10-30-13 09:07 PM
1,575 ... 5657585960 ...
tools
  1. TheBlkGuyFrmWrk's Avatar
    I don't know if anyone else has this problem, but I noticed when I start a sentence with "Well" the auto correct changes it to "We'll" and when I start with "Or", it changes it to "OR". So I went to the settings to try and change it, but neither words were in the word substitution page.

    Am I doing something wrong or is this a flaw in the OS?

    Posted via CB10
    Same here it's not 100 percent of the time but a it's still an annoyance

    Posted via CB10
    09-06-13 09:21 PM
  2. TheBlkGuyFrmWrk's Avatar
    can i hide that tool in q10
    Attachment 199073
    Don't know how but I got it to go away after installing the unlock runtime I'm on. 1443 but it's pretty difficult to go back if the app doesn't have a back button. You'll have to swipe from the bottom towards the upperleft. I still haven't mastered it yet lol

    Words with friends no bar


    Posted via CB10
    Attachment 199207
    Attached Thumbnails BerryLeaks Presents: 10.2.0.1443 for STL100-2/3/4 and SQN100-X and SQR100-X-img_00000103.png  
    09-06-13 09:26 PM
  3. Gigino's Avatar
    Loaded this today, everything seems to be fine for the moment except for the cell reception.Can I just switch the radio file with an earlier one? Or am I going to have to downgrade until a better leak appears? I'm on the Q10 SQN-100-3 if ever. Thanks
    09-06-13 10:48 PM
  4. ryshhh's Avatar
    Does this enable connection to wep secured hotpots? For some reason they only do wep encryption for hotpots here.

    Posted via CB10
    09-06-13 11:48 PM
  5. adamschuetze's Avatar
    How many threads are you going to ask this in? The answer is still no lol. 10.2 it is permanent... there are even a couple threads specific to this question.

    Posted via CB10
    My guess is that like me, he is eternally hopeful that the bottom bar will be made to autohide some leak in the future.

    Posted via CB10
    09-07-13 02:29 AM
  6. mopar_fxr's Avatar
    My guess is that like me, he is eternally hopeful that the bottom bar will be made to autohide some leak in the future.

    Posted via CB10
    Well I personally saw 3 different threads he posted that in like a copy past..
    If only he out in as much effort as a search as copy pasting into multiple threads... yup
    Hopeful is one thing, and can be understood, but...

    Posted via CB10
    09-07-13 02:36 AM
  7. mopar_fxr's Avatar
    Hey can anyone hook me up with the FB and Twitter bar for this (Z10), I wanna see it'll fix the notification issues everyone is having on1047
    I'd you don't get them by mon am pm me. I will be back to a computer mon am and I can split it for you

    Posted via CB10
    09-07-13 02:37 AM
  8. wu-wei's Avatar
    My guess is that like me, he is eternally hopeful that the bottom bar will be made to autohide some leak in the future.

    Posted via CB10
    Hope springs eternal. Leaks are like springs.
    09-07-13 02:55 AM
  9. timeride's Avatar
    I don't know if anyone else has this problem, but I noticed when I start a sentence with "Well" the auto correct changes it to "We'll" and when I start with "Or", it changes it to "OR". So I went to the settings to try and change it, but neither words were in the word substitution page.

    Am I doing something wrong or is this a flaw in the OS?

    Posted via CB10
    Strange find. But yes I encounter that problem, however, only applies to "Well" and not to "Or".
    09-07-13 04:44 AM
  10. jhanks64's Avatar
    Device: Q10
    Device Model: SQN100-1
    Issue/Question: ActiveSync emails come in for less than a day before stopping
    What action caused the issue? Upgrading to 10.2.
    What did you try to resolve the issue? Lots of stuff. See discussion that follows.
    Discussion:
    My work email server is running ActiveSync 14.1. I'm pushing everything: mail, calendar, contacts, tasks, memos. This works great for about two days after a fresh OS10.2 install (I've install .1047 twice and .1443 once). Thereafter, at least once a day, my phone quits recieving email and calendar updates (presumably the other stuff isn't updating but I haven't checked). To re-enable sync, I send an email from my work account to my personal account, reply to it, and then volume+/- reboot the phone. That usually keeps it going for another day.
    Deleting my work email account and setting it up again usually keeps the sync going for 1-2 days before it dies again.
    Same thing if I have the IT guy make ActiveSync forget my phone.

    It is getting kind of annoying to have to check against my PlayBook (which has no issues getting mail) or Outlook or Webmail to see if my phone is still pulling messages. Any suggestions?
    I have been experiencing the same problem on my Q10 and sometimes on my Z10 (same account)

    What Email Server software are you using?
    I'm using MDaemon 13.5.2
    I can't swear to it, but I think it was working better on 10.1.xxxx and the ActiveSync protocol version used was 14.0, but I'm not positive.
    Usually mine stops getting new mail overnight when it's in Bedside mode. I've also turned off Priority Hub to try and fix it.
    Sometimes I can hit the overflow menu and choose Refresh, sometimes that helps.
    kfroese likes this.
    09-07-13 04:45 AM
  11. geenaxion's Avatar
    10.2.01443+unlocked runtime+new bbm channels is amazing in my z10 stl100-2
    +new game Real Racing 3 work so smooth
    +bigger game now works fine(since 1371, not work at 1323 built)
    +better battere life then 1371
    +charging most faster then 1371

    -little problem with email setting in my handheld stl100-2, fix with sideload email card from 1371, but still get problem with imap email, gmail works fine


    Posted via CB10
    Asphalt working? I loaded the hybrid 1425/1372 os. It's not working. I'll try this leak.

    Posted via CB10
    09-07-13 10:12 AM
  12. TheBlkGuyFrmWrk's Avatar
    Have anybody been experiencing videos being cropped in the browser when viewing?

    Screen shot of the iPhone spoof commercial

    BerryLeaks Presents: 10.2.0.1443 for STL100-2/3/4 and SQN100-X and SQR100-X-img_00000105.png

    Posted via CB10
    09-07-13 10:25 AM
  13. geenaxion's Avatar
    Have anybody been experiencing videos being cropped in the browser when viewing?

    Screen shot of the iPhone spoof commercial

    Click image for larger version. 

Name:	IMG_00000105.png 
Views:	820 
Size:	54.0 KB 
ID:	199367

    Posted via CB10
    Have experienced this on 1047.

    Keepin' it Chill Z10
    09-07-13 10:39 AM
  14. Djlatino's Avatar
    BerryLeaks should start their own private tracker for the leaks they get.
    09-07-13 01:48 PM
  15. bigjman's Avatar
    Is the links for this os broken or not working anymore? I get this ! C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\10.2.0.1443_SQN_SQR.7z: Unknown method in 10.2.0.1443_SQN_SQR_SHA1_MD5.txt
    ! C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\10.2.0.1443_SQN_SQR.7z: Unknown method in 10.2.0.1443_SQN_SQR.exe
    ! C:\Documents and Settings\Administrator\My Documents\Downloads\10.2.0.1443_SQN_SQR.7z: Error - operation failed
    when I try to download. Never got that before.
    09-07-13 02:09 PM
  16. beckzyboi's Avatar
    I've been brave and just loaded this on my SQN100-3, so far so good! I miss the black theme on BBM and the white theme in the settings but hopefully they will be optional in the next leak. Btw just so I know ready for the next leak, is it safe/recommended to install the latest leak over a previous leak, or should I reload my carrier's supported OS first before installing a leak? Thanks

    Posted via CB10
    09-07-13 02:10 PM
  17. scook94's Avatar
    I've been brave and just loaded this on my SQN100-3, so far so good! I miss the black theme on BBM and the white theme in the settings but hopefully they will be optional in the next leak. Btw just so I know ready for the next leak, is it safe/recommended to install the latest leak over a previous leak, or should I reload my carrier's supported OS first before installing a leak? Thanks

    Posted via CB10
    Does this help?

    http://forums.crackberry.com/showthread.php?t=846984

    Posted via CB10
    09-07-13 02:24 PM
  18. DetectiveBerry's Avatar
    I've had this problem. Sometimes you have to reboot your PC after turning off Link. Even after doing so, I've had it take up to 14 resets before the autoloader actually kicks in and gives me the green light.

    On this particular update, it's gone to over 20 resets and still no luck, but I'll try again later.
    Just try with a different pc , works for me
    09-07-13 02:44 PM
  19. beckzyboi's Avatar
    I was already aware of it but I will just wait for the next leak. Thanks anyway. + Could someone please answer my other question above? Thanks

    Posted via CB10
    09-07-13 03:02 PM
  20. timeride's Avatar
    I've been brave and just loaded this on my SQN100-3, so far so good! I miss the black theme on BBM and the white theme in the settings but hopefully they will be optional in the next leak. Btw just so I know ready for the next leak, is it safe/recommended to install the latest leak over a previous leak, or should I reload my carrier's supported OS first before installing a leak? Thanks

    Posted via CB10
    I've loaded straight over without reverting to carrier's OS release. This has worked fine in my case.
    09-07-13 04:37 PM
  21. jagr32's Avatar
    just dropped this on my z10 AT&T last night about 11pm-ish ....let's see as of this writing here's what i got

    restore took the longest had to do separate restores of all three part in order to complete process

    android apps didn't fully work until sideload of runtime version 127.0.0.595 download (2 files) reboot then Instagram was good along w Tumblr, Trillian, Vine, Mint, Speedtest and Kik (worked before and after runtime sideload) Evernote asked for upgrade before and latest Evernote update worked fine after runtime

    Battery is just stabilizing as of this writing after running hot most of the day (actuallly swapped after it draining one battery completely, love my charger/battery backup best $34 investment ever

    Other than having to relink some contacts (anyone suggest something for that please not so bad so far
    09-07-13 07:47 PM
  22. qingshan's Avatar
    I tried and got a yellow error symbol went back to 1323 but if something doesn't get better, I am changing phones. What was supposed to be the worst battery life smartphone was the htc ThunderBolt which my daughter is still using - it did better than this. Charge all night and 4 hours later and its lost 40% with one (read that as 1) text. If I actually used it, I would have to carry an Optima Yellow top around with me.

    But still thanks to the leak guys for your work.
    09-08-13 02:52 PM
  23. saotome's Avatar
    Maybe you're an expert, so you can know everything
    I just learned little by little from CB Forum, so it is common for me to ask what I don't know or I'm not sure about!!

    Actually I asked Wu wei, not YOU

    If evrybody has been clever, we don't need this Forum, Sucks!!!
    LMAO easy bro... calm down LOL

    Posted via Q10 - Currently running Q10SQN100-3/10.2.0.1445 Beta
    09-08-13 04:23 PM
  24. Baconwich's Avatar
    Absolutely, without hesitation.

    Posted via CB10 using my handy dandy STL100-3 ~ 10.2.0.1443 ~ AT&T
    Squircle hater.
    09-08-13 05:37 PM
  25. CpE CKS's Avatar
    What does it mean when you choose an email account to sync manually? :3

    Posted via CB10
    09-08-13 06:46 PM
1,575 ... 5657585960 ...

Similar Threads

  1. Replies: 13
    Last Post: 09-03-13, 12:02 AM
  2. BB Link won't connect my phone and laptop
    By John Scholz1 in forum BlackBerry Link
    Replies: 5
    Last Post: 09-03-13, 12:01 AM
  3. Anyone in for an Android Phone?
    By dreamquartz in forum Android
    Replies: 2
    Last Post: 08-28-13, 03:20 PM
  4. I am looking for help sideloading a specific app.
    By cf105forever in forum BB10 Android App Sideloading
    Replies: 4
    Last Post: 08-28-13, 02:36 PM
LINK TO POST COPIED TO CLIPBOARD