01-08-14 07:30 AM
591 ... 1415161718 ...
tools
  1. za_berry's Avatar
    Yep. There's a slightly earlier version that came out in the week for all other models.

    Posted via CB10 from my Awesome Hub enabled Z10
    09-08-13 01:05 AM
  2. thurask's Avatar
    so is it for stl-001 only??
    a no go on stl-002??

    sorry for the noob question.

    Posted via CB10
    This is more or less identical to 1443. If you have that, you're fine.
    09-08-13 01:12 AM
  3. Kris Simundson's Avatar
    so is it for stl-001 only??
    a no go on stl-002??

    sorry for the noob question.

    Posted via CB10
    Yes

    Posted via CB10
    09-08-13 01:13 AM
  4. pili4's Avatar
    so is it for stl-001 only??
    a no go on stl-002??

    sorry for the noob question.

    Posted via CB10
    Giving you the benefit of the doubt here...there are only two changed files between this os and 1443 that was released for other devices last week. Load up 1443 and you will be enjoying virtually the same os.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | @PilarDanielle | STL100-4 10.2.0.1xxx
    09-08-13 01:13 AM
  5. JJCordero's Avatar
    Attachment 199327

    As You see above, I can't downloaded. I'm asked to push a button who isn't there. In Google Drive, it's saying ''quota exceeded"...so, I'm stuck ! Ideeas ?
    Install this add-on: https://addons.mozilla.org/es/firefox/addon/meganz/
    09-08-13 01:29 AM
  6. Lucas D's Avatar
    So forgive my stupidness I can't use this on my Q10 can i

    Posted via CB10
    09-08-13 01:33 AM
  7. pvhunt's Avatar
    So forgive my stupidness I can't use this on my Q10 can i

    Posted via CB10
    No, you cannot


    Posted via CB10
    09-08-13 01:35 AM
  8. pili4's Avatar
    Try this: http://l.bitcasa.com/yqobvXAq

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | @PilarDanielle | STL100-4 10.2.0.1xxx
    Nayalm likes this.
    09-08-13 02:06 AM
  9. Nayalm's Avatar
    good news! after reloading from BBLink then installing this leak again it worked
    it turns out it needed more time to connect with my mobile network, then from the settings it connected to my wifi.
    now after reinstalling all my apps. and sideloads will start reinstall my backups.
    all in all thank you for this leak. Cheers!
    09-08-13 02:13 AM
  10. George Gill's Avatar
    Uploaded this yesterday, the usual battery drain and hot handset but settled in and put it on the charger it took 6 hours to fully charge. It's been of the charger for 12 hours I am left with 20 % battery life let's see how it goes for the next few days

    10.2.0.1521 MTN South Africa

    Posted via CB10
    09-08-13 02:20 AM
  11. torcheredsole56's Avatar
    I just want to thank the team that did this. You are keeping the spirit of many current and ex BlackBerry employees alive by demonstrating that you still care. This is what it's all about. Cheers!

    Posted via CB10
    09-08-13 02:31 AM
  12. rhon3g's Avatar
    I have the same problem

    Posted via CB10
    I can't enable my BlackBerry Protect, the circle keeps on spinning...
    09-08-13 02:48 AM
  13. Traian's Avatar
    Sadly that is a known issue, it appears like most people have trouble restoring from 10.1... I actually don't think I've heard anyone say they got it to work with this leak, but I hope to be proven wrong. My advice would be to set up your phone as new now, if you back it up while on 10.2 you'll be able to restore again in the future
    unfortunately for me, restore didn't work although i was coming from 1047. previously, i installed all leaks available for my device and everything went beatifully until i got to 10.2. then, impossible to restore from 10.1 to 10.2.0.1047 and is happening now again. but no complain, i only hope that the phone application bug found in 1047 (wouldn't update the call list from one day to the next, dialing wrong contacts) - this bothered me most.
    09-08-13 03:21 AM
  14. sidd1011's Avatar
    Surprisingly restore didn't work from 1047 hybrid too

    Posted via CB10 on Z10 STL100-1 running 10.2.0.1521
    09-08-13 03:22 AM
  15. livio's Avatar
    Giving you the benefit of the doubt here...there are only two changed files between this os and 1443 that was released for other devices last week. Load up 1443 and you will be enjoying virtually the same os.

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | @PilarDanielle | STL100-4 10.2.0.1xxx
    it would be nice to have the two files because I have problems with sms that show only the number and not the name
    09-08-13 03:22 AM
  16. Nayalm's Avatar
    Well the restore didn't go well but that comes with territory when it's a leak
    A new leak for a new day

    Posted via CB10
    09-08-13 03:58 AM
  17. Anubhav Nagpal's Avatar
    People who have email problems setting up accounts. Do this

    When u go to accounts in settings. Then click on add account. Then THIS IS THE IMPORTANT PART! Click on the advanced immediately from there. NOT like some have mentioned from after the password screen. That way doesn't work.

    Then just click on what type service u want. For ex: choose Gmail if u want Gmail. Then go thru advanced setup by just entering ur preferred display name, user name (which is full email address). Then the next line which is also email address. Then choose which sync interval you want. And done.

    That us when it will take you to the other screens for accept and password then done.

    Trust me. We have all tried this on the team and we have all the types of accounts. And this is what worked best.

    Every other way for some of us didn't work. Only this way.

    For example: when I first setup mine. I went thru the easy wizard way. And it set up. But come to find out later that the sending of emails was broken. And all the deleting and re adding thru wizard didn't work to fix. Only going thru the advanced right from start does the trick.
    Did this. Works perfectly now.

    Thanks

    Posted via CB10
    09-08-13 04:14 AM
  18. Aanchal Sethi's Avatar
    Okay,installed,so far so good!

    via The Best Phone Ever!
    09-08-13 04:22 AM
  19. Anubhav Nagpal's Avatar
    Installed, applications setup done.

    1) The network is searched much faster than 1047.
    2) Had problem with sending email, solved with someone's suggestions here in the thread
    3) couldn't restore from Link, but had my contacts backed up with Contact X. So, no issues there.
    4) wifi seems to be taking a longer time in connecting. It's connected to the network in an instant however not showing wifi signals for few minutes, but that's that about it.

    OS is still settling in, will report if I find anything else.

    Thanks Kris and Berry Leaks team. Appreciate it

    Posted via CB10
    menshawy likes this.
    09-08-13 04:37 AM
  20. boldxox's Avatar
    the moment i install the update, the red light starts blinking and them i need to restore to the .1047 again please help
    09-08-13 04:59 AM
  21. UdegbunamChuks's Avatar
    Switched to airplane mode, backed up NY data using BlackBerry Link, removed SD card and then ran the autoloader.

    When it was done and I set up the first stages of the device, I did a security wipe (still SD card is not in device) setup the device again and then proceeded to restore my data

    Data wouldn't restore until I turned off Wifi, activated my mobile network's data and logged into BlackBerry ID on the phone.

    Side loaded android apps weren't backed up so there was need to reinstall them all again but first I reinstalled the unlocked android jellybean runtime with Sachesi, reboot the device and then proceeded with side loading my android apps.

    Had to set up my email accounts, social media etc again

    Everything seems to be working just fine though my device suddenly switched off at around 30%. Only time will tell if it's a one time bug or not. For now I'm blaming it on the overheating of the device (setup can be gruelling)

    Mobile hotspot seems to be working once again

    Can't speak on battery life for now and haven't seen any massive change from the last leaked version of 10.2

    P.S: my data restore was from the last 10.2 version to this current leak.

    Do have a great Sunday and week ahead guys

    Posted via CB10 for BlackBerry Z10 Running BlackBerry 10.2
    09-08-13 06:23 AM
  22. UdegbunamChuks's Avatar
    Just noticed that my device keeps shutting down at 40%. This is the third time it's happening today and now my android apps keep giving me this error


    BerryLeaks Presents: 10.2.0.1521 for STL100-1 (yes, you read that right)-img_20130864.png

    Is the unlocked android runtime not compatible with this leak version?

    How do I reinstall the runtime that came with this leak?

    Posted via CB10 for BlackBerry Z10 Running BlackBerry 10.2
    09-08-13 08:29 AM
  23. seletok's Avatar
    Just noticed that my device keeps shutting down at 40%. This is the third time it's happening today and now my android apps keep giving me this error


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20130864.png 
Views:	1602 
Size:	23.9 KB 
ID:	199547

    Is the unlocked android runtime not compatible with this leak version?

    How do I reinstall the runtime that came with this leak?

    Posted via CB10 for BlackBerry Z10 Running BlackBerry 10.2
    For me is working fine with latest Unlocked runtime...

    Posted via CB10
    09-08-13 08:49 AM
  24. saotome's Avatar
    sorry for dumb question...
    to berryleaks team
    how to cook? i mean how to signed apps inside the autoloader, like bb10 hybrids from wu-wei B@stard 10.x Hybrids because i'm interested too to cooked
    09-08-13 09:08 AM
  25. saotome's Avatar
    Just noticed that my device keeps shutting down at 40%. This is the third time it's happening today and now my android apps keep giving me this error


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_20130864.png 
Views:	1602 
Size:	23.9 KB 
ID:	199547

    Is the unlocked android runtime not compatible with this leak version?

    How do I reinstall the runtime that came with this leak?

    Posted via CB10 for BlackBerry Z10 Running BlackBerry 10.2
    sideload again unlocked android runtime bars then reboot your device, for me is working fine...
    UdegbunamChuks likes this.
    09-08-13 09:15 AM
591 ... 1415161718 ...

Similar Threads

  1. Mobile mouse for Z10
    By soriram in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-14, 03:55 PM
  2. Tapatalk for 10.2?
    By Tony2255 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 26
    Last Post: 10-08-13, 09:17 PM
  3. 10.2.1047 stl-1 my phone shuts off at 50% battery life
    By wonda242 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-13, 12:22 PM
  4. What Music Format is Best For The PB?
    By sad_old_man in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 118
    Last Post: 09-09-13, 12:44 PM
  5. 3uk blackberry z10 (I didn't no that)
    By Ukandy69 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 09-06-13, 04:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD