01-08-14 06:30 AM
591 ... 1314151617 ...
tools
  1. Sallem's Avatar
    Blackberry Protect does work after restart or a shutdown. No Problem their. General usability is smooth, Battery wise is excellent, no heat problem the best Leak for STL-100-1. This is to correct my earlier posting
    Mohamed El_Prince and xales like this.
    09-07-13 05:21 PM
  2. Anubhav Nagpal's Avatar
    Can't send emails. Anyone else came across this?


    BerryLeaks Presents: 10.2.0.1521 for STL100-1 (yes, you read that right)-img_00000001_edit.png

    Posted via CB10
    09-07-13 05:37 PM
  3. ewakil12's Avatar
    Can't send emails. Anyone else came across this?


    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000001_edit.png 
Views:	1185 
Size:	50.2 KB 
ID:	199450

    Posted via CB10
    I have the same problem

    Posted via CB10
    09-07-13 06:08 PM
  4. MyFirstOwnUsername's Avatar
    Can't send emails. Anyone else came across this?
    Have you re-checked your SMTP settings? Sometimes IMAP is set up correctly, but SMTP has a typo or something, resulting in the strange behavior that mails can be received but not sent.
    09-07-13 06:09 PM
  5. Mike PT's Avatar
    Doesn't work on alpha, just tried it.... I guess it works on B though... not a single version of 10.2 has worked so far on Alpha A.... leak or no leak....
    09-07-13 06:31 PM
  6. yoppi_fatal1ty's Avatar
    very uncomfortable after 24 hours failed to restore the data
    Mohamed El_Prince likes this.
    09-07-13 06:35 PM
  7. VeniceBB's Avatar
    To anyone having trouble with email, but specifically those using Gmail, please follow the instructions as provided in this post right here
    http://forums.crackberry.com/bb10-le...ml#post9092689

    Make sure you follow them to the letter or it won't work! Hope this fixes things for y'all
    retomex likes this.
    09-07-13 06:47 PM
  8. Crabamer's Avatar
    I was able to restore from 10.1.0.4181, at first link said my BlackBerry id was not correct so I disconnected the phone from the pc and restarted the mobile then went into BlackBerry id in setting, tapped "change password " then cancelled then connected to link again then restored without any issue. Hope this helps, but it seems the experience differs from phone to phone.

    Posted via CB10
    09-07-13 07:15 PM
  9. wilfredopereda's Avatar
    Help me.... problems with whatsapp... my contacts are not recognize. try to reinstall the app but the trouble keeps
    09-07-13 07:56 PM
  10. prithvi64's Avatar
    yes. I was also unable to send emails after installing 1521 so I had to downgrade to 1047 and then everything is fine. Even the similar problem I had encountered when I sideloaded application .bar files from 1443 to 1047. older email accounts were working fine but when I added a new account, emails weren't sent.
    I tried to sideload email related .bar files (2 numbers) from 1047 OS on 1521 but then also, emails weren't sent.
    Finally happy to 1047 OS although I was delighted to see new OS after very long time.
    09-07-13 09:22 PM
  11. thurask's Avatar
    yes. I was also unable to send emails after installing 1521 so I had to downgrade to 1047 and then everything is fine. Even the similar problem I had encountered when I sideloaded application .bar files from 1443 to 1047. older email accounts were working fine but when I added a new account, emails weren't sent.
    I tried to sideload email related .bar files (2 numbers) from 1047 OS on 1521 but then also, emails weren't sent.
    Finally happy to 1047 OS although I was delighted to see new OS after very long time.
    All emails or just a few accounts?
    09-07-13 09:35 PM
  12. Nayalm's Avatar
    never had problems with leaks since the 10.xxxx all the way to 10.2.0.1047
    but with this one 10.2.0.1521 mobile and wifi networks no longer work(connection failure).
    jumped back and reloaded version 10.2.0.1047 still the same problems, so before it bricks it's self on me i'm starting BBLink to reload it to official version.
    wish me luck
    09-07-13 09:44 PM
  13. omwok's Avatar
    Sadly that is a known issue, it appears like most people have trouble restoring from 10.1... I actually don't think I've heard anyone say they got it to work with this leak, but I hope to be proven wrong. My advice would be to set up your phone as new now, if you back it up while on 10.2 you'll be able to restore again in the future
    I managed to restore successfully from 10.1 MR, the only step required is after installed the leak, and the phone restart. Reboot also the computer...
    I guess it has some bugs on Link side

    Posted via CB10
    09-07-13 09:49 PM
  14. Nayalm's Avatar
    guess what i've reloaded back to 10.1.0.4633 from BBLink and every thing is back to normal
    now is time for security wipe and give this leak 10.2.0.1521 another go, if all is well or it's 10.2.0.1047 until there is a newer release.
    cheers!
    09-07-13 10:08 PM
  15. prateek.samtani's Avatar
    Need help. I have downloaded the rar file 3 times and all the time it does not allow me to extract it.

    It gives a failed error. I have tried winrar and ultimate zip to extract it. Any idea what could be the issue with my PC.


    Posted via CB10
    09-07-13 10:28 PM
  16. za_berry's Avatar
    Thanks guys much appreciated

    Posted via CB10 from my Awesome Hub enabled Z10
    09-07-13 10:55 PM
  17. thurask's Avatar
    Need help. I have downloaded the rar file 3 times and all the time it does not allow me to extract it.

    It gives a failed error. I have tried winrar and ultimate zip to extract it. Any idea what could be the issue with my PC.


    Posted via CB10
    Try a mirror. Like this one:

    http://l.bitcasa.com/yqobvXAq

    Posted via CB10
    09-07-13 10:58 PM
  18. prithvi64's Avatar
    People who have email problems setting up accounts. Do this

    When u go to accounts in settings. Then click on add account. Then THIS IS THE IMPORTANT PART! Click on the advanced immediately from there. NOT like some have mentioned from after the password screen. That way doesn't work.

    Then just click on what type service u want. For ex: choose Gmail if u want Gmail. Then go thru advanced setup by just entering ur preferred display name, user name (which is full email address). Then the next line which is also email address. Then choose which sync interval you want. And done.

    That us when it will take you to the other screens for accept and password then done.

    Trust me. We have all tried this on the team and we have all the types of accounts. And this is what worked best.

    Every other way for some of us didn't work. Only this way.

    For example: when I first setup mine. I went thru the easy wizard way. And it set up. But come to find out later that the sending of emails was broken. And all the deleting and re adding thru wizard didn't work to fix. Only going thru the advanced right from start does the trick.
    Anubhav Nagpal likes this.
    09-07-13 11:12 PM
  19. prithvi64's Avatar
    trick mentioned above thru advance option setting email accounts is working. thanks.
    09-07-13 11:13 PM
  20. prateek.samtani's Avatar
    Try a mirror. Like this one:

    http://l.bitcasa.com/yqobvXAq

    Posted via CB10
    I have the file but it is not extracting.

    Posted via CB10
    09-07-13 11:35 PM
  21. pili4's Avatar
    I have the file but it is not extracting.

    Posted via CB10
    Could it be possible your download was bad and you need a new download and using the mirror may due the trick?

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | @PilarDanielle | STL100-4 10.2.0.1xxx
    09-07-13 11:37 PM
  22. Jonathan Roque1's Avatar
    so is it for stl-001 only??
    a no go on stl-002??

    sorry for the noob question.

    Posted via CB10
    09-07-13 11:56 PM
  23. za_berry's Avatar
    Might be browser you using. Try Firefox or chrome

    Posted via CB10 from my Awesome Hub enabled Z10
    09-08-13 12:00 AM
  24. prateek.samtani's Avatar
    Could it be possible your download was bad and you need a new download and using the mirror may due the trick?

    On my sweet Z10 with CB10 | Member of BerryLeaks | @PilarDanielle | STL100-4 10.2.0.1xxx
    I tried the mega link, Google drive link and mirror as well. There is something wrong with my laptop. None of them is extracting and giving me CRC error.

    I Googled on it and found a solution to repair it via winrar.

    It has got extracted now.

    Thanks guys.

    Posted via CB10
    09-08-13 12:02 AM
  25. sidd1011's Avatar
    yes. I was also unable to send emails after installing 1521 so I had to downgrade to 1047 and then everything is fine. Even the similar problem I had encountered when I sideloaded application .bar files from 1443 to 1047. older email accounts were working fine but when I added a new account, emails weren't sent.
    I tried to sideload email related .bar files (2 numbers) from 1047 OS on 1521 but then also, emails weren't sent.
    Finally happy to 1047 OS although I was delighted to see new OS after very long time.
    You should read the known issue and fixes detailed in 1443 thread. Gmail accounts were not sending mails for me. Follow the procedure from the thread and it works now.

    Edit: oops. You already figured out.

    Posted via CB10
    09-08-13 12:04 AM
591 ... 1314151617 ...

Similar Threads

  1. Mobile mouse for Z10
    By soriram in forum BlackBerry Z10
    Replies: 5
    Last Post: 01-10-14, 02:55 PM
  2. Tapatalk for 10.2?
    By Tony2255 in forum BB10 Leaked/Beta OS
    Replies: 26
    Last Post: 10-08-13, 08:17 PM
  3. 10.2.1047 stl-1 my phone shuts off at 50% battery life
    By wonda242 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 8
    Last Post: 09-10-13, 11:22 AM
  4. What Music Format is Best For The PB?
    By sad_old_man in forum BlackBerry PlayBook
    Replies: 118
    Last Post: 09-09-13, 11:44 AM
  5. 3uk blackberry z10 (I didn't no that)
    By Ukandy69 in forum BlackBerry Z10
    Replies: 13
    Last Post: 09-06-13, 03:14 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD