01-08-14 07:30 AM
591 ... 56789 ...
tools
  1. sayf777's Avatar
    Please Adam... we must be fair and reciprocate all the irrelevant posts upon which they have bestowed upon us. I know I don't want to be the responsible one NOT giving them their own thread with some 50-60+ pages of over 1000+ post to read.

    I look at it as promoting literacy for all our good friends who use the stl _1.
    Literacy, really?
    Lol, thanks.



    Posted via CB10
    09-06-13 05:27 PM
  2. extisis's Avatar
    wtf no stl100-2/3 love? wtf
    09-06-13 05:45 PM
  3. sayf777's Avatar
    Seriously lol, this thread fell a bit flat. Where the stl-1 users?

    Posted via CB10
    09-06-13 05:53 PM
  4. pili4's Avatar
    Seriously lol, this thread fell a bit flat. Where the stl-1 users?

    Posted via CB10
    Asleep.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | STL100-4 10.2.0.1xxx
    go1ndr likes this.
    09-06-13 05:58 PM
  5. beckzyboi's Avatar
    Is the android runtime crash fixed? And what about the evernote app is that working now?

    Posted via CB10
    09-06-13 06:10 PM
  6. illini2097's Avatar
    Goodbye squircle.
    marioingham likes this.
    09-06-13 06:11 PM
  7. idahobatman's Avatar
    I think the point is, we have probably 6pages of this "joking" and well, lets be the bigger people and just stop. We have our own OS haydays sometimes twice a week and they get left out. Let them have this one thread. Again, let's just be the bigger people, stoping playing the joking game and move on
    Fine but, I'm going to go shave my cats **** and put a stl 1 sign and kick her around

    Posted via CB10
    09-06-13 06:12 PM
  8. pttptppt's Avatar
    What about stl 100-1?

    Just had to be the one. LOL!!!
    09-06-13 06:20 PM
  9. Crabamer's Avatar
    downloaded and restored from 10.1.0.4181, everything seems working fine so far, but it is still early to spot any solid bug
    09-06-13 06:25 PM
  10. Kris Simundson's Avatar
    Alright, I asked nicely, and now I'll put forth my warning, just cause I'm not a mod anymore doesn't mean I don't have good connections with them. Anymore jokes about the -1 dilemma will be reported, and deleted, if after the first mod posts in here and it continues, I'll make sure infractions go out

    Posted via CB10

    Edit: just like I'm sick of -1 users asking all the time, I don't care for us making the reverse jokes
    09-06-13 06:30 PM
  11. masterscarhead1's Avatar
    Is the android runtime crash fixed? And what about the evernote app is that working now?

    Posted via CB10
    I wasn't aware there was a runtime crashing problem apart from certain apps, but that is an app related problem
    09-06-13 06:37 PM
  12. Luiserafim's Avatar
    No squircle any more... But... My STL100-1 shows.... 4G network?!?!?!?! WTF?!
    09-06-13 06:39 PM
  13. mamous's Avatar
    Done installing and setting up my accounts, until now nothing wrong
    gonna try to see whats new hope i can find something
    09-06-13 06:44 PM
  14. Alooi Divona's Avatar
    Finish installing, no restore from backups, just contacts using contact x and notes using noted..

    Everything seems to work better, smoother..

    And yeah hot spot is working now..

    Thanks Kris and BerryLeaks

    Posted via CB10
    z10geek and ami.one like this.
    09-06-13 06:44 PM
  15. Alooi Divona's Avatar
    No squircle any more... But... My STL100-1 shows.... 4G network?!?!?!?! WTF?!
    That's 3G+/HSPA+ being showed as 4G.. there no way to have 4GLTE on STL1

    Posted via CB10
    09-06-13 06:46 PM
  16. z10geek's Avatar
    Thanks

    Posted via CB10
    09-06-13 06:47 PM
  17. Norg's Avatar
    this one may be too hot, already broke 4 devices, mines going under soon
    Is there maybe a new Radio file for my Z10-100-3 included in this1521 build. If yes, please make it available !! My network connectivity to AT&T with 1444 isn't as good as 1048.

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    09-06-13 06:48 PM
  18. Anubhav Nagpal's Avatar
    No squircle any more... But... My STL100-1 shows.... 4G network?!?!?!?! WTF?!
    Been that since. 1047

    Posted via CB10
    09-06-13 06:48 PM
  19. Luiserafim's Avatar
    Been that since. 1047

    Posted via CB10
    No... it apeared in the menu... but not in the network spot....

    I know it's 3g only... but.. it is showing 4G
    09-06-13 06:52 PM
  20. Ganayni94's Avatar
    No squircle any more... But... My STL100-1 shows.... 4G network?!?!?!?! WTF?!
    Been that since. 1047

    Posted via CB10
    I think that depends on your carrier .. Here in Egypt, I was getting H/H+ not 4G on .1047
    09-06-13 06:52 PM
  21. Luiserafim's Avatar
    That's 3G+/HSPA+ being showed as 4G.. there no way to have 4GLTE on STL1

    Posted via CB10
    Yes i know... but it's funny... a funny bug...
    09-06-13 06:53 PM
  22. Luiserafim's Avatar
    I think that depends on your carrier .. Here in Egypt, I was getting H/H+ not 4G on .1047
    Me too H/H+ Or 3G... but never 4G... LOL
    Ganayni94 likes this.
    09-06-13 06:54 PM
  23. beckzyboi's Avatar
    What known apps does the runtime crash in 1443?

    Posted via CB10
    09-06-13 06:58 PM
  24. Anubhav Nagpal's Avatar
    No... it apeared in the menu... but not in the network spot....

    I know it's 3g only... but.. it is showing 4G
    Didn't quite understand that. It's been an option in network settings since. 1047. Not sure which menu you have mentioned above.


    BerryLeaks Presents: 10.2.0.1521 for STL100-1 (yes, you read that right)-img_00001206.png

    Posted via CB10
    09-06-13 07:00 PM
  25. trinitybd's Avatar
    I am missing Wifi Calling icon after installed 10.2.0.1521 on Tmobile network. Am I the only one or anyone else having the same issue?

    Please help me out here.

    Thanks
    09-06-13 07:04 PM
591 ... 56789 ...

Similar Threads

  1. Mobile mouse for Z10
    By soriram in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-14, 03:55 PM
  2. Tapatalk for 10.2?
    By Tony2255 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 26
    Last Post: 10-08-13, 09:17 PM
  3. 10.2.1047 stl-1 my phone shuts off at 50% battery life
    By wonda242 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-13, 12:22 PM
  4. What Music Format is Best For The PB?
    By sad_old_man in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 118
    Last Post: 09-09-13, 12:44 PM
  5. 3uk blackberry z10 (I didn't no that)
    By Ukandy69 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 09-06-13, 04:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD