CB; 09-16-13 at 11:33 PM.
    icecoldstew likes this.
    09-16-13 11:16 PM
  14. fivesevensuited's Avatar
    Sorry if this has been brought up. Installed the leak, and text messages are super buggy. Sometimes I'll go into a text message to reply,and the keyboard will come up but no field to type in to. Then I'll try to back out and switch to a different text message from someone else, but when it pops up, it'll be the first message I was in originally. No field to type into again. I have to leave the text message open for several moments ( which feel like eternity) then it will eventually cycle through what I told the phone to do and catch up to me. Very frustrating. Anyone know any fixes?

    Much appreciated.

    Posted by my new Z10 running 10.2.0.1047 via CB10
    09-16-13 11:20 PM
  15. kawikaratekid's Avatar
    Boom!

    Posted via CB10
    09-16-13 11:21 PM
  16. KenV54's Avatar
    Parallels won't work. Bootcamp will though.

    AT&T SQN100-1 10.2.0.1725
    Agree. Absolutely, neither Parallels or VMWare VMs will work. I have had to get Windows and put it on Boot Camp for OS upgrades since the BB 9810. There is no workaround anywhere, and I've looked.
    09-16-13 11:24 PM
  17. KenV54's Avatar
    Thanks, I think. Not exactly what I hoped for as I am on either 2g (I live in the amazon) or slow and expensive satellite-based Internet and have lots of painfully downloaded larger apps.... oh well.

    Posted from the Amazon on my Z10
    You don't /have/ to DL the apps again unless you want to upgrade them. They will work fine as is. You can DL an app only when you know there is an update--I think you'll get notifications of updates from BB World even for the "available" ones, but I'm not sure.
    "
    Temple Sascha likes this.
    09-16-13 11:27 PM
  18. rjedge54's Avatar
    For all that were wondering the Content for Drivers on BlackBerry World Is a BBW 4.4.2.18 addition. I'm on 1443 and updated BBW and it appeared.
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000382.png 
Views:	1000 
Size:	253.6 KB 
ID:	202414
    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000383.png 
Views:	1005 
Size:	90.5 KB 
ID:	202415

    Posted from the best mobile device Z10 10.2.0.1443
    I was wondering where this came from. I just noticed this today but since I had just installed 1725 on Sunday and applied the BBW update soon after I wasn't sure which one was responsible for the change.

    Posted via CB10
    09-16-13 11:41 PM
  19. rjedge54's Avatar
    You don't /have/ to DL the apps again unless you want to upgrade them. They will work fine as is. You can DL an app only when you know there is an update--I think you'll get notifications of updates from BB World even for the "available" ones, but I'm not sure.
    "
    I've had the same issue with the last few leaks I have installed. After a restore BBW shows them as "Available" and not "Installed". The other issue with this is when using the Chrome app installer extension, the apps show no icon and the full OS filename for the app instead of the normal display name. As you have stated though, the apps all seem to run fine.


    Posted via CB10
    09-16-13 11:49 PM
  20. andrenatahoo's Avatar
    installed to q10 .1725 .1156 radio 2days ago
    when installing i forgot to turn to airplane mode, i'd just known it was a very fast installer, i didnt do the security wipe,
    restored manually (not using bb link) contact using intouchapp, bbm using bbid, everything worked fine.
    after 10 hours charging over night with 100% baterry, i did the hard reset, pulled out baterry, and suddenly its just 1% baterry remaining.
    then i charged it again until 80% baterry and did the hard reset again, and its the same, my baterry was just 1% left after restarting. Anyone experienced the same thing?
    and i've must do the baterry charge for the 3rd time (charging feel faster) then for the whole day i didnt do hard reset, it worked fine, and i felt the baterry life was more efficient than before. ( i used 10.1 official before).
    and today is the 2nd day, i do the hard reset and everything works fine, my baterry works normally.
    damn i love this ver. Just the whatsapp chat just appear phone number for some contact, evernote doesnt work (i delete it anyway), autofocus camera feels not too responsive, i feel picture quality worse than 10.1 but i love the silent click when capturing picture.
    sorry about my english
    Last edited by andrenatahoo; 09-17-13 at 02:41 AM.
    09-17-13 12:18 AM
  21. Clement Law's Avatar
    10.2.0.1725 how to show battery percentage in home screen ........ ThankS
    09-17-13 12:19 AM
  22. tb146's Avatar
    10.2.0.1725 how to show battery percentage in home screen ........ ThankS
    Use battery guru or similar app
    Clement Law likes this.
    09-17-13 12:38 AM
  23. Wissam Karaky's Avatar
    Did anyone notice a higher data consumption with 10.2?

    Posted via CB10
    09-17-13 01:07 AM
  24. boisdours's Avatar
    Hi, I installed 1725 a few days ago to my Z10 (100-2), and yesterday I didn't have any problem, but today I can't read any emails in Hub. Clicking mail title, and sliding screen to right to left, but there is nothing, all white. I did a soft reset, so I could first few mails, but after that I can't. Does anyone else have the same problem ? How can I solve this problem ? Or must I wait few days as battery drain issue ?

    Thanks for advance.
    09-17-13 01:37 AM
  25. gonzo uk's Avatar
    Do the Gameloft loft games work yet.

    Posted via CB10
    09-17-13 01:45 AM
1,637 ... 5455565758 ...

Similar Threads

  1. Replies: 144
    Last Post: 09-27-13, 12:30 AM
  2. Replies: 11
    Last Post: 09-17-13, 04:54 PM
  3. Who bought their Z10 for the size and weight?
    By Alfredofid in forum BlackBerry Z10
    Replies: 14
    Last Post: 09-14-13, 03:50 AM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD