01-08-14 07:30 AM
591 ... 21222324
tools
  1. trinichindian's Avatar
    The remember app doesn't work I tried a remember note every 5 minutes and doesn't show me nothing

    Os 10.2.0.1521 Stl-1
    So how is this non hybrid working for ya so far?

    >Zedding since the beginning<
    09-15-13 02:15 PM
  2. trinichindian's Avatar
    Hey guys! Ayer a week with this leak, i'm starting to experience the first issues with it.

    The problems started yesterday while I was doing some MX and tried to photograph and record some friends, the camera app froze when switching from camera to video, and had to restart the phone twice because the phone said that the camera was in use, after that, the phone was extremely hot!

    Today, I've disconnected the phone at 11 am after a long 100% charge and two hours later the batt shows 33% and the phone is hot

    Posted via CB10
    Check the app manager and see if it's an app that's causing some of this.

    >Zedding since the beginning<
    09-15-13 02:17 PM
  3. lwlm586's Avatar
    Check the app manager and see if it's an app that's causing some of this.

    >Zedding since the beginning<
    I only have CB app, config app and phone app, phone is at 26% now :/

    Posted via CB10
    09-15-13 02:21 PM
  4. SamirSaxena's Avatar
    I installed the leak just now.. performed everything what's mentioned here (Installing leaks - BerryLeaks Wiki) and everything went smooth. Now when I am trying to restore it using Link, it's not happening. Get an error 'restore did not complete'

    Help!
    09-16-13 04:29 AM
  5. SamirSaxena's Avatar
    I am not able to restore from my 10.1.0.4181 official backup.. any specific procedure you followed? Did you face any trouble restoring from the Link?
    09-16-13 05:37 AM
  6. Hazysky's Avatar
    I'm not having good battery life on this OS. It's 10.54 am here, phone was taken off charger at 8 am and my battery is at 36%. Battery life has been poor all weekend and I was mostly on wifi the whole time.

    My BBM constantly changes from black to white theme too but I can live with that.

    Posted via CB10
    09-16-13 05:57 AM
  7. Gykesdollars's Avatar
    It drains my battery and overheats the phone, I've been running this leak for over a week now.. Plz I really need help cos my z no longer stays up to 2hours with BBM alone

    10.2.0.1521 (STL 100-1) "the iPhone-killa "
    09-16-13 09:13 AM
  8. Gykesdollars's Avatar
    My phone switches off when battery percentage gets to about 27%, It also only charges to around 97% then says battery fully charged ... Is anybody else getting this issue or can anyone advise perhaps?
    Many thanks!

    Posted via CB10
    Mine switches off at exactly 38%

    10.2.0.1521 (STL 100-1) "the iPhone-killa "
    09-16-13 09:25 AM
  9. byoslim's Avatar
    I have been on this os for 3 days now and found it much better than the 1047. No major issue what so ever. Battery life seems better than 1047, restoring back up was smooth and most importantly all my sideload apps working fine.
    09-16-13 10:45 AM
  10. pakytwo's Avatar
    hi, i downloaded from mega, torrent and gdocs, decompress ok, but install failed after 100% completed, only flashing red led, no boot. Any suggestions?

    THX
    09-16-13 11:36 AM
  11. Wigley458's Avatar
    It drains my battery and overheats the phone, I've been running this leak for over a week now.. Plz I really need help cos my z no longer stays up to 2hours with BBM alone

    10.2.0.1521 (STL 100-1) "the iPhone-killa "
    Try wiping the phone. And redoing autoloader

    Z10STL100-3/10.2.1.xxx member/co-founder Berryleaks. From CB10. My channel C000B3B57. Team channel C00032537
    09-16-13 12:20 PM
  12. trinichindian's Avatar
    hi, i downloaded from mega, torrent and gdocs, decompress ok, but install failed after 100% completed, only flashing red led, no boot. Any suggestions?

    THX
    Could be your download is corrupted. Do you have an antivirus like Avast. Try turning it off and download again.


    Also, double check and make sure your downloading the correct loader for your device model.
    Last edited by trinichindian; 09-16-13 at 05:55 PM.
    09-16-13 01:32 PM
  13. trinichindian's Avatar
    I am not able to restore from my 10.1.0.4181 official backup.. any specific procedure you followed? Did you face any trouble restoring from the Link?
    Was wondering if this was possible to restore from an 10.1MR backup.

    Guess I have the answer now.
    09-16-13 01:33 PM
  14. rhon3g's Avatar
    the share option disappeared everywhere. Anyone have the same problem?
    I've got the same problem when I use the parental control to change my wallpaper and lock screen, even the search, call and camera where gone. They will Re appear after restarted but will disappear again. So if you enabled the parental control to change the lock screen, better disable it.

    Posted via CB10
    09-16-13 03:21 PM
  15. Eko Wibowo's Avatar
    Hi All,
    I just installed this version but after welocome screen, it just stuck on software update page.
    It keep "checking for update", and no movement at all.
    Anyone experience this problem?
    09-17-13 12:59 AM
  16. Uzi's Avatar
    Hi All,
    I just installed this version but after welocome screen, it just stuck on software update page.
    It keep "checking for update", and no movement at all.
    Anyone experience this problem?
    Coba pk wifi bro,if ur simcard dont have data plan it takes along time but if u use wifi its faster, i've experience myself

    Posted via CB10
    09-17-13 01:09 AM
  17. Anh Tu David's Avatar
    Installed and loaded the os yesterday,everything 's running smoothly,but hot pot doesn't work,it was just showing "connecting",do you have any ideas for this.

    Posted via CB10
    09-17-13 01:55 AM
  18. Sanjoov's Avatar
    I am on 10.2.0.1521
    Loaded Unlocked Runtime https://mega.co.nz/#F!I80mUThQ!Ee9InGz3uTMAIDqdI1p5aQ and all sideloaded apps are now working.
    Loaded Camera and Alarm - Facefocus and Vibrate working.
    Sideloaded latest bar files for Maps and Whatsapp. Works only with WIFI, not on the phone 3G connections. Can anyone help? Phone getting very hot and battery drains faster than whatever!!
    09-17-13 03:30 AM
  19. Eko Wibowo's Avatar
    Hi All,
    I just installed this version but after welocme screen, it just stuck on software update page.
    It keep "checking for update", and no movement at all.
    Anyone experience this problem?
    Uzi likes this.
    09-17-13 03:36 AM
  20. pakytwo's Avatar
    Could be your download is corrupted. Do you have an antivirus like Avast. Try turning it off and download again.


    Also, double check and make sure your downloading the correct loader for your device model.
    Many thanks, but i have not antivirus, and model is stl100-1, sure. i will try later in other pc ...
    09-17-13 03:46 AM
  21. Traian's Avatar
    I am not able to restore from my 10.1.0.4181 official backup.. any specific procedure you followed? Did you face any trouble restoring from the Link?
    unfortunately, some of us couldn't restore with Link, even if the recomended steps have been followed closely. i couldn't restore even if i was coming from 10.2.0.1047 and i was forced to take it from 0.
    09-17-13 05:46 AM
  22. XaRz's Avatar
    My first Leak on bb10!

    Worked like a charm....as the spotify bar! (remember to donwload a unlocked runtime for this!)

    Thanks to all for the info!
    09-17-13 07:24 AM
  23. r0ckstar91's Avatar
    I am not able to see HUB anymore on my z10..
    BerryLeaks Presents: 10.2.0.1521 for STL100-1 (yes, you read that right)-img_00000058.png

    Posted via CB10
    09-17-13 11:05 AM
  24. pakytwo's Avatar
    Could be your download is corrupted. Do you have an antivirus like Avast. Try turning it off and download again.


    Also, double check and make sure your downloading the correct loader for your device model.
    I try finally in other pc and works fine, thx for help
    trinichindian likes this.
    09-17-13 11:24 AM
  25. George Gill's Avatar
    Hi guys is it just me but my phone takes too long to fully charge it's been on the charger now for 3 hours and it's sitting on 71% and that's without me having not used it in the last 3 hours, this is way too long, my 9900 bold took at least 45 minutes to fully charge, any ideas or anyone with a similar problem?

    Z10 10.2.0.1521

    Posted via CB10
    09-17-13 11:40 AM
591 ... 21222324

Similar Threads

  1. Mobile mouse for Z10
    By soriram in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-14, 03:55 PM
  2. Tapatalk for 10.2?
    By Tony2255 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 26
    Last Post: 10-08-13, 09:17 PM
  3. 10.2.1047 stl-1 my phone shuts off at 50% battery life
    By wonda242 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-13, 12:22 PM
  4. What Music Format is Best For The PB?
    By sad_old_man in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 118
    Last Post: 09-09-13, 12:44 PM
  5. 3uk blackberry z10 (I didn't no that)
    By Ukandy69 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 09-06-13, 04:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD